• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz ayıp olacak ama... sormam lazım :D

bilgen25

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
173
8
318
Bursa
Arkadaşlar ben bebek sahibi olmak istiyorum ama eşim boşaldıktan sonra sperm dışarı akıyor acaba tüpler kapalı olabilir mi?

canım endişelencek bişey yok bu durumda bende senin gibi ilk zamanlar çok kafaya takıyordum sonra bi cesaret doktora sordum oda bütün kadınlar aynı şikayetle geliyor gayet normal bişey dedi.milyonlarca sperm var bunların hepsinin içeri gitmesi zaten mümkün değil tek birtanesi yumurtaya ulaşsa hamile kalmak için yeterli demöişti oyüzden hiç kafana takma

:) ayıp değil cnm hepimiz sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz burada.sen hemen kalkma ilişkiden sonra kalçanın altına da yastık koy yarım saat kalkma.bu spermin hem kolay gitmesini hem de daha çok içeride kalmasını sağlıyormuş cnm ben hep öyle yapıyorum.benimde spermler dışarı çıkıyor,yarım saat sonra kalkıyorum elimde peçete siliyorum bi yarım saat daha.duşa da hemen girmiyorum :)

Merak etme hepsi içeri girse zaten 50 milyon çocuğunuz olur ):))) tek bitanesi lazım :))9 tüplerinin tıklaı olmasıyla ilgisi yok cnm

cnm meraba aynı sorun benim başımada geldi, ama ben senelerce bunu doktora söyledim ama oda herkes gibi normal dedi böyle tam 5 senem geçti ve sonunda doktotorun biri benden çok şükür rahim filimi istedi ve rahim filmi sonucunda sol tüpümün tıkalı olduğu çıktı ayağa kalkar kalmaz gecede olsa su gibi akar giderdi ve bu rahim filmi hafif olan yapışıklılları açıyormuş inan o filmden sonra akıyor ama o eskisi gibi asla değil sadece fazlası herkeste olan gibisi yani akıyor cnm benim sana tavsiyem biraz daha bekle ve rahim filmi iste.... ben, bu konuda uyaran bile olmadı bak ne güzel seninle paylaşıyoruzzz.... yaşadıklarımızı

rah.m filmi çekilincemi tüpler kendiliğinden açılıyo,yoksa bunun için bi ilaç kullandınızmı...

rah.m filmi çekilincemi tüpler kendiliğinden açılıyo,yoksa bunun için bi ilaç kullandınızmı...

süprizzzzzyok cnm hiç bir ilaç kullanmadım zaten o rahim filmi çek,liyorken kullandıkları ilaç ve basınç açıyormuş:lepi:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..bizde bebek sahibi olmak istiyoruz fakat bu yazdığınız şey bende de oluyor ve bende çok kafama taktım..ama bende ilişki olur olmaz hemen dışarı akıyor spermler..yani bir süre yatıp kalktıktan sonra değil..bi sorunmu var acaba :( ay ne sıkıntılı konular insan yazarken bile çekiniyor..

yok şekerim ben biliyorum da , bilen insanda neyle karşılaşacağını bilir ve böyle bir soru sormaz ...iş yapmaya gelince herkes herşeyi biliyor da ufak ayrıntılara gelince kimsenin haberi yokkafamçokkarıştı

herkes herşeyi bilecek diye birşey yok.bir sürü problemi olan insanlar var bu platformda..ayrıntıları , bilmedikleri yada takıldıkları şeyleri sormaları normal bence..

arkadaslar kafanıza takmayın böyle seyleri kadınlarda yumurtlama döneminde rahim ağzı yumuşar ve aşağı doğru inermiş bir cok insan korundugu halde hamile kalıyor hem hamile kalabilmek icin cok olmasına gerek yok
asılamada verilen spermleri görseniz yok denecek kadar az
hamileligi etkiliyen en büyük etken sey stres bence sakin olun ve zamana bırakın

çok alemsin valla,,tabi dışarı çıkacak bu her zamanda böle olacak hiç endişelenme bu yüzden hamile kalamam die:))

dışarı akması normal...hamile kalmak için sadece bir sperme ihtiyaç var...

Merak etme hepsi içeri girse zaten 50 milyon çocuğunuz olur ):))) tek bitanesi lazım :))9 tüplerinin tıklaı olmasıyla ilgisi yok cnm

:roflol: :roflol: ay ya cok güldüm. Allah da sizi güldürsün. insan bir batinda dünyanin yarisini dogurur dimi 50 milyon spermle

canım bu normal bişey yanı dışarı bır kısmı akar ben de ilk zamanlar endışelenıyordum ama bıraz yatınca hemen kalkmayınca dışarı akmıyor ve de cekınme sorarken sonuçta hepimzin problemlerı var özel hayatımızla (gebelığımızle, adetımızle, cınsel ilişkimizle vs.)

Back
X