Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Kırıcı olmayan yorumlarda yazılabiliy. Teşekkür ederim öncelikle. Sonradan sonraya bizden 5 kuruş beklemeyin diyen bi kv var

Bende öyle olmak istiyorum. Duruşumu ortaya koymak istiyorum işte. Nneliğime laf edilmesi için değil destek almak için geldim. Teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için. Eşimle konuştuklarımdan haberdar edeceğim

Kari koca siz suclusunuz kusura bakmayin. Kpden icazet beklerseniz tasinmak icin,calismak icin,daha da cok beklersiniz. Vurun masaya yumrugu,tasinin. İs bulun calisin.

Evlenmeden onceki vaatler meselesine hic girmeyeyim.

Canım iş bulursun tabi mesela marketlerde kasiyerlik aklıma gelen en çabuk asgari ücretin altında çalışmazsın sen yeterki niyetine git mutlaka bi kapı açılır
Tesettürlüyüm. Marketlerde sıkıntı olabiliyo bu konuda. Sıkıntı yapmayanlarında elemana ihtiyacı olmuyo. Bir zamanlar bakmıştım. Şu sıralar bakıcılık yada anaokulunda iş arıyorum bulabilirim umarım

Hayır öyle dedim ama o sadece bir örnekti asla öyle bi laf etmem. Çalışmayı başından beri istedim ama pek ihtiyacımız yoktu o sıralar üatünde durmamıştım. Şuan çalışmama gerçekten ihyacımız var ve ben çalışmakta kararlıyım. Tabi iş bulabilirsem

YOoo ben her gün çamaşır ve bulaşık Makinesi çalıştırıyorum, eşim de ben de 2 günde bir duş alıyoruz, bebeği her gün yıkıyoruz, gelen fatura 40-50
Yer Ankara. Bence sizin kullanımlarda bi sorun var bi araştr bunu

Onların 1 kuruşunda gözüm yok. Babanne olacak kişilik daha eşim 3 aylıkken çocuğu olmuyo deyip eşimi kv den ayıran bi insan. Eşim 15 yaşına kadar annesine yenge babasına abi demiş. Babannesine anne dito. Kv de madem oğlu madem seviyo yardım etsin size diyo. Hayıra verdiğini kv söyledi bize de

Sizin kiranızı neden kp ödesin?Siz neden ondan izin almadan taşınamayın yada çalışamayın???Kendinizi yeterince ezdirmişssiniz o minik yavruyu heba etmeyin de biraz dik durun artık siz ve eşiniz.Kp istemiyor diye bronşit olsun zatüre olsun çocuk.Lütfen büyüğü saymakla onun oyuncağı olmak arasındaki farkı görün.Ayrıca kimseden de beklentiye girmeyin sonra öyle bekler durursunuz ne zaman yardım gelecek çocuk üşüdü diye.

Bunu gayet iyi anladım ben değişmedikçe oda değişmeyecek. Ucunda rahatlık mutluluk olduktan sonra biraz kıılmak gerekecek galiba

Kari koca siz suclusunuz kusura bakmayin. Kpden icazet beklerseniz tasinmak icin,calismak icin,daha da cok beklersiniz. Vurun masaya yumrugu,tasinin. İs bulun calisin.

Evlenmeden onceki vaatler meselesine hic girmeyeyim.
Vaat değil tam olarak aslında. Eşimin hakkı diye düşünüyorum. 18 yaşından beri çalışan aldığı maaşı babasına verip geri babasından harçlık isteyen bi insanmış eşim. Bir ev almalarınj hele ki söz vermişken hakkı diye görüyorum. Tamam madem almıyolar bana da karışmasınlar o zaman. İnanın bundan bende memnun değilim

Eşime sormadım ama 1 2 aylık fatura olabilir. Bazen öyle yapıyo biriktirip toptan ödüyo. Bunu bi sorucam ama öyle değilse mesela nereden araştırabilirim bunu.

Hayor hayır beklemiyorum. Vermesinler zerre umrumda değil. Ben sadece onların söylediklerini aktardım. Kimseden bi beklenti içinde değilim.

Kp ne karışıyormuş sizin çalışmanıza madem izin vermiyor ki hiç bir hakkı yok giderlerinizi karşılaşın kusura bakmayın da eşinizde iş yok buna karar verecek olan siz ikinizsiniz dış kapının dış mandali kp diil ayrıca su faturası 250 tl yazmışsınız onu merak ettim nasıl bu kadar yüksek fatura geliyor.

Eşime toz kondurmmak gibi mi görünüyo bilmiyorum. Şimdi eşim çok ağırbaşlı anlayışlı bi insandır. Elinde avucunda olmasa da ne istesem alır getirir ki istemem ben. Ama ailesinin karşısında pek söz sahibi olamaz evine karşı. Babası kızsa azarlasa tamam baba der susar hksız da olsa kp. Bizi esas ayakta tutamayan da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…