Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı sen gibi 2 yıllık evliyim bizimde Kasımda doktor randevumuz var inşallah bizimde gitmeden bir süpriz olur ya..
Ay çok güzel olur inşallah öyle olur. Peki sen daha önce doktora gitmiş miydin hani düzenli midir adetin falan

Ay çok güzel olur inşallah öyle olur. Peki sen daha önce doktora gitmiş miydin hani düzenli midir adetin falan
Gittim canım her 6 ayda birde giderim.Hiç bir sorun yok çok şükür deneyin 1 sene dediler.Adetlerim hep düzenli oldu 27 28 günde bir.Artık zamanı geldi diye düşünüyorm.

Cook geçmiş olsun dua edicem sana canım inşallah kötü birşey cıkmaz ne olursa olsun güçlü olup herşeyin üstesinden geleceğine inandığın zaman hastalık bile durmuyor bedende
Çok sağol canım haklisin insan düşünüp sıkıntı eetikce daha kötü oluyor en iyisi ıyi düşünmem Allahin izniyle

Kizlar benim yumurtlamadan sonra afedersiniz beyaz kremsi akintim oluyor karsilasan varmi bu durumla

Kızlaaarrr napıyosunuz ben sıcak su torbasına sarıldım uzandım adetin ilk gününden nefret ediyorum adet bitince soğan kürü yapmayı düşünüyorum ya çok faydasını gören var ben bi kaç kez denedim ama içemediğim için hep yarıda bıraktım bu sefer tamamlasam diyorum inşallah yapabilirim

Benim bugün hafif sancım var alt tarafta çok az da akıntı var

Günaydin kızlar adet 3gün gecti hayatimda hic böyle gecmemisti.. birkere gecikti oda neden hatirlamiyorum..
Dün test yaptim negatif. Artik ezcaneden test alamaya korkuyorum..
Agri kesici icince 1 gün gecikirdi. Uzun sürmezdi neden boyle oldu ara ara agri giriyor. Ama uzun süreli degil...

Hava değişiminden oluyormuş heralde ben de baya umutlanmıştım karın ağrısına uyandım sabah sabah

Gunaydin kizlar.
Bende dun sari akinti gördüm adetime daha vardi. Flo uygulamasi kullaniyorum bugun adetimi bir anda yarin olacak gibi gosterdi 22. Gün.
Cok erken cunku gecen aydan 8 gun önce. Bakalim akinti adet icin.. hic belirtim de yok adet olsam şaşırırım.

Gunaydın kızlar benım reglımde hala gelmedı içim sıkılıyor hemen gelsede doktora gitsem ama çok gecikti ya geçen ay 16 da olmuştum sürekli randevu alıp iptal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…