Biraz İçimi Dökmek İstiyorum

Turizm çok geniş bi kol tecrübesi olanı hemen kapıyorlar o yüzden bence devam et başka bölüme geçersin ne üzerine çalışıyorsun bilmiyorum ama.
Bizim şirket beni göndermez ya 6 yıldır burdayım keşke gönderse de tazminat alsam yatsam evde biraz

Sözde data departmanı da product ve yield karması bi şey yani

Sevgiliniz ne iş yapıyor çok merak ettim

Çok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler yazmışsınız. Aslında biraz da böyle düşünmemin sebebi abim. Sürekli okuduğum bölümle ilgili yorum yapıyor kendisi. Boşa okudun o bölümü,mezun olalı kaç sene oldu ne yapıyosun sen,yok işte kpssye gir bari,yok yeniden üniversite sınavına gir falan.

Kulak asmamaya çalıyorum ama insan ister istemez etkileniyor. Çok dibe çekiyo beni kendisi.

Çiçeğim ben de üniversite de istediğim bölümü okuyamadım çünkü ailem bir sene daha ders çalışmamı istemedi ben de 2 senelik turizm otelcilik okudum mecburen sonra 5 senem turizm sektöründe stajyerlik, part time komilik, full time komilik olarak geçti, hep kendime acıyordum bu ne ya okudum garson mu oldum, ben hep millete getir götür mü yapıcam, mesleğim yok benim vs vs kendi kendimi yiyip bitirdim sonra baktım olmuyor artık ben 25 yaşında gelmişim 19 yaşında insanla aynı pozisyonda çalışıyorum durumu kabullenip toparlanma evresine girdim ,madem burdan dönüş yok burada nasıl en iyisi olabilirim diye.

Öncelikle ingilizcemi geliştirdim, sonrasında kendime hedefler koydum, ve kısa süre içerisinde terfi alıp kadrolu garson oldum, belki inanmayacaksın ama öğretmenlerden, mühendislerden daha fazla maaş aldığım işlerde çalıştım, para kazanıp kendime güvenim geldikçe de birisi ne iş yapıyorsun diye sorduğunda utanmadan garsonluk yapıyorum diyebildim, varsın o beni kebapçıda çalışan biri olarak hayal etsin , oysaki ben aşırı lüks bir otelin içerisinde lüks bir restoranda , ünlülere vip servis veren, dünya mutfağına, kokteyllere, şaraplara hakim bir servis elemanıydım. Yani Cem Yılmaz"ında dediği gibi nacizane tavsiyem bu yaştan sonra ne iş yaptığına yapamadığına takılmak yerine, tuvalet bile temizlesen o işte en iyisi olmaya bak. Her şeyden az az bil, bir şeyin her şeyini bil.

Sevgilinden de kendini aşağıda görme ayrıca. O kim ki kimsenin ulaşamayacağı seviyede mi bir mesleği var? Sen istesen şimdi başlasan kendin de tekrar üniversite okuyup o mesleği veya başka bir mesleği edinebilirsin. Ama öncelikle karar vermen lazım ne istediğine? Turizm geleceği çok parlak bir sektör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…