Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bira Mayasi Tabletleriyle saclariniz güclensin ve saglikli uzasin.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Bira Mayasi Tabletleri​

Faydaları ve Kullanım Alanları:

* Vitamin, mineral ve protein açısından çok zengin temel bir besleyicidir.
* Anne sütünü arttırıcı etkisi vardır.
* İştah açıcı ve kilo aldırıcı özelliklere sahiptir.
* Kişinin enerji seviyesini artırır.
* Kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcıdır.
* Egzersiz performansınızı artırır.
* Şeker hastaları için; şeker seviyesini yükseltmeksizin iyi bir besleyici ve ek gıdadır.

Kullanım Önerisi: Gıda takviyesi olarak, günde 3 defa 1-2 tablet alınabilir. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

ARkadaslar ben 2 gün önce Biramayatabletleri aldim ve icmelik kullaniyorum vede sacima Turplusuyla birlikte uyguluyorum.Ve SAcimindökülmesi daha cok azaldi.Turplusuyun faydasi vardi sacdökülmeyi kesmesi bide Saclari uzatmaya ama inanin Biramayasi bana cok iyi geldi Sacimindökülmesini kesti.Ve Internetten arastirdigim gibi ve Cevremden duydugum gibi Biramayasi Saclara cok iyi geliyormus.Saclari Kökten Güclendiriyor ve Saclarin saglikli uzamasini sagliyor.Bitek SAclara iyi gelmesini birakin Cildi güzellestirip Tirnaklari sertlestiriyormus.Ben Turplusuyumla Biramayatabletlerine devam edicem vede tabiki Biramayatabletlerini icmeyede!Buarada ben Almanyadanim Burdan her markete bulunuyor bu tabletler ama malesef Türkiyede nerden temin edebilrisiniz diye bi bilgim yok.:içelim::enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
olur canım burdan devam edelim hem konular karısmamış olur.. yerimseniben iyi düşünmüşsün..
mayatabletimi yarın bulcam aktardan turplu suya tekrar aralıksız baslıyorum..
bir ay boyunca hiç mi sonu gelmez bu misafirlerin kardeşim yaa
ara ara yapamadım artık bi hafta hergün yaparak telafi edicem..
mayayla birlikte...:jeyyar:
sonuclarımı yazarım bakalım nasıl değişmeler gözlemlicem..

cnm sagol ama türkiyede nereden bulacagım hakkında fikrim yok eczanede olacagını sanmıyorum ama bunun şekli şemali neye benziyor türkiyede alan varmı..biri söylesede onuda denesek..

cnm sagol ama türkiyede nereden bulacagım hakkında fikrim yok eczanede olacagını sanmıyorum ama bunun şekli şemali neye benziyor türkiyede alan varmı..biri söylesede onuda denesek..

aktarlarda ve baharatçılarda rahatlıkla bulabiliriz bence yerimseniben

kızlar ben kullandım bi ara halada dolabımda duruyor. dikkat edın iştah acıcı özellıgıde var. zaten yazıyor benden sölemesı ben kullanırken spor salolunada gidiyodum bıraktım o yüzden. ama faydasını hep duyuyorummm

Vallahi bende istah acmadi bi haftadan beri kullaniyorum hatta sankim beni tok tuttuyor istahimi kesti gibi.Haplari ictigimde bol bol suyla icmek gerektigi icin.Benim Istahimi kesti vallahi.Pek Fazla yemiyor oldum.

Canim bunlar bildigimiz Hapseklinde tamamen dogal TAbletler.Günde 2-4 tane Bol bol suyla icmelisin.Yada benim ayriyetten yaptigim gibi sacima Turplusuyu yaptigimda bikac tablet orayada ezip sürüyorum SAcinin Dökülmesine kesiyor ve sacini güclendiriyor.:içelim: Ama türkiyeden nerden bulacagindan fikrim yok Fairylike bi ara bakicam diyordu ama napti bilmiyorum canim.

selam arkkadaşlar
ben de 1 haftadır bira mayası tabletini kullanıyoum
saç için faydalarını duymuştum ama ben kilo almak için içiyoum açıkçası
gerçi hiç değişme yok ama hadi bakalım
saçlarımı güçlendirmesi kardır..
turpsuyunu da kullanıyoum tabikiiii
yarından itibaren hergün yapıcam inşalah

boşnakgüzeli turplusuyun içine nasıl atıyosun anlamadım ??

Canim ben Bi Bardagi kadar su kaynatiyorum sonra 3-4 tane Biramayatabletlerini icine katip iyice erimesini bekliyorum kasilaklada iyice karistirdiktan sonra kaynamis ilimis Turplusuyumun icine katiyorum böle kullaniyorum.Aslinda ben icmelik almistim ama artik sadece saclarima kullaniyorum o sekilde. cokda memmunum valla.:smiley-cool:

bu haplari bende kullaniyorum ve uzun suredir bencede eger turkiyede bulabilirseniz benimde hepinize tavsiyemdir.Benimde dogum yaptiktan sonra saclarim çok dokulmeye baslamisti ve bu haplarin ise yaradigini uzun sure kullanmis biri olarak kesinlikle soyleyebilirim.Ayrica bu haplarin sadece saca degil cilte ve tirnaklarada çok faydasi var.Bu haplari ben carrefour magzasindan aliyorum.Simdi bu magzalardan Turkiye de de oldugunu biliyorum mesela Ankara da var ve burada ki ayni urunler oradaki magzalarda da bulunabiliniyor.Yakinlari buyuk sehirlerde yasayanlar varsa yada buyuk sehirde yasayanlar varsa carrefour magzalarinda bulabilme imkaniniz çok buyuk

evt bunu bende duydum ck faydali bisi hapiDa var bunun tozuda var tozu yuzune ve lekelerine suruosun arkadasim yapti lekeleri gitti bende denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…