- Konu Sahibi Bosnakgxuxzeli
-
ARkadaslar ben 2 gün önce Biramayatabletleri aldim ve icmelik kullaniyorum vede sacima Turplusuyla birlikte uyguluyorum.Ve SAcimindökülmesi daha cok azaldi.Turplusuyun faydasi vardi sacdökülmeyi kesmesi bide Saclari uzatmaya ama inanin Biramayasi bana cok iyi geldi Sacimindökülmesini kesti.Ve Internetten arastirdigim gibi ve Cevremden duydugum gibi Biramayasi Saclara cok iyi geliyormus.Saclari Kökten Güclendiriyor ve Saclarin saglikli uzamasini sagliyor.Bitek SAclara iyi gelmesini birakin Cildi güzellestirip Tirnaklari sertlestiriyormus.Ben Turplusuyumla Biramayatabletlerine devam edicem vede tabiki Biramayatabletlerini icmeyede!Buarada ben Almanyadanim Burdan her markete bulunuyor bu tabletler ama malesef Türkiyede nerden temin edebilrisiniz diye bi bilgim yok.:içelim::enbuyukkk:
cnm sagol ama türkiyede nereden bulacagım hakkında fikrim yok eczanede olacagını sanmıyorum ama bunun şekli şemali neye benziyor türkiyede alan varmı..biri söylesede onuda denesek..
Bierhefetabletten canim Dmler kesin bulursun.Ben saten ordan aldim.Güzelim, almancasi neydi bu tabletleinD
dm lerde vardir sanirim??
a.s.
cnm sagol ama türkiyede nereden bulacagım hakkında fikrim yok eczanede olacagını sanmıyorum ama bunun şekli şemali neye benziyor türkiyede alan varmı..biri söylesede onuda denesek..
selam arkkadaşlar
ben de 1 haftadır bira mayası tabletini kullanıyoum
saç için faydalarını duymuştum ama ben kilo almak için içiyoum açıkçası
gerçi hiç değişme yok ama hadi bakalım
saçlarımı güçlendirmesi kardır..
turpsuyunu da kullanıyoum tabikiiii
yarından itibaren hergün yapıcam inşalah
boşnakgüzeli turplusuyun içine nasıl atıyosun anlamadım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?