mrb hanımlar sorun herzamnaki gibi para :))) şimdi evlilik arafesinde biri olarak nerden baksan 1 yıl bilemedm 8-9 ay var düğüne harcamalarımı kontrol etmekte biraz zorlanıyorum 4 yıldır çalışıyorum yaklaşık 2000 küsür kazanıyorum yalnız kalıyorum kira+aidat 430 tl elektrik+doğalgaz+su+telefon aylık 250 yi buluyor bazen geçiyor. onun dışında yemek mutfak vs 300 falan gidiyor bazen daha az da olabiliyor. gelgelelim elimde 1000 tl kalıyor yeni taşınmam il değiştirmemm sebebiyle eşya taksitim var evim için aldığım onlar da 2 ay sonra bitecek ama hiç birikmiş param yok biriktiremiyorum nedense hiç kredi kartıma 500 yatırcam yine onu mart ayında kapatmayı düşünüyorum. siz nasıl birikim yapardınız bu şartlarda ne kadar biriktirebilirim sizce bide çeyiz alışverişim var tabi kredi kartımdaki taksitlerin bir kısmı ona ait aslında kenarda yaklaşık bin tl param var kredi kartımı kapatsam mı yoksa birikmiş param kalsamı bilemedim yardım ve yorumlarınızı bekliyorum düğün aşamasında sıkıntı çekmek istemiyorum borç falan yani