Bırakın gitsin sigarayı

cache

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
132
1
Ocak ayının ortalarında bırakmama rağmen cildimde farkedilir bir düzelme oldu, yürürken tıkanmıyorum (eskisi kadar) Tek sıkıntı kilo, napalım onada katlanacağız yani katlana katlana göbeği eriteceğiz:) Arkadaşlar şaka bir yanada keşke hiç başlamasaymışım:KK43: Alışkanlıklardan kurtulmak ne zor işmiş meğer....
Şakası yok bu sigaranın dumanı isi pisi içimize dolduruyoruz, ve tamamen kendi hür irademizle....
Yok ben kölesi olamayacam bu illetin! Sigara sürünsün arkamızdan. Hadi arkadaşlar kendiniz için değilse bile sevdikleriniz için harakete geçin, düşünmek bile bir harekettir .:KK16:

Ocak ayının ortalarında bırakmama rağmen cildimde farkedilir bir düzelme oldu, yürürken tıkanmıyorum (eskisi kadar) Tek sıkıntı kilo, napalım onada katlanacağız yani katlana katlana göbeği eriteceğiz:) Arkadaşlar şaka bir yanada keşke hiç başlamasaymışım:KK43: Alışkanlıklardan kurtulmak ne zor işmiş meğer....
Şakası yok bu sigaranın dumanı isi pisi içimize dolduruyoruz, ve tamamen kendi hür irademizle....
Yok ben kölesi olamayacam bu illetin! Sigara sürünsün arkamızdan. Hadi arkadaşlar kendiniz için değilse bile sevdikleriniz için harakete geçin, düşünmek bile bir harekettir .:KK16:

güzel başlangıç ama ben 20 gün bırakıp sonra iyi bir şeymiş gibi başlıyorum, cildi sarartıyor sigara, o mu düzeldi?

Tekrar bırakabilirsin geç değilki:) Evet sarı renk hatta gri gibi olan bir renk vardı o gitti. Bu bile neden olmalı bırakmak için :)

aslında çok iyi fikir ama çevremde herkes içiyor ne yazık ki bir kaç kere hayır diyebiliyorum sonra yak bir tane ve başladığım noktaya dönüyorum, o değilde kendi kokumu almaya başlamıştım bu bile yeterli:KK16:

En zoruda bu oluyordu başlangıçta çevremde herkesin içmesi. Sonra bunu oyun haline getirdim dumanı içlerine çekerkenki yüz hareketlerini inceledim, söndürdükden sonra biraz durup tekrar aynı harekeler tekrar tekrar... Tek fark ne oluyor: onların içinde bir miktar duman ve damarlarına basınç yapan nikotin.....Sorun varsa yine var neşe varsa yine var, sigara aslında hiçbirşeyi değiştirmiyor...

bende dünden razıymışım yalnız bırakmaya :KK1: haklısın ne diyeyim zaten azaltarak bırakırım olayına zerre inanmıyorum, bırakma süreçlerim hep ani ve doğaçlama olmuştur içimde varmışsa bir bırakma hissi

Umarım sende bırakanlardan olursun, bu benim 3. denemem ki bu sefer başardım inşallah:) Ne zaman bırakmak istersen burdan desteklerim şunu ye bunu iç diye, kendi deneyimlerimle:) Özgürlük başka birşey... İyigeceler arkadaşım, bence bırak:)

dönüşüm muhteşem olacak iradeli arkadaşım sende geri başlama ama :KK9: iyi geceler

dönüşüm muhteşem olacak iradeli arkadaşım sende geri başlama ama :KK9: iyi geceler

Muhteşem dönüşü öyle bir yapki sigara utansın:KK9: Çevremdeki arkadaşlarımada hergün bırakmaları konusunda ısrar ediyorum :) Hayat başka güzel oluyor. Ne yüzümüzü nede ciğerlerimizi karartmasına izin vermeyelim.

Son düzenleme:
Bence de atın gitsin....çok kolay değil ama imkansız da değil...eşi evde fosur fosur sigara içen biri olarak 60. Günümdeyim...tam 2 aydır içmiyorum...allahın izniyle hiç de içmicem...şimdi aynı irademi kilo vermek için kullanmayı düşünüyorum....

Bence de atın gitsin....çok kolay değil ama imkansız da değil...eşi evde fosur fosur sigara içen biri olarak 60. Günümdeyim...tam 2 aydır içmiyorum...allahın izniyle hiç de içmicem...şimdi aynı irademi kilo vermek için kullanmayı düşünüyorum....

:KK9: En zoruda evde içen birisi varken bırakmak:) Ne güzel 2 ayı devirmişsin , inşallah tekrar içmeyiz. Kilo meselesine gelince hızla kilo almaya başlayınca hemen diyete başladım hergün 1 saat spor yapıyorum, vermiyorum ama almıyorum bunada şükür neyapalım:) En kötüsü bırakıp kilo aldığımızı görünce yeniden başlamak çünkü aldığın kilo kalıyor geri gitmiyor maalesef:KK43: ilk bıraktığımda 2 ay gibi bir sürede 6 kg almıştım geri başladım:KK43: kaldı tabi. Bu sefer ki deneyimimde 1,5 ayda 2 kiloyu sabitledim :KK56: Bu sıralar hep irade, hep irade; sigaraya ardından yemeğe, herşeye..... Ama sağlıklı olmak için içmemeliyiz...

X