Bir yumurtam catlamiyormus

Bende de ağrı sızı olmuyor sadece yoğun akıntı oluyor ama ne zaman gitsem testim de enfeksiyon çıkıyordu
Ilk kez soğan kürü ictigim ay çıkmadı enfeksiyon ve hamilelikte de korudu.
Soğan kürü düşünüyorum ama herkesin bünyesine iyi gelmiyor diyorlar. Bi de akıntınız yeşil mi?

Dediğim gibi beni engelleyen enfeksiyon olduğu için ona yönelik bir şey yaptım amh ile ilgili çok bilgim yok açıkçası.
Ama tek tarafta da olsa kalınabiliyor sıkıntı etmeyin yakın zamanda güzel haberler alirsiniz insallah

Soğan kürü düşünüyorum ama herkesin bünyesine iyi gelmiyor diyorlar. Bi de akıntınız yeşil mi?
Yapın diyemem iyice araştırın çünkü yapma şekli de önemli ben saraçoğlunu dinlemiştim.
İlaçlarda çare olmayınca bana son çarem buydu.
Yok yeşil değil normal ama çok yoğun..
Mesela bugün idrar testi verdim yine enfeksiyon çikti ama ne agrim var ne de başka bir şeyim

Araştırayım ben de. Bende de geçen hafta lökosit pozitifti. Doktora göstermedim daha azdır umarım. Valla ne zor işlermiş ya

Ben tek yumurtaljkli değilim yanlış anladiniz galiba iki yumurtalığın var ama yumurta üretimin yok bitmiş vücutta sadece 1 tane yumurtam kalmış folikül. Yani tek yumurtaljkla tabi kalınır ama tek yumurta benim ki yumurtalık değil. Yine de Allah belki nasip eder

Arkadasimin ablasi da şuan sizin gibi devlet tüp bebek hakkı verdi şuan 16 haftalık hamile
Böyle bir şey denediniz mi?

Arkadasimin ablasi da şuan sizin gibi devlet tüp bebek hakkı verdi şuan 16 haftalık hamile
Böyle bir şey denediniz mi?
Ben su an tup bebek surecindeyim özel bir hastanede. Aslında mart nisan ayında 4 yumurtam vardı ama hep bi aksilik çıktı bi türlü olmadı. Hep kist problemi yaşadım kistlerimden operasyon ikdun geçen ay bu ay da teke düşmüş çok zaman kaybedildi çatlama iğnesi verilse yumurtam kist olmazdı toplanırdı bayağı bi aksilik yaşadım

Kizlar herhangi bir tedavisi varmı bir yumutan çatlamıyor doktor zor gebe kalırsın dedi ama benim gibi durumda olanlar ne yaptınız
Demek ki yumurtalar dostumuz

Acaba ne kadar oluyor tüp bebek fiyatı özelde isteğe bağlı yapılıyormu bizimkisi oluyor hamilelik ama boş gebelik tanısı konuluyor bende tüp bebek olsa belki hanı boş olmaz gibi düşünüyorum

Evet haklısınız benimki hamilelik oldu aksine tutuyor geç tutuyor bir seneyi buluyor ama boş gebelik oluyor mol gebelik oldu en son yani diyorumki şansızlıklar beni buluyor doktor diyorki bir daha olma riski var yaşamak istemiyorum kaldıramıyorum çok kararsızım tüp bebek kalıyor geriye oda maddi acıdan yani olan paramızı yatırıma verdik aslında ihtiyacımız olan dı hanı tüp bebek düşünmedim hamilelik oluyor diye bir dahaki inşallah sağlıklı olur bu sefer

Acaba ne kadar oluyor tüp bebek fiyatı özelde isteğe bağlı yapılıyormu bizimkisi oluyor hamilelik ama boş gebelik tanısı konuluyor bende tüp bebek olsa belki hanı boş olmaz gibi düşünüyorum

Her yerin ücreti farklı ve misinin durumuma göre de değişir o yüzden bi fiyat vermem mümkün değil. Siz iyi bi merkez bulup oradan fiyat alın isterseniz içinize sinerse başlarsınız. O şekilde oluyorsa tüp bebek yaptırmak mantıklı evet hatta genetikli tüp bebek yaptırabilirsiniz doktor sizi yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…