Sen içini rahat tut stres yapma . Allahın izniyle bişey çıkmaz :)O
Oyy canım Benim ya sagolasin haklsiin aslında inşallah dediğin gibi boş cik ar sonu ve önemsiz birseydir
Sağol canım benim inşallahSen içini rahat tut stres yapma . Allahın izniyle bişey çıkmaz :)
Ay çok güzel olur inşallah öyle olur. Peki sen daha önce doktora gitmiş miydin hani düzenli midir adetin falanBende aynı sen gibi 2 yıllık evliyim bizimde Kasımda doktor randevumuz var inşallah bizimde gitmeden bir süpriz olur ya..
Gittim canım her 6 ayda birde giderim.Hiç bir sorun yok çok şükür deneyin 1 sene dediler.Adetlerim hep düzenli oldu 27 28 günde bir.Artık zamanı geldi diye düşünüyorm.Ay çok güzel olur inşallah öyle olur. Peki sen daha önce doktora gitmiş miydin hani düzenli midir adetin falan
Yumurtlama günlerini iyi takip ettin dimi canımGittim canım her 6 ayda birde giderim.Hiç bir sorun yok çok şükür deneyin 1 sene dediler.Adetlerim hep düzenli oldu 27 28 günde bir.Artık zamanı geldi diye düşünüyorm.
Sıkılmak yokkk kasım bizim ayımız olucak inşallahhhhYıldım valla bebek yok bişi yok offffff sıkıldım
Cook geçmiş olsun dua edicem sana canım inşallah kötü birşey cıkmaz ne olursa olsun güçlü olup herşeyin üstesinden geleceğine inandığın zaman hastalık bile durmuyor bedendeAllah razı olsun canim benim inşallah
Canım 28 normal değermiymiş düşük müBenim prolaktin 150lerde çıktı dr mr çekin dedi dahilyeye gittim önce ilaç verdi deger düştü mr felanda çekilmedim 3 ayda bi de nolur nolma dye kan testinde baktırıyorum en son 28 çıktı geçen ay
Çok sağol canım haklisin insan düşünüp sıkıntı eetikce daha kötü oluyor en iyisi ıyi düşünmem Allahin izniyleCook geçmiş olsun dua edicem sana canım inşallah kötü birşey cıkmaz ne olursa olsun güçlü olup herşeyin üstesinden geleceğine inandığın zaman hastalık bile durmuyor bedende
cok gecmis olsun canimEvet tatlım beyin cerrahina gittim emar çekildi inşallah kötü birşey çıkmaz
Sınırda diyelim :) normali 2-29 deger aralıgındaCanım 28 normal değermiymiş düşük mü
Sağol canimÂ
cok gecmis olsun canim
Günaydin kızlar adet 3gün gecti hayatimda hic böyle gecmemisti.. birkere gecikti oda neden hatirlamiyorum..
Dün test yaptim negatif. Artik ezcaneden test alamaya korkuyorum..
Agri kesici icince 1 gün gecikirdi. Uzun sürmezdi neden boyle oldu ara ara agri giriyor. Ama uzun süreli degil...