• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır yol arıyorum

Kızım 2 aylık sallanmadan uyumuo.uyurken bıle sallanmak ıstıo besıgi durduğu an baslıo ağlamaya.merak ettgm sey her besıge uygun mu

Besikten kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Cunku 2 aylik cok kucuk sallamak icin . Surekli aglayan bir bebek mi ?

Besikten kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Cunku 2 aylik cok kucuk sallamak icin . Surekli aglayan bir bebek mi ?
Ya memede olucak yada besıkte sallanıcak eğer meme vermezsem yada besık durursa ağlamaktan helak oluo.sureklı memede olunca da peynırimsi önce sora da sulu kusuo.ve hıc uyumuo besık durduğu an gozlerını acıo ☹️ Gazı var evet ama doktor onu çok rhtsZ edıcek kdr yok dedı yınede ılac kullanıorz. Yanı gazdan da degl

Ya memede olucak yada besıkte sallanıcak eğer meme vermezsem yada besık durursa ağlamaktan helak oluo.sureklı memede olunca da peynırimsi önce sora da sulu kusuo.ve hıc uyumuo besık durduğu an gozlerını acıo ☹️ Gazı var evet ama doktor onu çok rhtsZ edıcek kdr yok dedı yınede ılac kullanıorz. Yanı gazdan da degl

Peki kustugunu yazmissiniz dogduguna falan emin misiniz ? Ya da soyle bir durum olabilir. Benim oglum da hep memede olmak istiyordu. Doktor damaklamasinin cok kuvvetti oldugunu soyledi. Emzik kullan bir sure dedi. Sizinde oyle bir sey olabilir mi ?

Peki kustugunu yazmissiniz dogduguna falan emin misiniz ? Ya da soyle bir durum olabilir. Benim oglum da hep memede olmak istiyordu. Doktor damaklamasinin cok kuvvetti oldugunu soyledi. Emzik kullan bir sure dedi. Sizinde oyle bir sey olabilir mi ?
Doyduğuna emın deglm :( ama mama da verıorm sabah aksm olmak üzere bir kez.mamadan önce emzırıorm sora mama verıorm mamadan sora tekrar emmek ıstıo yıne meme verıorm fakat cuk cuk emmıo ıkı uç kez cekıp oynuyor.damaklı damaksız market emzıgı bakkal emzıgı hepsını denedim almıo bı tek aventın emzıgını alıo Onuda ağır dıe tutamıyo agznda.elımde tuttuğumda da en fazla 5 dk tutuo atıo..

Back
X