- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Uyumaya çalışıyorum:)kızlar uyudunuz mu gelin muhabbet edelim
@MiyavKedi @elif320 @embytndiligecmisinsan00 @- Pudra Pembe - E Ebr111 @ipeek35 Elfesya35 @Sseerraayy @Nurlana14 @Delfin_ @pelinimben @Balgozlu55 @Sweet03 @papatyakokankadin @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi @Sinemsara07 @alsah @beri @Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @dileksed @Sebepsonuc
Naparsınız?
Uyumaya çalışıyorum :)
Uyumaya çalışıyorum:)
Canım testin çok ortasında çizgi ben goremedim sen görüyor musun varmı hiç silik cizgiYarım saat önce test yapmıştım benim telefonun kamerası bozulduğu için net çekmiyo
Canım testin çok ortasında çizgi ben goremedim sen görüyor musun varmı hiç silik cizgi[/QUOT evet çizgi var yine başka telefon olsa onla çekicem benimki netleştirmiyor bulanık çekiyor :)
Kuzum testin kendi çizgisi gibi geldi bana aslında geçen testte daha belirgindi.test bozuktur belki
Kız bebeğim ben niye emin olamıyorum bide çok korkuyorum kanda negatif çıkıcak sanki ben adet olcam hep öyle bi his geliyor içime Çünkü bennn adet olmaya alışmışım herhalde böyle bide nebilim ayy korkudan sanırım
Ben en iyisi bekleyimKuzum testin kendi çizgisi gibi geldi bana aslında geçen testte daha belirgindi.test bozuktur belki
Sende haklısın canım kötü oluyor insan sonucu görünce .ama geçen testinde vardı cizgi eminim ama ben bunda çok net göremiyorum testin çizgisi gibiKız bebeğim ben niye emin olamıyorum bide çok korkuyorum kanda negatif çıkıcak sanki ben adet olcam hep öyle bi his geliyor içime Çünkü bennn adet olmaya alışmışım herhalde böyle bide nebilim ayy korkudan sanırım
canım haklısın onu yaşayan biliyor o duyguyu kan verip öyle hastane ortamına gidince insan kötü oluyor sonrasında ama erken testlerden alsan onlarda yoksa hiç çizgi gözükmüyor bembeyaz oluyorKız bebeğim ben niye emin olamıyorum bide çok korkuyorum kanda negatif çıkıcak sanki ben adet olcam hep öyle bi his geliyor içime Çünkü bennn adet olmaya alışmışım herhalde böyle bide nebilim ayy korkudan sanırım
Kız hergun niyetleniyorum predictor alayım eczanenin önünden geçiyorum her seferinde vazgeçiyorum bekle bekle diye diyecanım haklısın onu yaşayan biliyor o duyguyu kan verip öyle hastane ortamına gidince insan kötü oluyor sonrasında ama erken testlerden alsan onlarda yoksa hiç çizgi gözükmüyor bembeyaz oluyor
Bilmem listede ismi de yok ki etiketleyim kullanıcı adını hatırlıyor musun canım etiket yapalım görünce doner
Prolaktin hormonu onu göğsünden sütümsü sıvı geliyorsa da anlayabilirsin ama fazla fazlaBende inciri bıraktımm çünkü süt hormonunu yükseltiyormus horman testi yaptırmadığım için bilmiyorum değerimi o yüksek oluncada gebeliğe engelmişş
Evet canım engel oluyor gebeliğe .galiba benim ki baya yüksekBende inciri bıraktımm çünkü süt hormonunu yükseltiyormus horman testi yaptırmadığım için bilmiyorum değerimi o yüksek oluncada gebeliğe engelmişş
Bilmem listede ismi de yok ki etiketleyim kullanıcı adını hatırlıyor musun canım etiket yapalım görünce doner
Okudum onuda hiç öyle bir şey başıma gelmedi yüksek olduğunu nasıl anlıyosun ki başkaProlaktin hormonu onu göğsünden sütümsü sıvı geliyorsa da anlayabilirsin ama fazla fazla