• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bira mayası;?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

safa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
25
0
36
Antalya
süt olması için bira mayası kullanan varmı?acaba hiç süt olmasada süt yaparmı?iki ay 21 günlük bebeğim var ama hiç sütüm yokkk:

ben aldim . kullaniyorum . ilk gunler 40 cc olan sutum suan 26 gunluk bebisim 80 cc falan geliyor . Hala cok az sutum . ben bira mayasinin yaninda cemen otu tohumu. sut artirici caylar kullaniyorum ..hergun 4 yada 5 kez sagiyorum . sut olmasi iccin yapmadigim sey kalmadi

aynen bende yapmadıgım sey kalmadı zaten artık emziremiyorum ama karar verdim tekrar deniyecegim...bebegim neredeyse üç aylık bu vakitten sonra olurmu bilmem

kızlar bira mayasını ben de araştırmıştım, vitamalt piyasada yok diye,
şimdi royalmalt diye birşey çıkmış
bende işe yaradı haberiniz olsun

peki nasıl kullanılıyor bira mayası aktardan aldım ama nasıl kullanılır bilemedim

benim kızım 9 aylık.sütüm 4.aydanm bu yana çok çok az.bende dün bira mayası aldım.kullanmaya başladım.işe yarar mı bilmem bu saatten sonra ama denemek istedim.1 tatlı kaşığı bal içine 1 tatlı kaşığı bira mayası konularak yeniliyomuş.dün başladım bakalım.
ne kadar süre devam etmek gerekir bilmiyorum ama?????

kızlar bira mayasını ben de araştırmıştım, vitamalt piyasada yok diye,
şimdi royalmalt diye birşey çıkmış
bende işe yaradı haberiniz olsun

canım ben de aldım bi tane internetten bugün gelir herhalde. şimdi senin yazını okuyunca keşke 5-6 tane alsaymışım dedim. :( neyse yine veriririz sipariş napalım..

bu arada ben hippin emzirme çayını içiyorum humanadan daha çok arttırdı. daha doğrusu humanada artış olmuşmuydu hiçihssetmedim ama hippde fark ettiğini hissedebiliyorum..

canım ben de aldım bi tane internetten bugün gelir herhalde. şimdi senin yazını okuyunca keşke 5-6 tane alsaymışım dedim. :( neyse yine veriririz sipariş napalım..

bu arada ben hippin emzirme çayını içiyorum humanadan daha çok arttırdı. daha doğrusu humanada artış olmuşmuydu hiçihssetmedim ama hippde fark ettiğini hissedebiliyorum..

hangisini aldım cnm tablet olanınımı

ülkerin maltana sı var veya fayrouz var içecek olarak büyük marketlerde ben hergün bşr tane içiyorum ama en önemlsi booll suuuu

kizlar cemen otu tabletleri var . ben amerikadayim . bira mayasi ve cemen otu tohumu tableti
aldim . Doktorumun tavsiyesiyle .. Cemen otu ttableti aldigim zaman inanilmaz bir artis gordum kizlar . Turkiye den bulabilirseniz kesin alin . Gunde 6 tablet iciliyor . yanliz tek sorun cemen kokuyorum .. Ama olsun bebisim doysunda o bana yeter

Çemen otu tohumu ne kadar sürede etki etti. Ben 4gündür kullanıyorum çok faydası olmadı gibi geldi. Kızım daha 2 aylık, 7,5 aylık doğduğu için daha çok üzülüyorum sütümün azaldığına.

Ben de bira mayası kullanıyorum 4 gündür dün gece sütüm 110 ml çıktı böylece mamayı bıraktık. Tabi hrkeste aynı etkiyi gösterir mi meçhul.

Back