- 7 Eylül 2009
- 260
- 72
-
- Konu Sahibi kumsaldakiayakizleri
Verdiğiniz aydınlatıcı cevap için çok teşekkür ederim.Çok uzunca süre oldu mezun olalı.Ziraat Mühendisiyim ben.Fakilteyi 3. olarak bitirdim ve en önemli hatamı okulda kalmayarak yaptım.Sınıf öğretmenliği formasyonumla 15 seneye yakın ücretli öğretmenlik yaptım.Artık cazip gelmiyor.(Sigorta olayı farklı ve sürekli değil,ücret çok azaldı)Ben de kendi branşımla ilgili bir memuriyet olursa diye şansımı denemek istedim.Pazar günü aldığım ani kararla açıkçası çokta araştırma yapmadan konuyu açtım:))Canim iyi düsünmüssün de memurlar forumunu takip ediyormusun? ne mezunusun?
kadro sayilari berbat durumda devlet kadro vermiyor adamini bulan taseron olarak belediyelere yerlesiyor ve kadroyu kapiyor sonra baska kurumlara geciyor
anliycagin bu isler cok degilsti ders calisarak kendini üzme derim ben biraz incele istersen o forumuda 85 90 puanli insanlar bile magdur artik atanamama korkusu yasiyorlar
Hmm durumunuzu anliyorum bi tanidigim sizin gibi ziraat mühendisi fakat atanamadi tibbi mümessillik yapiyorVerdiğiniz aydınlatıcı cevap için çok teşekkür ederim.Çok uzunca süre oldu mezun olalı.Ziraat Mühendisiyim ben.Fakilteyi 3. olarak bitirdim ve en önemli hatamı okulda kalmayarak yaptım.Sınıf öğretmenliği formasyonumla 15 seneye yakın ücretli öğretmenlik yaptım.Artık cazip gelmiyor.(Sigorta olayı farklı ve sürekli değil,ücret çok azaldı)Ben de kendi branşımla ilgili bir memuriyet olursa diye şansımı denemek istedim.Pazar günü aldığım ani kararla açıkçası çokta araştırma yapmadan konuyu açtım:))