Uyumak ne mümkün. Regl oldum.buda gol değil
Bende inciri bıraktımm çünkü süt hormonunu yükseltiyormus horman testi yaptırmadığım için bilmiyorum değerimi o yüksek oluncada gebeliğe engelmişş
Yok canım denemedim.Sen bu aslanpençesini denedin mi?
Evet bazılarında belirti olmuyormus bende bıraktımm başıma iş açmayayımm hiç yoktan değerm normalse yükselir bideEvet cnm benim 97 çıkmıştı prolaktin hormonum hap ile 1 ayda düşürdük.. benim belirti yoktu ama süt gelmesi falan gibi hormon testi yaptırmadaydım hiç anlamazdım neden olmuyo diye kendimi yerdim herhalde..
Aslanpençesi ne işe yarıyormuşYok canım denemedim.
Kirmizilari b gelmesini bekliyorum canım sessizliğin ondan :)
Gelsin kuzum test yaptım yok birşey zatenGelmesin inşallah
Geçmiş olsun canımKızlar kanamam hâlâ devam ediyordu adet dışında gelişen bir kanama bugün 13.gün oldu dün doktora gittim doktor primolut-n diye bir ilaç verdi rahim duvarın kalınlaşmış dedi dökülmesi lazım dedi ya ben temizleyeyim dedi ya da ilaç vereyim bende korktum ilaç istedim bunu verdi daha önce kullandınız mı midem i ağrıttı ve aşırı baş agrım var olduğum yerden kalkamıyorum
Napim canım bekliyorum adeti gelmek bilmiyor karnım ağrıyordu bugün şimdi geçti ağrısı gelsede kurtulsamLimon11 sen nasptın canım ?
Sağol canım benim kaç gündür sıkıntıdan bir hal oldum beynimde kist çıktı doktor araştırma hastanelerine git dediGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun kuzum beyninde mi çıktı . Aman dikkat et aksatma hemen git doktoraSağol canım benim kaç gündür sıkıntıdan bir hal oldum beynimde kist çıktı doktor araştırma hastanelerine git dedi
Evet tatlım beyin cerrahina gittim emar çekildi inşallah kötü birşey çıkmazÇok geçmiş olsun kuzum beyninde mi çıktı . Aman dikkat et aksatma hemen git doktora