- 30 Mayıs 2024
- 183
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi prettywoman123
Merhaba çok dikkat edin saclarınızını kurutun her duştan sonra asla üşütmeyinKızlar merhaba kuru öksürüğüm vardı bir kaç gündür geçiremedim bir türlü artık dayanamadım göğüs hastalıklarına gittim solunum testi. Yaptı sonuç alerjik astım çıktı augmentin antibiyotik verdi bide astım ilacı ventolin verdi geceleri için hava temizleyicisi almamı önerdi . Gerçekten hangi ilacı kullanacağımı şaşırdı. Biraz dertliyim açıkçası var mı aranızda böyle alerjik reaksiyonu olan bu ilaçları kullananhamileyim bide o yüzden endişeleniyorum (27+5)
Birde başka doktora da gidin göğüs doktoruna o neler söyleyecekKızlar merhaba kuru öksürüğüm vardı bir kaç gündür geçiremedim bir türlü artık dayanamadım göğüs hastalıklarına gittim solunum testi. Yaptı sonuç alerjik astım çıktı augmentin antibiyotik verdi bide astım ilacı ventolin verdi geceleri için hava temizleyicisi almamı önerdi . Gerçekten hangi ilacı kullanacağımı şaşırdı. Biraz dertliyim açıkçası var mı aranızda böyle alerjik reaksiyonu olan bu ilaçları kullananhamileyim bide o yüzden endişeleniyorum (27+5)
Mrb cnm bendede nisan ayinda alerjik astim ve zaturre cikti cok zor atlattim cok agir ilaclar kullandim astim ile ilgili tedavi surecindeyken hamile oldugumu ogrendim suan 27 haftalik hamileyim donem donem cok zorlaniyorum ventolin fastair hava ve beklomin burun spreyi ve hava kullaniyordum gecede ama doktorum kesinlikle bu ilaclari kullanmamami soyluyo onceki gibi sicaga gelemiyorum resmen ecel terleri dokuyorum cok zorlanirsan gel yatisini yapalim dedi nolacak bilmiyorum sag salim evlatlarimiza kavusalim insallahKızlar merhaba kuru öksürüğüm vardı bir kaç gündür geçiremedim bir türlü artık dayanamadım göğüs hastalıklarına gittim solunum testi. Yaptı sonuç alerjik astım çıktı augmentin antibiyotik verdi bide astım ilacı ventolin verdi geceleri için hava temizleyicisi almamı önerdi . Gerçekten hangi ilacı kullanacağımı şaşırdı. Biraz dertliyim açıkçası var mı aranızda böyle alerjik reaksiyonu olan bu ilaçları kullananhamileyim bide o yüzden endişeleniyorum (27+5)
Astım havaları bebege zararlımı bende 7+3 haftalık hamişim. Ve astımım var hergün kullanıyorum havaları henüz doktora gitmedim hamilelik icin yurt dışı sorunlu birazMrb cnm bendede nisan ayinda alerjik astim ve zaturre cikti cok zor atlattim cok agir ilaclar kullandim astim ile ilgili tedavi surecindeyken hamile oldugumu ogrendim suan 27 haftalik hamileyim donem donem cok zorlaniyorum ventolin fastair hava ve beklomin burun spreyi ve hava kullaniyordum gecede ama doktorum kesinlikle bu ilaclari kullanmamami soyluyo onceki gibi sicaga gelemiyorum resmen ecel terleri dokuyorum cok zorlanirsan gel yatisini yapalim dedi nolacak bilmiyorum sag salim evlatlarimiza kavusalim insallah
İlerleyen aylarda benide zorlar mı diye cok korkuyorum yeni geldik yurt dışına burda mi kalsam dönüş mü yapsam karar veremiyoruz cunku en ufak bir rahatszlıktq astım beni çok zorluyorMrb cnm bendede nisan ayinda alerjik astim ve zaturre cikti cok zor atlattim cok agir ilaclar kullandim astim ile ilgili tedavi surecindeyken hamile oldugumu ogrendim suan 27 haftalik hamileyim donem donem cok zorlaniyorum ventolin fastair hava ve beklomin burun spreyi ve hava kullaniyordum gecede ama doktorum kesinlikle bu ilaclari kullanmamami soyluyo onceki gibi sicaga gelemiyorum resmen ecel terleri dokuyorum cok zorlanirsan gel yatisini yapalim dedi nolacak bilmiyorum sag salim evlatlarimiza kavusalim insallah
Bnm ilk drum kullanabilecegimi soylemisti cok mecbur kalmadikca kullanmadim 3 aylik hamileyken drumu degistirdim oda kesinlikle kullanmamam gerektini soyledi kortizon varmis icinde hasta olmamam gerektigini soyledi tikanirsan nefes alamazsan gel yatisini yapalim dedi cok sukur bu ana kadar oyle fenAlasmadim ama en ufak oksurukte yada nefes alamadimda korkuyorum drlarin birinin olur dedigine digeri olmz diyo bnmde kafam karistiAstım havaları bebege zararlımı bende 7+3 haftalık hamişim. Ve astımım var hergün kullanıyorum havaları henüz doktora gitmedim hamilelik icin yurt dışı sorunlu biraz
