• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz kafamız dağılsın😂Hamilelik isteyenler, tedavi görenler hamile kaldığınızı eşinize nasıl söylemeyi düşündünüz? Hiç hayal eden var mı🙈

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
914
735
18
11 ocakta aşılama oldum. Bilmiyorum sonuç ne olur pek olumlu hissetmiyorum ama bu başlığı hep düşünüyorum beni heyecanlandırıyor. Ee tabi pozitif olsa bile doğal yollarla olmadığı için çok sürpriz olmaz eşime ama ben yine de bunu kaçırmak istemiyorum🥰 O yüzden olumlu olursa idrarla öğrenirsem beta baktırmadan asla söylemeyi düşünmüyorum 😂 çünkü ben = garanticilik. Eee sonrasında da belki bi kandırmaca yaparım diyorum olmamış falan gibi sjsjsj beklentiyi sıfıra indireyim 😂 ama işte nasıl söyleyeceğim konusu bende yok😂 o kısmı hiç hayal edemiyorum yaaa 🙈🙈🙈

Bu güzel haberi alanlar nasıl söylediii? Ya da suan süreçte olanlar hiç düsündünüz mü bunu? Yoksa bu mecranın tek delisi ben miyim😂😂 öpüldünüzzz konumu öksüz bırakmayın 😏😏😂

Paranoyalarla kendinizi bogmamak için çok güzel konu açmışsın bravo 🥳🫠❤️ Allah hepinize sağlıklı bebisler nasip etsin diyerek başlıyorummmm.Belki fikir olur birinize.Ben klasik kutuda test veya patik vs vermek istemedim.Sofraya bı tabak daha koymak da artık çok biliniyo.Bi de ben ikizler burcuyum öyle günlerce plan organizasyon yapıp bekleyemem o gün söyledim hemen 😁Neyse uzatmadan anlatım:

Eşim izinli olduğu sabah o uyurken test yapmıştım ve bebisimi öğrendim(zaten emin gibiydim).
Bebek aglama sesi indirdim alarm sesi olarak ayarladim.2 dk sonraya alarm kurdum telefonla testi yanına koydum bı de not yazdım bu sese alissan iyi olur diye:)) onun telefonunu da tepkisini kaydetmek için ayarlayıp videoya aldım.Sese uyandı telasla yorganın içinde bebek falan aradı uyku sersemi 😁 testi görünce algıladı sarıldık falan.Bebegi ezdim sandim diyo bı de kiyamam 🫠aşkım bebegimiz yok ki ama doğunca sen ezme yine de dedim . Velhasıl güzeldi değişik bı aniydi

Paranoyalarla kendinizi bogmamak için çok güzel konu açmışsın bravo 🥳🫠❤️ Allah hepinize sağlıklı bebisler nasip etsin diyerek başlıyorummmm.Belki fikir olur birinize.Ben klasik kutuda test veya patik vs vermek istemedim.Sofraya bı tabak daha koymak da artık çok biliniyo.Bi de ben ikizler burcuyum öyle günlerce plan organizasyon yapıp bekleyemem o gün söyledim hemen 😁Neyse uzatmadan anlatım:

Eşim izinli olduğu sabah o uyurken test yapmıştım ve bebisimi öğrendim(zaten emin gibiydim).
Bebek aglama sesi indirdim alarm sesi olarak ayarladim.2 dk sonraya alarm kurdum telefonla testi yanına koydum bı de not yazdım bu sese alissan iyi olur diye:)) onun telefonunu da tepkisini kaydetmek için ayarlayıp videoya aldım.Sese uyandı telasla yorganın içinde bebek falan aradı uyku sersemi 😁 testi görünce algıladı sarıldık falan.Bebegi ezdim sandim diyo bı de kiyamam 🫠aşkım bebegimiz yok ki ama doğunca sen ezme yine de dedim . Velhasıl güzeldi değişik bı aniydi

