Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bira mayasi ile gögüs büyütmek

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
Vitamin takviyesi olarak bira mayasi almistim, arastirirken iceriginde yogun sekilde Serbetciotu oldugunu ögrendim B vitaminleri ve aminoasitlerin yanisira. Biliyoruzki Serbetciotu gögüs büyütmesiyle ünlüdür .
Yine yabanci sitelerde arastirdigima göre Anti aging yada sivilecelere karsi bira mayasi kullanan bayanlarin ayni zamanda gögüslerinin dolgunsatigini büyüdügünü okudum forumlarda.
Ben dedigim gibi bira mayasini kulanmaya devam edecegim (umarim). O acidanda ekisini görürsem sizlerede bildirecegim....

not: Bira mayasi bira yapiminin ilk asamasinda atik olarak elde ediliyor ve iceriginde alkol yokmus.

Ben çok bira içerim, ama göğüslerim küçük maalesef:gitme:
Bira mayası kilo almak için kullanıldığını duymuştum, işe yarıyor olabilir canım.
Kilo almak istemiyorsan dikkatli kullan bence.kaydirigubbakcemile2

15 tablet 26kalori yapiyor yani kilo yapmiyormus kullananlar söylüyor. Bir arkadasim bir süre bira icmisti ve gögüslerinin dolgunlastigini söylemisti, bilemiyorum.

15 tablet 26kalori yapiyor yani kilo yapmiyormus kullananlar söylüyor. Bir arkadasim bir süre bira icmisti ve gögüslerinin dolgunlastigini söylemisti, bilemiyorum.

İçmek için bir bahanem daha oldu:içelim:
Kullandıkça gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.
Nereden aldığını öğrenebilir miyim?

Faydaları ve Kullanım Alanları:

* Vitamin, mineral ve protein açısından çok zengin temel bir besleyicidir.
* Anne sütünü arttırıcı etkisi vardır.
* İştah açıcı ve kilo aldırıcı özelliklere sahiptir.
* Kişinin enerji seviyesini artırır.
* Kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcıdır.
* Egzersiz performansınızı artırır.
* Şeker hastaları için; şeker seviyesini yükseltmeksizin iyi bir besleyici ve ek gıdadır.

Alıntıdır.

Anne sütünü attırıcı etkileri vardır diyor, göğüs gelişiminde de etkili olabilir.bilmiyorumkismile

allah allah..nasıl yenilir yahu bira mayası...sürsem etki gösterir mi? ve bırakınca geriye dönüş olur mu ki?

sanirim türkiyede eczane yada aktarlarda satiliyor, granül halinde. Bir diyet topiginde bir arkadas haftada bir uygulayin diyet yaparken vücut mineral ve vitaminsiz kalmaz yüzünüz cökmez demisti.
Benim bildigim granül halindekini icecekle karistirabilir yada yiyeceklerine serpistirebilirsiniz.
Distan uygulama hakkinda bir bilgim yok.

paketin üzerini okudum simdi icinde yok yok vitaminler mineraller folik asit aminoasit süper bir vitamin destegi tek basina . Özellikle sac tirnak cilt icin birebir zaten sac uzatma tarafinda da maya icmekle ilgili bir konu var, normal maya ile ama sanirim aralarinda cok fark yok icindeki serbetciotu kalintilari haric.

arkadaşlar merhaba ben de bu konu hakkında bilgimi paylaşmak istiyorum bira mayası mide özsuyunun artışını sağlamaya yardımcıdır ve dolayısıyle iştah açabilir.bu konuda dikkatli kullanılması gerekir evet anne sütünü arttırıcı özelliği vardır.brewer's yeast olarak doğal destek ürünleri satan herhangi bir yerden bulabilirsiniz. tabi güvenilir bir firma olası da önemli :)içeriğinde b vitaminleri olduğu için enerji verici özelliği de vardır.

moon kız nıye haber vermıyorsun yenı aldıgın cicileri ?
ben de alim nerden aldın canım?

arkadaşlar merhaba ben de bu konu hakkında bilgimi paylaşmak istiyorum bira mayası mide özsuyunun artışını sağlamaya yardımcıdır ve dolayısıyle iştah açabilir.bu konuda dikkatli kullanılması gerekir evet anne sütünü arttırıcı özelliği vardır.brewer's yeast olarak doğal destek ürünleri satan herhangi bir yerden bulabilirsiniz. tabi güvenilir bir firma olası da önemli :)içeriğinde b vitaminleri olduğu için enerji verici özelliği de vardır.

türkce sitelerde kilo aldiri diyor almanca sitelerde tokluk verdigi icin diyette yardimcidir diyo. Sastim valla kafamçokkarıştı

moon canım bu ekmek yaparken kullandıgımız maya dıl mı hanı mınıcık ufacık posetlerde olan
hamur mayasının kuru toz olanı?
serbetcıotu yoktur herhal onun ıcınde?onu da ayrı mı alsak

yok canim bira mayasi biraz farkli oluyor , aktara sor mutlaka vardir. Simdi serbetciotu ileilgili sayfalarda var ama ekstra caba gerektiriyor bunda hem sac cilt gögüs paket halinde fayda görüyor opuyorumnanaktan

türkce sitelerde kilo aldiri diyor almanca sitelerde tokluk verdigi icin diyette yardimcidir diyo. Sastim valla kafamçokkarıştı

almış olduğun bira mayasının içinde farklı besin maddeleride olabilir mi acaba hangi iştah kontrolü sağlamak için eğer siteyi söyleyebilirsen ben de incelemek isterim Almanya da bu söktör daha gelişmiş durumda ama zaten içerisin de b vitaminleri de var b vitaminleri enerji metabolizzmasında da rol aldıkları için iştah açma gibi bir risk b lerde de var.

yok canim 100 % dogal katki maddesi yok. Eger biolabor diye verirsen markasi cikar. bende sanki istah acmadi ama sislik yapiyor ama bir haftaya alisirmisim sislik olmazmis.

yok canim 100 % dogal katki maddesi yok. Eger biolabor diye verirsen markasi cikar. bende sanki istah acmadi ama sislik yapiyor ama bir haftaya alisirmisim sislik olmazmis.

kafam karıştı yaw bu sitede zaten saç cilt ve tırnak sağlığı için önerilmiş bu ürün.bol suyla için diyor vücutta su tutulumunu sağlıyor olabilir şişkinliğin bu yüzden olabilir.gün içinde bol su tüketmeye özen göster. bide şey soracaktım nekadar sürede verdin bu kiloyu

X