- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 29
Hastayken neden gideceksin doktoraGunaydın kızlar benım reglımde hala gelmedı içim sıkılıyor hemen gelsede doktora gitsem ama çok gecikti ya geçen ay 16 da olmuştum sürekli randevu alıp iptal ediyorum
tedaviye başlıyacak klomen tedavisineHastayken neden gideceksin doktora
oda birşeymi ben 10 gündür olamadım burda bir yere sordum aşılama 550 tl imiş yaptırsammiki acaba. birde klomen kullananlar eğer haftasonu adet olursak nasıl olacak doktor adetin birinci günü gel demiştiNaptınız canlar benim sol kasigimda ağrı var iki gündür hasta olamadım hala
Hamilesin caniim :)Yaa ben nerelere yazacağımı şaşırdım bir bakar mısınız? Boş yere mi heyecan yapıyorum ?
Yaa ben nerelere yazacağımı şaşırdım bir bakar mısınız? Boş yere mi heyecan yapıyorum ?
oda birşeymi ben 10 gündür olamadım burda bir yere sordum aşılama 550 tl imiş yaptırsammiki acaba. birde klomen kullananlar eğer haftasonu adet olursak nasıl olacak doktor adetin birinci günü gel demişti
canım ben ozele sordum devlette cunku hemen asılama yapmazlar once klomen ve catlatma ıgnesi yaparlar sonra aşılama bende dedım hemen asılama olayım cok oyalıyorlarAşılama ücretli mi yapılıyormuş sigorta karşılamıyor mu? Ben hiç araştırmadım aşılama falan yada tüp bebek
Tebrik ederim bebiş gelmiş ne kadardır istiyordun canım?
Aşılama nasıl yani canım sen tedavi mi goruyorsun k.b ben baya konuları kaçırdım bir kaç gunduroda birşeymi ben 10 gündür olamadım burda bir yere sordum aşılama 550 tl imiş yaptırsammiki acaba. birde klomen kullananlar eğer haftasonu adet olursak nasıl olacak doktor adetin birinci günü gel demişti
Hayırlı olsun canım teprik ederimYaa ben nerelere yazacağımı şaşırdım bir bakar mısınız? Boş yere mi heyecan yapıyorum ?
Hayırlı olsun canım teprik ederim
Canım bat geçti mi var mı daha baya belirgin çizgiAllah razi olsun teşekkür ederim .darısı bekleyen herkese inşallah. Ben kan sonucunu almadan galiba ayağım yere basmayacak.
Canım bat geçti mi var mı daha baya belirgin çizgi
Canım kan ver büyük ihtimal iki yada üç haftalık çizgi çok belirgin hadi darısı bize hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua et şöyle içindenBugun beklenen tarihti. Saat gibidir benim düzenim hemen olurdu. Sabah olmayınca bu ay o ay mi gercekten oldu mu yoksa diyr şüphedeydim. Aman alıştım zaten negatif sonuçlara ne kaybedeceksin yap bi test dedim. Sonuç bu oldu. Hâlâ net emin olamıyorum vallahi
canim bu ay olucam doktor bu ay baslicak tedaviyede iste klomen ve catlatma ignesindense direk asilama yapilsam diyorum dahami garanti olurAşılama nasıl yani canım sen tedavi mi goruyorsun k.b ben baya konuları kaçırdım bir kaç gundur
canım ben ozele sordum devlette cunku hemen asılama yapmazlar once klomen ve catlatma ıgnesi yaparlar sonra aşılama bende dedım hemen asılama olayım cok oyalıyorlar
Bu 7. Ay olacak. Inşallah sağlıkla sıhhatlen gelen bir bebeto vardır. Cok heyecanliyim
Naptınız canlar benim sol kasigimda ağrı var iki gündür hasta olamadım hala