Okudum onuda hiç öyle bir şey başıma gelmedi yüksek olduğunu nasıl anlıyosun ki başka
yinede korktum bıraktımm[/QUOTE benim bildiğim gördüğüm kişilerce göğüslerinden akıntı gelerek farketmişlerdir yani süt gibi akıntı oluyor du zaten bu gebeliğe engel oluyor
Benim ki yesilim si akıntı canım kendi gelmiyor biraz sıkıca geliyor tek noktadan ama ben hormon testi yaptırdım normal çıktı herseyBenim tanıdığım bildiğim kişiler göğüslerinden sıvı geldiğini fark edip doktor a gitti süt şeklinde oluyor zaten gebeliğe engel
Göğüsünden mi geliyor nasıl normal diyor doktor buna ben anlamadımBenim ki yesilim si akıntı canım kendi gelmiyor biraz sıkıca geliyor tek noktadan ama ben hormon testi yaptırdım normal çıktı hersey
Hormon testinde çıkmadı enfeksiyon olabilirmiş öyle dediGöğüsünden mi geliyor nasıl normal diyor doktor buna ben anlamadım
Uyumak ne mümkün. Regl oldum.buda gol değilkızlar uyudunuz mu gelin muhabbet edelim
@MiyavKedi @elif320embytn @diligecmisinsan00 - Pudra Pembe - E Ebr111 @ipeek35 @Elfesya35 @Sseerraayy @Nurlana14 @Delfin_ @pelinimben @Balgozlu55 @Sweet03 papatyakokankadin @dombili_xl @kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 @alsah @beri @Sem0510 Y yaprakali Gambol @Blueangel34 @dileksed @Sebepsonuc
günaydınlarrr canımlar :)kızlar uyudunuz mu gelin muhabbet edelim
@MiyavKedi @elif320embytn @diligecmisinsan00 - Pudra Pembe - E Ebr111 @ipeek35 @Elfesya35 @Sseerraayy @Nurlana14 @Delfin_ @pelinimben @Balgozlu55 @Sweet03 papatyakokankadin @dombili_xl @kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 @alsah @beri @Sem0510 Y yaprakali Gambol @Blueangel34 @dileksed @Sebepsonuc
kız varya testte çizgi hamişsin sen gözün aydın bat kaçtı. Kan ver bence hamilesinYarım saat önce test yapmıştım benim telefonun kamerası bozulduğu için net çekmiyo
Takvimde son 4 görünüyor adet günüme :) kuzum ama bende hiç belirti yok ben de bekliyorum :) kendimi yıpratmayım diye kan vermiyorumkız varya testte çizgi hamişsin sen gözün aydın bat kaçtı. Kan ver bence hamilesin
Gunaydınnn canım:)Günaydııın
kız orda çizgi varya daha nolsun:)Takvimde son 4 görünüyor adet günüme :) kuzum ama bende hiç belirti yok ben de bekliyorum :) kendimi yıpratmayım diye kan vermiyorum
Canım sen adet oldun mu ki ovu testi yaptınBuda benim bugünkü yaptığım ovulasyon testi canım
Ben de gördüm hatta dur şimdi çöpte bidaha bakimkız orda çizgi varya daha nolsun:)
sen yarın bir test daha yap kesin koyulaşır yarın ama var yanı net birşey bu bence
Beklemedeyiz silik çıkan testlerMerhaba kızlar.. nasılsınız var mu güzel haberler :) İşte olduğumdan giremedim sabah