- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
Bu yaz yunan adalarında unutulmaz günler geçirdim, ekte kendi çektiğim fotoğraflarım var, umarım fotoğraflara baktıkça kendinizi iyi hissedersiniz çünkü oralar insana hayatı yeniden sevdiriyor. Özellikle Santorini'yi mutlaka görün, mutlaka :97:
Aslen Rodos Türklerindeniz. Atatürk'ün emanetiyiz biz derdi dedem... 1923'te on iki adalar italya yönetimindeymiş ve Atatürk'ün emriyle Fethiye'ye yerleşmiş dedelerim. 400 yıl ecdadımın hüküm sürdüğü topraklara dünya gözüyle ayak basabildim şükürler olsun
Rodos'un mutlaka görülmesi gereken köyü : Lindos
Yine bir başka görünüş Lindos'tan
Bir başka açıdan
Büyük İskender, Truvalı Helen ve Herakles inde ziyaret ettiği rivayet edilen M.Ö.4.yy'dan kalma Athena Tapınağı... Kale duvarlarını 13.yy. da St.Jean Şövalyeleri nin yükselttiği ve burçlarla takviye ettiği rivayetleri var, hem rehberi dinleyip bunları aklına not etmek hem de fotoğraf çekmek bir hayli zor oldu
Akrapol'ün içten görünüşü
Lindos Akrapol'ü. Çok etkileyici değil mi :97:
Aslen Rodos Türklerindeniz. Atatürk'ün emanetiyiz biz derdi dedem... 1923'te on iki adalar italya yönetimindeymiş ve Atatürk'ün emriyle Fethiye'ye yerleşmiş dedelerim. 400 yıl ecdadımın hüküm sürdüğü topraklara dünya gözüyle ayak basabildim şükürler olsun
Rodos'un mutlaka görülmesi gereken köyü : Lindos
Yine bir başka görünüş Lindos'tan
Bir başka açıdan
Büyük İskender, Truvalı Helen ve Herakles inde ziyaret ettiği rivayet edilen M.Ö.4.yy'dan kalma Athena Tapınağı... Kale duvarlarını 13.yy. da St.Jean Şövalyeleri nin yükselttiği ve burçlarla takviye ettiği rivayetleri var, hem rehberi dinleyip bunları aklına not etmek hem de fotoğraf çekmek bir hayli zor oldu
Akrapol'ün içten görünüşü
Lindos Akrapol'ü. Çok etkileyici değil mi :97: