- 13 Şubat 2018
- 1.475
- 3.263
- 133
- 36
- Konu Sahibi SononoBoSolok
-
Çocuğunuz için cesaret edin yoksa böyle sürekli kp sözü ile hayat geçmezO hayır demeyi saygısızlık gibi görüyo işte. Diyemiyo yapamıyo. Kırılcaklar küscekler..... Ben patlamadan önce mesela dışarı çıkığ gezmek istediğimde bana ana yoldan gitmem babam oralardadır görür seni diyen bi insandı. Şimdi artık kp yi dışarda gmrsem de ya inadına gidip slm veriyorum yada görmemezlikten geliyorum. Anladım ki ben bişeyde kararlı oldukça eşimde yanımda. Ama bu konu baya bi trtışmaya açık olduğundan hiç cesaret edemedim bu günw kadar. Artık etmeyi düşünüyorum
Fatura elimdeydi zaten şuan bulamadım. Ama yanlış hatırlamıyorsam birkmiş tutar yazıyodu
Sabırsızlıkla eşimi bekliyorumÇocuğunuz için cesaret edin yoksa böyle sürekli kp sözü ile hayat geçmez
Benimde sonradan geldi aklıma sanırım birikmiş gelen faturaydıAltta yazar birikmiş borç diye
Muhtemelen eşin bi kaç faturayı biriktirip öyle ödüyor
Cok ilginc insanlarAnnesinin oturduğu evin hemen arkasında ana yol var. Annesi bize o yoldan karşıya dahi geçemezsiniz(başka eve taşınma konusunda) dedi. Ama ben mğmkün olduğunca uzakta istiyorum
Sormayın görümvem bile bana sen iyi saborlısın ben senin yerinde olsam böyle susamam demişti bana.Cok ilginc insanlar
Susmamak degil cozumu,bir plan yapip uygulamak. Bagirsaniz cagirsaniz ne ise yarayacak,sadece akliniza koydugunuzu yapacaksiniz hepsi bu. Bunun yolu da ekonomik ozgurlukten geciyor. Cebinde parasi olan caninin istedigi gibi yasar kimseye de eyvallahi olmaz.Sormayın görümvem bile bana sen iyi saborlısın ben senin yerinde olsam böyle susamam demişti bana.
Aynen öyle. Bana sınır koydukları herşeyi kızları (evet tabiki kızına izin vercek ben el kızıyım sonuçta) öyle rahat yapıyo ki sanırsın onların kızı değil.Susmamak degil cozumu,bir plan yapip uygulamak. Bagirsaniz cagirsaniz ne ise yarayacak,sadece akliniza koydugunuzu yapacaksiniz hepsi bu. Bunun yolu da ekonomik ozgurlukten geciyor. Cebinde parasi olan caninin istedigi gibi yasar kimseye de eyvallahi olmaz.
Orasi oyle. O onlarin kizi,siz de baskasinin kizisiniz,normal.Aynen öyle. Bana sınır koydukları herşeyi kızları (evet tabiki kızına izin vercek ben el kızıyım sonuçta) öyle rahat yapıyo ki sanırsın onların kızı değil.
Ama bunlara benim ailemde izin vermiyodu. Ben nişanlanana kadar telefonum yoktu mesele. Herşeyden bir haberdim. Nişanlandıktan sonra sosyal medyadan falan gördüklerime hayran kalırdım. Sonra okul çıkışı arkadaşlarımla asla okul dışında bir yere çıkamazdım. Hafta sonları plan yapıp gezemezdik. Dayımda teyzemde bile yalvararak kalırdım. Odamın kapısı kapalı duramazdı sürekli şüpheyle yaklaşırlardı nedense. Nişanlandıktan sonra gece 12 de gelip telefonumu kapattırırdı annem.Orasi oyle. O onlarin kizi,siz de baskasinin kizisiniz,normal.
