- 10 Ekim 2014
- 129
- 222
- 33
- 36
- Konu Sahibi denizkizi_88
-
walla bununla ilgili pek çok şey okuyorum. ancak okumayla olmuyor. iş insanın kendisinde bitiyor. çok kızgın veya çok üzgün olunca inanılmaz yemek yiyorum. bende de akşamları yemekleri saldırma olayı var. bunun için kendimce bir kaç yol deniyorum. size de söyleyeyim.ayni bennolcak bizim bu halimiz duygusal aclik bende de oluyor aksam olunca saldiriyorum yemeye
o gün tüm gün dışarıdaydım. onun için rahat geçti. koşuşturmadan çok açlık hissetmedim. ama yine saatlere dikkat ettim tabii. senin acıkman çok normal. çünkü sen 100 ml süt için 700 kalori harcıyorsun. emziren annelerin enerji ihtiyaçları fazla olur. sen benim yediklerime bakma :)) düzenli üç öğün yersen, ara öğünde (akşam 15:30-16:00 gibi) 1 tost yanında bir ayran tüketirsen, kaçamakların azalır. yeterli enerji alamadığın için kaçamakların çok oluyordur.iyi dayanmissin.bide ben emzirdigim icin sık sık acikiyorum iştah bol bende.yememeye calişiyorum ama kacamagim cok oluyor
walla bununla ilgili pek çok şey okuyorum. ancak okumayla olmuyor. iş insanın kendisinde bitiyor. çok kızgın veya çok üzgün olunca inanılmaz yemek yiyorum. bende de akşamları yemekleri saldırma olayı var. bunun için kendimce bir kaç yol deniyorum. size de söyleyeyim.
1. öncelikle duygusal yemek yediğimi kabul ediyorum.
2.5 dakikalık yoga egzersizleri yapıyorum. düzenli nefes alışverişi duygularımı hayliyle iştahımı da dengeliyor. ( ama ne yalan soyleyeyim o sinirle o üzüntüyle hiç bunu yapasım gelmiyor, en azından camı aç nefes al diyorum :))
3. limonlu su içiyorum.
4. akşamları canım sıkıldığı için böyle forumlarda yazı yazarak veya duygularmı yazarak rahatlamaya çalışıyorum.
5. duygularımı birileriyle paylaşmaya çalışıyorum.
zaman alacak bir süre biliyorum. psikologlardan yardım almayı çok düşündüm. ancak iş insanın kendisinde bitiyor diyerek kendimce yollar arıyorum.
Yıllardır istediğim kiloya ulaşamayan zayıflayan eriyen küçücük kalan arkadaşlarıma özenerek bakan biriyim iddialar küçümsemeler bi türlü fayda etmedi.Taki 110 kilo olan erkek arkadaşımın özgecim sporamı gitsen kilo mu versen diye ikide bir beni uyarmasından sonra.. ertesi gün spora yazıldım günlük 1 saat(35 dk yürüyüş 30 dk bisiklet) ve gayet hafif bir diyet programı ile 4 günde 2 kiloyla bu serüvene başlamış oldum.O 2 kilo bile özgüvenimi yerine getirmeye yetti kendimi iyice salmıştım yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum burdan diyet hikayemi paylaşmaya devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?