Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarım saat önce test yapmıştım benim telefonun kamerası bozulduğu için net çekmiyo

Eklentiler

• 090BA19A-6F25-4EDC-8D2A-28AF0A190A27.jpeg
    18 KB · Görüntüleme: 51
Sende haklısın canım kötü oluyor insan sonucu görünce .ama geçen testinde vardı cizgi eminim ama ben bunda çok net göremiyorum testin çizgisi gibi

canım haklısın onu yaşayan biliyor o duyguyu kan verip öyle hastane ortamına gidince insan kötü oluyor sonrasında ama erken testlerden alsan onlarda yoksa hiç çizgi gözükmüyor bembeyaz oluyor

canım haklısın onu yaşayan biliyor o duyguyu kan verip öyle hastane ortamına gidince insan kötü oluyor sonrasında ama erken testlerden alsan onlarda yoksa hiç çizgi gözükmüyor bembeyaz oluyor
Kız hergun niyetleniyorum predictor alayım eczanenin önünden geçiyorum her seferinde vazgeçiyorum bekle bekle diye diye

Bende inciri bıraktımm çünkü süt hormonunu yükseltiyormus horman testi yaptırmadığım için bilmiyorum değerimi o yüksek oluncada gebeliğe engelmişş

Bende inciri bıraktımm çünkü süt hormonunu yükseltiyormus horman testi yaptırmadığım için bilmiyorum değerimi o yüksek oluncada gebeliğe engelmişş
Prolaktin hormonu onu göğsünden sütümsü sıvı geliyorsa da anlayabilirsin ama fazla fazla

Evet canım engel oluyor gebeliğe .galiba benim ki baya yüksek yesilimsi akıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…