11 ocakta aşılama oldum. Bilmiyorum sonuç ne olur pek olumlu hissetmiyorum ama bu başlığı hep düşünüyorum beni heyecanlandırıyor. Ee tabi pozitif olsa bile doğal yollarla olmadığı için çok sürpriz olmaz eşime ama ben yine de bunu kaçırmak istemiyorum🥰 O yüzden olumlu olursa idrarla öğrenirsem beta baktırmadan asla söylemeyi düşünmüyorum 😂 çünkü ben = garanticilik. Eee sonrasında da belki bi kandırmaca yaparım diyorum olmamış falan gibi sjsjsj beklentiyi sıfıra indireyim 😂 ama işte nasıl söyleyeceğim konusu bende yok😂 o kısmı hiç hayal edemiyorum yaaa 🙈🙈🙈

Bu güzel haberi alanlar nasıl söylediii? Ya da suan süreçte olanlar hiç düsündünüz mü bunu? Yoksa bu mecranın tek delisi ben miyim😂😂 öpüldünüzzz konumu öksüz bırakmayın 😏😏😂
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlansın Rabbim dileğinizi kabul etsin inşallah umarım içinden geçenleri yaparsınız 🤲🥰 biz daha o aşamaya gelmedik herhalde dümdüz söylerdik yada beraber sonucu alırdık herhalde 😅🫣

Ben tüp bebeği yaptığım için doktor sonuçları telefonla arayıp söylüyordu çok şükür 😅 bizde süpriz durumları olmadı öyle şeyler bile yaşamadık maalesef 😹

En başta sürpriz yaparım şöyle söylerim böyle gizlerim diyorsunuz ama o an heyecandan hiçbiri olmuyor 🤣 gebelik testini gece yarısı gizli yapmıştım. Bi baktım pozitif. Elim ayağım titredi yanına gittim gösterdim haliyle sürpriz falan hak getire 🤣🤣 ama daha önce çok kez silik çıktığı için inanmamıştı. Ertesi gün gittik kan verdik. Pozitifti çok şükür ama dediğim gibi içimde tutamadım 🤣🤣
Gece yarısı test yapmayıp ertesi gün yapsaydım eşim evde yokken gider kan da verirdim ama yan odada eşinizin olduğunu bilip testte pozitif görünce el ayak titremesiyle kocanız nolıyo diye bi soruyor 🤣🤣 sürpriz olmuyor o yüzden
Ama inşaAllah yeter ki sağ Salim pozitif haberini alın. Sürpriz de olmayıversin🤣🩷🌷

Ben 7. Haftamın sonundayım ben de geç öğrendim. Hala söylemedim eşime planlı değildi. Eşim yurtdışında olduğu için söylemedim. Bu pazartesi söyleyeceğim çok mutlu olacak biliyorum benden çok istiyor 6 senelik evliyiz neredeyse. Bebek görünce kucağından indirmez gözleri parlar. Henüz kimse bilmiyor zaten. Heyecan yok benim korkum var sadece 10 haftalık düşük yaşadım. Galiba eline ultrason fotoğrafını tutuşturacağım

Çok tatlı konu buu 😍❤️ ah ahh ne hayallerim varda nasip olur mu beee 🥹🙏🏼

Yani biliyomusun tedavi zamanı eşimle biz küçük bişeyler almıştık o kız çok istiyor pembe corap almıştı görsen minicik bende emzik almıştım çook önceden :) onları saklıyorum birgün nasip olursa eğer bir kutuya koyup ya hayatım hep sen bana hediye alıyosun ben beceremiyorum bu şeyleri ama bişey aldım umarım beğenirsin diye vermek istiyorum hatta o anı ölümsizleştirip video ya çekmek istiyorum gizlice Belki de daha farklı bişey olabilir benimki klasik süpriz hayali.. isteyen iyi anne baba olabilecek cok uzun zamandır da hasretini cekenlere tez vakitte nasp olsun inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏼🍀

Back