- 4 Şubat 2019
- 216
- 128
- 33
- Konu Sahibi SononoBoSolok
Bir arkadaş araba satma fikribi3düşünemediğim için beni suçlamış. Ama Gerçekten hiç aklımdan geçmemişti yemin ederim. Buraya da bhnun için geldim akıl almak destek bulmak için. Eşime arabayı satma teklifinde bulundum ve tesr tepki vermedi sanırım biraz konuşursam ikna edebilirim. Sadece kredi ödememiz bile kapansa çok rahatlarız. En azından başka eve çıkabilirizAnladığım kadarıyla çok genç evlenmissiniz. Yani 18 resit yaş ama evlenecek yaş değil bence. Bu denli genç evlenince haliyle bı müddet aileler herşeye müdahil oluyor sizde izin veriyorsunuz. Ama artık bir ailesiniz ve en önemlisi bir annesiniz. Çocuk olma izin isteme azar yeme yada yardım bekleme yaşınız geçti artık. Eşinize eğer annenden para istemeyi gurur yapabiliyorsan bizide böyle rezillik de yasatmama gururun olsun diyin. Onerebilecegim arabanızı hemen satmanız ve ivedilikle bir başka eve çıkmanız. Eğer para kalırsa olan borcunuzu ödemeniz. Bu arada şu elektrik su faturası işinizi araştırın aşırı fazla gelmiş çünkü. Bu arada iş bakmaya devam edin internette elden yapılacak işlere bakın. Hiç bişey çıkmadı temizlik bakıcılık tarzi işlere bile bakabilirsiniz. Yada terziliginiz falan yada ne bilim bı el yeteneğiniz varsa onlara da bakabilirsiniz. Kadın derneklerine elişi yapan topluluklara falan başvurun oradaki çevreler genelde ufak tefek iş çıkınca haberdar ederler sizi. Evet çok ideal kariyer seçenekleri değil ama biraz durumunuzu düzeltip bı başka alana yönelirsiniz sonra. Allah yardımcınız olsun.