- 4 Şubat 2019
- 216
- 128
- 33
- Konu Sahibi SononoBoSolok
-
Saolun Allah razı olsun amin.Anladım canim rabbim yardimcin olsun. Bilemicem. Rabbim bereket versin evinize.
Kizinizin yasi kucuk. Dolayisiyla size ihtiyaci var. Ben o yastaki cocugu alip da babasina veren hakim tanimiyorum.Ailem istemese de beni umrumda olmaz....derdim eğer kızım olmasaydı. Bir gün ayrılık durumu olursa kızımı benden alırlar diye korkuyorum.
Eşimle uzlaşıcamızı düşünüyorum. Önceden her konuda yok deseler susar otururdum. Ama nedense çalışma konusuna yok demelerini sineye çekemiyorum. Hep olumlu düşünüyorum. İkna edebileceğimi düşünüyorum.Kizinizin yasi kucuk. Dolayisiyla size ihtiyaci var. Ben o yastaki cocugu alip da babasina veren hakim tanimiyorum.
Yazık.Eşimin sayılan evin kirasıyla bizim kiramız belli bir süre ödendi sonra kira gelmiyo deyip kestiler. Bi ara kv geldiğini ağzından kaçırmıştıki bende gelmediğine inanmıyodum ama eşim inanıyo onlarada gelmiyo ki diyo
İnsallah ikna edersiniz de cekirdek ailenizle cok mutlu olursunuz. Kolayliklar diliyorumEşimle uzlaşıcamızı düşünüyorum. Önceden her konuda yok deseler susar otururdum. Ama nedense çalışma konusuna yok demelerini sineye çekemiyorum. Hep olumlu düşünüyorum. İkna edebileceğimi düşünüyorum.
Yaşınız hala küçük.Maddi durum açısından ilk kez bu kış bu kadar zorlandık. Hem ek olarak kredi hwmde maaşların kesintiai dolayısı ile. Yoksa gayet normaldi durumumuz yaklaşık 2-3 ay kadar sonra toparlanıcaz inşallah ama ben yine de yazmak istedim buraya. Çalışmak istiyorum yinede. Bu durumu yazmamın sebebi de eşim ikinci çpcuk istemeye başladı. Başlarda asla kabul etmesemde dedimki iş bulmam da zor kimse tecrübesiz almıyo. Üni okuyup kursum bitene kadar kızıma kardeş yapsam o arada 2 3 yaşında olmuş oluyor ondan sonrada üni mezunu olarak öğretmenlik yapmaya başlarım. 3. Yüde epey bi süre düşünmem diyodum. 1 kere denedik ama pişman oldum geri çok korktum. Şimdi adet dönemindeyim ve tekrar çocuk istemediğimi düşünüyorum. En büyük nedenimse ev maddiyat falan değil. Çünkü doğuma kadar zaten gayet iyi bi duruma dönmüş oluruz. Ancak bu evin içinde bi çocuk daha büyütemem. Çocuk konusını da hiçbirzaman tartışmamıza alet etmedim. Eşim konuştuktan sonra ailesine karşı hala direnmezse kesinlikle başka bir eve çıkana kadar 2.yi düşünmediğimi söylicem. Kızımın beşiği zaten yatak odasında bi tane daha olursa çocuğu koyacak yerim bile yok.
Kimse kendisinin bir eksiğinin bir başkadı tarafından bilinmesini istemez. Ben şahsen utanırım ama annem bana çok sıklıkla onlara gittiğimde seni kim çağırdıki diyerek rencide eder beni. Çok üzgünüm
Biz herşeyi ayarladık ben anaokullarına gittim görüşmeye. Bir öğretmenim vardı lisedeyken sağolsun yarsımcı oluyodu. 600 teklif eden yere bile razıydım. Annem bakarım dedi her ne kadar her gün oraya bırakıp almak büyük sıkıntı oşsada herşeyi göze almıştım. Tek sorun işe kabul edilmekti. Ancak kp izin vermemiş. Eşime ben konuşayım dedim. Övünmekten değil çok iyi niyetli bi insanım. Hatta bazen saf bile olabiliyorum belki ikna ederim dedim. Eşimde tamam konuş ama Betül(kız kardeşi) gitsin öyle konuş ağızlarına laf verme. Babam kızarsa falan duymasınlar dedi. Çare arıyorum işte.
Araba alırken böyle darda değildik ama kışa girince darda kalacağımızı biliyorduk. Hallederiz dedi. Detaylı yazamicam kv ve görümcem geldi habersizce onlar burda şimdi.Bence sorun eşin senin nerde oturacagina veya calismana kp ne karışır esin buna nasıl göz yumuyor bide araba almış o darlık ta esiniz sorumsuz bi bebek gibi
Aslında çok tuhaf bi eşim var. Zerre kadar kendini düşündüğüne inanmıyo onların. Neden böyle peki derseniz bilmiyorum bendeYazık.
Hadi siz el kızısınız.
İnsan oğluna acır.
Eşiniz de hala onlar beni düşünüyor sanıyor.
Amin. Teşekkür ederimİnsallah ikna edersiniz de cekirdek ailenizle cok mutlu olursunuz. Kolayliklar diliyorum
Sizi seviyorsa ikna olacak.Aslında çok tuhaf bi eşim var. Zerre kadar kendini düşündüğüne inanmıyo onların. Neden böyle peki derseniz bilmiyorum bende
Aynen öyle. Bir erkek kardeşim var annemle babama kök söktğrğyo resmen ama ağızlarını açmıyolar.Yaşınız hala küçük.
Siz önce güzel bir ev ve iş bulun. Gerçekten özgür olacağınız bir hayat kurun eşinizle. O arada üniversite okuyun. 30 yaşında ikinciyi yaparsınız.
Güçlü bir kadın ve anne olun önce.
Ailenize de bel bağlamayın. Maalesef kız çocuğu erkekler kadar kıymetli olmuyor.
Benim son konum size ibret olsun.
BencedeSizi seviyorsa ikna olacak.
Başka yolu yok.
Ben kimseye sormadım zatenİyi de kp e neden sordunuz onu iknaya neden konuşuyorsunuz
Hiç işimle ilgili bir şeyi kp e sormak aklıma gelmez babama da sormam ki
Evlenip çocuk yapmış insanlarsınız göbek bağınızı kesin artık
Aynen öyle.Aynen öyle. Bir erkek kardeşim var annemle babama kök söktğrğyo resmen ama ağızlarını açmıyolar.
Umarım başarılı olurum bu konuda. Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.Aynen öyle.
O yüzden eşinizin ailesine ve kendi ailenize mesafeli olun bundan sonra.
Destek olmayanların köstek olmasına da izin vermeyin.
Rica ederim.Umarım başarılı olurum bu konuda. Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Ben kimseye sormadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?