Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Kizinizin yasi kucuk. Dolayisiyla size ihtiyaci var. Ben o yastaki cocugu alip da babasina veren hakim tanimiyorum.
Eşimle uzlaşıcamızı düşünüyorum. Önceden her konuda yok deseler susar otururdum. Ama nedense çalışma konusuna yok demelerini sineye çekemiyorum. Hep olumlu düşünüyorum. İkna edebileceğimi düşünüyorum.

Bence sorun eşin senin nerde oturacagina veya calismana kp ne karışır esin buna nasıl göz yumuyor bide araba almış o darlık ta esiniz sorumsuz bi bebek gibi

Yazık.
Hadi siz el kızısınız.
İnsan oğluna acır.
Eşiniz de hala onlar beni düşünüyor sanıyor.

İnsallah ikna edersiniz de cekirdek ailenizle cok mutlu olursunuz. Kolayliklar diliyorum

Yaşınız hala küçük.
Siz önce güzel bir ev ve iş bulun. Gerçekten özgür olacağınız bir hayat kurun eşinizle. O arada üniversite okuyun. 30 yaşında ikinciyi yaparsınız.
Güçlü bir kadın ve anne olun önce.

Ailenize de bel bağlamayın. Maalesef kız çocuğu erkekler kadar kıymetli olmuyor.
Benim son konum size ibret olsun.

İyi de kp e neden sordunuz onu iknaya neden konuşuyorsunuz

Hiç işimle ilgili bir şeyi kp e sormak aklıma gelmez babama da sormam ki

Evlenip çocuk yapmış insanlarsınız göbek bağınızı kesin artık

Bence sorun eşin senin nerde oturacagina veya calismana kp ne karışır esin buna nasıl göz yumuyor bide araba almış o darlık ta esiniz sorumsuz bi bebek gibi
Araba alırken böyle darda değildik ama kışa girince darda kalacağımızı biliyorduk. Hallederiz dedi. Detaylı yazamicam kv ve görümcem geldi habersizce onlar burda şimdi.

Aynen öyle. Bir erkek kardeşim var annemle babama kök söktğrğyo resmen ama ağızlarını açmıyolar.

Aynen öyle. Bir erkek kardeşim var annemle babama kök söktğrğyo resmen ama ağızlarını açmıyolar.
Aynen öyle.
O yüzden eşinizin ailesine ve kendi ailenize mesafeli olun bundan sonra.
Destek olmayanların köstek olmasına da izin vermeyin.

Umarım başarılı olurum bu konuda. Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Rica ederim.
Ben sizde o ışığı görüyorum.
Siz çok yakın bir zamanda gerçekten güçlü ve özgür bir kadın olacaksınız.
Buna inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…