Yurtdisinin neresindesiniz orda saglik sistemi biraz farkli oluyomus ben birde zaturre gecirdim astimla oldum oldum dirildim sanki Allah birdaha yasatmasin insallahİlerleyen aylarda benide zorlar mı diye cok korkuyorum yeni geldik yurt dışına burda mi kalsam dönüş mü yapsam karar veremiyoruz cunku en ufak bir rahatszlıktq astım beni çok zorluyor
AlmanyadayımYurtdisinin neresindesiniz orda saglik sistemi biraz farkli oluyomus ben birde zaturre gecirdim astimla oldum oldum dirildim sanki Allah birdaha yasatmasin insallah
İlk defa astım havalarında kortizon oldugunu öğreniyorum. O kadar arastırdım oysakiBnm ilk drum kullanabilecegimi soylemisti cok mecbur kalmadikca kullanmadim 3 aylik hamileyken drumu degistirdim oda kesinlikle kullanmamam gerektini soyledi kortizon varmis icinde hasta olmamam gerektigini soyledi tikanirsan nefes alamazsan gel yatisini yapalim dedi cok sukur bu ana kadar oyle fenAlasmadim ama en ufak oksurukte yada nefes alamadimda korkuyorum drlarin birinin olur dedigine digeri olmz diyo bnmde kafam karisti
Ventolin kullanıyorum foster cok daralmadıkca almıyorum birkaç doktor alma demişti acile gidince de ventolin veriyorlar anlamadımBnm ilk drum kullanabilecegimi soylemisti cok mecbur kalmadikca kullanmadim 3 aylik hamileyken drumu degistirdim oda kesinlikle kullanmamam gerektini soyledi kortizon varmis icinde hasta olmamam gerektigini soyledi tikanirsan nefes alamazsan gel yatisini yapalim dedi cok sukur bu ana kadar oyle fenAlasmadim ama en ufak oksurukte yada nefes alamadimda korkuyorum drlarin birinin olur dedigine digeri olmz diyo bnmde kafam karisti
Yurtdisinin neresindesiniz orda saglik sistemi biraz farkli oluyomus ben birde zaturre gecirdim astimla oldum oldum dirildim sanki Aİlerleyen aylarda benide zorlar mı diye cok korkuyorum yeni geldik yurt dışına burda mi kalsam dönüş mü yapsam karar veremiyoruz cunku en ufak bir rahatszlıktq astım beni çok zorluyor
Bana doktorum oyle soyledi bilmiyorum sen gene druna gittiginde sorİlk defa astım havalarında kortizon oldugunu öğreniyorum. O kadar arastırdım oysaki
Yurtdisinin neresindesiniz orda saglik sistemi biraz farkli oluyomus ben birde zaturre gecirdim astimla oldum oldum dirildim sanki A
Bana doktorum oyle soyledi bilmiyorum sen gene druna gittiginde sor
AlmanyadayımYurtdisinin neresindesiniz orda saglik sistemi biraz farkli oluyomus ben birde zaturre gecirdim astimla oldum oldum dirildim sanki A
Salı günü gidecegim sorarım inşYurtdisinin neresindesiniz orda saglik sistemi biraz farkli oluyomus ben birde zaturre gecirdim astimla oldum oldum dirildim sanki A
Mrb cnm bendede nisan ayinda alerjik astim ve zaturre cikti cok zor atlattim cok agir ilaclar kullandim astim ile ilgili tedavi surecindeyken hamile oldugumu ogrendim suan 27 haftalik hamileyim donem donem cok zorlaniyorum ventolin fastair hava ve beklomin burun spreyi ve hava kullaniyordum gecede ama doktorum kesinlikle bu ilaclari kullanmamami soyluyo onceki gibi sicaga gelemiyorum resmen ecel terleri dokuyorum cok zorlanirsan gel yatisini yapalim dedi nolacak bilmiyorum sag salim evlatlarimiza kavusalim insallah
Bende birden bire çıktı nasıl çıktı niye oldu hiçbir fikrim yokMerhaba çok dikkat edin saclarınızını kurutun her duştan sonra asla üşütmeyin
Neye alerjiniz var alerji doktoruna yönlendirdimi sizi ? Ben kovit geçirdikten sonra daha kötü oldum zatürre dahi geçirdim
Önlem almanda fayda var zor çünküİlerleyen aylarda benide zorlar mı diye cok korkuyorum yeni geldik yurt dışına burda mi kalsam dönüş mü yapsam karar veremiyoruz cunku en ufak bir rahatszlıktq astım beni çok zorluyor
Kovit gecirdinizmiBende birden bire çıktı nasıl çıktı niye oldu hiçbir fikrim yok
İlk hamileligim neyle karşılaşırım bilmiyorumÖnlem almanda fayda var zor çünkü