Kimse kendisinin bir eksiğinin bir başkadı tarafından bilinmesini istemez. Ben şahsen utanırım ama annem bana çok sıklıkla onlara gittiğimde seni kim çağırdıki diyerek rencide eder beni. Çok üzgünümAcil bir durum olur da araba çalışmaz diye yeni araba alacak kadar düşünceli ama çocuğum hasta oluyor Bi şeyler yapmam gerek diyemeyeceğim kadar düşüncesiz öyle mi? Ben iyi ya da kötü bir koca göremiyorum üzgünüm ben arabası gezerim ama çocuğumu karımı düzgün bir ortamda yaşatırım diyebilmeli. Yazık size aileniz de aile değil söyleyince nasıl kv kp haklı derler ya? Bir anne özellikle evladının bunları yaşamasına nasıl müsaade eder? Evlendirip başlarından atmışlar gibi. Ayrıca en sinir olduğum konu kp in sizin çalışmamıza karışması ona ne ya? Çok bencil ve duyarsız insanların arasına düşmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun.
Zaten anneniz arkanızda olsaydı emin olun bunların birçoğu yaşanmazdı.Kimse kendisinin bir eksiğinin bir başkadı tarafından bilinmesini istemez. Ben şahsen utanırım ama annem bana çok sıklıkla onlara gittiğimde seni kim çağırdıki diyerek rencide eder beni. Çok üzgünüm
Yasiniz gercekten 21mi?Ama bunlara benim ailemde izin vermiyodu. Ben nişanlanana kadar telefonum yoktu mesele. Herşeyden bir haberdim. Nişanlandıktan sonra sosyal medyadan falan gördüklerime hayran kalırdım. Sonra okul çıkışı arkadaşlarımla asla okul dışında bir yere çıkamazdım. Hafta sonları plan yapıp gezemezdik. Dayımda teyzemde bile yalvararak kalırdım. Odamın kapısı kapalı duramazdı sürekli şüpheyle yaklaşırlardı nedense. Nişanlandıktan sonra gece 12 de gelip telefonumu kapattırırdı annem.yazdıkça üzüldğm. Şimdiki durumumu anneme anlatsam aynısı benimde başımdan geçti. Yapacak bişeyin yok namaz kıl dua et diyo hep. Burayı annemin tepkisini söylemek için yazdım lütfen burası deşilmesin konumu kapatırlar. Akıl almak isterken konudan olmayayım
Eşim bunu düşünmedi çünkü ödememizde sıkıntı yoktu. Ben dedim ama şimdi olmasa da kışın büyük zorluk çekeriz diye. Çünkü kışın maaşı kesintili yatıyo ve faturalar iki üç katı geliyo.Valla kusura bakmayın ama bukadar ihtiyacınız varsa kredi cekip araba modelini yükseltmek niye?
Hasta olucak kadar kötü durumdaysanız arabanızın size faydası nedir..
Herkes araba lüksünü yasıcak diye bisey yok arabanin yükü biter mi vergisi kaskosu vs .. e haliyle onun borcunu ödüyorsanız kötü durumdada kalırsınız
Aynılarını yaşamış ama bana sadece dua et demekle yetinebiliyo.Zaten anneniz arkanızda olsaydı emin olun bunların birçoğu yaşanmazdı.
Yaşım 23. Ve ailem liseden sonra okutmayacaklarını kesin bir dille söylemişlerdi o zaman. Çalışmama da izin vereceklerini sanmıyorumYasiniz gercekten 21mi?
Bence sizin onceliginiz evlilik olmasaydi bunlari asabilirdiniz. Herkesin ailesi anlayisli,4/4luk olamiyor,herkesin ailesi acik fikirli,modern olamiyor. Sizinkiler gibi baskicilar da var. Ama bu hayattan okuyarak ve meslek edinerek kurtulabilirdiniz,yapmamissiniz. Elbette sizin tercihiniz ama bakin ben kimi kimsesi olmayan bir cocuga manevi annelik yapmaya calisiyorum,yasi 19. Universiteye girdi bu sene. Zorluklar yasasak da okuyacak ve meslek sahibi olacak. Demem o ki ailenizin sozunden ancak okuyarak cikabilirdiniz. Kader dedigimiz sey evlilikle degismiyor maalesef.
Ne kadar acı genelde ben çektim kızım çekmesin derler. Ama o ben nasıl çektiysem sen de çek diyor. Sizin adınıza çok üzüldüm. Ama yaşınız çok genç hayatınızı başka yöne çevirebilirsiniz aklınızda bulunsun.Aynılarını yaşamış ama bana sadece dua et demekle yetinebiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?