Rüya Yorumları biraz ilginç bi rüyaydı..yorumlarsanız çok sevinirim..

karbeyaz.ocean

hedefler... hedefler...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
1.112
7
merhaba arkadaşlar..
bugün rüyamda sözlüm ertesi gün için nikah tarihi almış.eski oturduğumuz evdeyiz ve evimizin önü inanılmaz kalabalık.iki kişi karşımıza çıkıyor kız almaya gelmişler.yengem de onları geri gönderiyor.daha sonra eve sözlüm ve teyzesi geliyor.sözlüm bana yarın için nikah tarihini aldığını söylüyor.evi aldığını her hazırlığın tamamlandığını söylüyor.ben kızıyorum ona benden habersiz yaptığı hazırlıktan dolayı.ertesigün olıyor ve koyu renkte bi bi badi giyip sıradan ev haliyle nikaha hazırlanıyorum.salona gidiyorum ve yengem nikah tarihinin o gün olmadığını söylüyor.bi ertesi gün daha oluyor.ne gelinlik giydim ne de nikah oldu rüyamda öyle uyanmışım.

ki normalde şuan sözlümle aramız açık ve ortada ne bir ev ne de hazırlığı var:KK43: rüya kafamı karıştırdı ve net olarak da bişeye yoramadım.net olarak hatırladığım rüyamda sözlüme çok kızgın olmam. yorumlarsanız çok sevinirim arkadaşlar.gelebilecek yorumlar için şimdiden çok teşekkürler.

tatlım biraz önce son konunu okudum ve eski konularına bakayım derken bunu buldum. resmen bugün olanları taa bir yıl öncesinde görmüşsün rüyanda. nişanlın cidden sana sormadan halletmiş herşeyi fln. Allah yardımcın olsun. dilerim seni mutluluğa ve huzura kavuşturacak şekilde sonuçlanır.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: İnanamıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Ayyy çok fena.
Bir önemsesek şu rüyaları, hepsi çıkıyor işte bir şekilde.

arkadaşlar merhaba..
ben yorumlarınızı şans eseri gördüm.ve bu rüyayı gördüğümü bile unutmuşum.şimdi okudum ve ben de sizin kadar şaşırdım...rüyalara gerçekten inanmak lazımmış...

X