• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir zamanların en çok kitap okuyan ismi ben.Peki ya şimdi ?

SENAYARDA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
48
1
86
Kocaeli
kendime okadar çok kızıyorumki arkadaşlar. evlenmeden önce okadar çok kitap okurdumki. günde iki günde biterdi. yemek gibi su gibi bişeydi benim için ama şimdi 2 yıldır elime almadım tam okucam diyorum alıyorum kitaplıktan bitane ukusam bile anlamıyoru. eskiden kitabı bitirince özetini çıkarar deseler çıkartırdım valla şimdi hiç aklıma girmiyoki. sıkılıyorumda hemen niye böyle oldum ben şimdide bebeğim oldu değil kitap yemek bile yedirtmiyo bana çok huysuz anlıcanız kitap okuma hayatı benim sona erdi galiba. düzelmesini umut ediyorum ama nezaman olur bilmiyorum. kendimi okadar cahil hissetmeye başladımki artık. bekarken hayatında sadece kitap yoktu. şiirler yazardım resiim yapardım siyasetle bile uğraşıyodum şimdi dhaberleri bile izlemek zor geliyo . neden böyle oldum ben sizce bi fikri olan varmı???????????:çok üzgünüm:

yine burda okumuştum ben bir arkadaşımız bebeğini oturtup karşısında kendi okduuğu kitabı sesli ona okuyormuş böylece bebek de çok fazla kelie duyyomuş ve çok faydalı oluyomuş hemde kendi kitap okuyomuş. bunu deneyebilirisn böylce sende günde 1 sayfa bile olsa okuyabilirsin.

yine burda okumuştum ben bir arkadaşımız bebeğini oturtup karşısında kendi okduuğu kitabı sesli ona okuyormuş böylece bebek de çok fazla kelie duyyomuş ve çok faydalı oluyomuş hemde kendi kitap okuyomuş. bunu deneyebilirisn böylce sende günde 1 sayfa bile olsa okuyabilirsin.

Güzel bir Fıkır bence de...

ben de eskiden çok kitap okurdum. şimdi ise çok azaldı. içimden gelmiyor. bir hevesle aldığım bir sürü kitap kitaplığımda duruyor. beni meşgul eden iş, çocuk vs de yok. niye böyle olduğumu anlayamıyorum :(

Cidden cok güzel bir fikir,bu arkadasi tebrik etmek lazim,bebegi okul hayatinda kesin cok basarili olur:1:

Back