- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Canım benim kist olduğunda öyle olmustu pembe ve kahve çamur gibiydi gittn mi yakın zamanda doktoraYeni gelen kızlar hepiniz hosgeldinizz. Inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız.. ya benim sorum olucak 3 gündür az kanama şeklinde geliyo hala sökülmedim bunun nedeni ne acaba
İnşş canım hepimizin güzel mutlu haberleri olur.. insanlar öyle biraz yaşamadan anlayamıyoruz belliki
Ya zaten bende kist vardıda aynen öyle kahverengi şekilde. E ne yapmam lazım şimdi benim ovulasyon testini ne zaman yapicam ayy off delilenicemCanım benim kist olduğunda öyle olmustu pembe ve kahve çamur gibiydi gittn mi yakın zamanda doktora
Kanama geldiği ilk gün adetten sayılıyor canım adetin tamamen olana kadar bekliceksin bittiydi gün testlere başlıcaksın ovu testi gebelik testi gibi değil 12 1 arası yapmalısınYa zaten bende kist vardıda aynen öyle kahverengi şekilde. E ne yapmam lazım şimdi benim ovulasyon testini ne zaman yapicam ayy off delilenicem
Hmm anladım canım adet bittikten sonra inşallah ama gece mi öğlen miKanama geldiği ilk gün adetten sayılıyor canım adetin tamamen olana kadar bekliceksin bittiydi gün testlere başlıcaksın ovu testi gebelik testi gibi değil 12 1 arası yapmalısın
Akşam test yapmıyorsun sabah kalktığında ilk idrarla da yapmıcaksın 1 saat öncesinden sıvı tüketmeden öğlen 12,1 arası yapmalısın çift çiziğini görene kadar devam edeceksin çizgin koyu olduğunda ilişkiye giricek sonrasında testi yapmaya devam edeceksin tamamen silik çizgiyi yakaladığında test yapmicaksın :)Hmm anladım canım adet bittikten sonra inşallah ama gece mi öğlen mi
Silik çiziğini gördüğünde de ilişkiye girmelisin bu yumurtanın çatladıgı anlamına geliyor ilk önce koyu çizgi yumurtlama silik çizgi çatlama oluyorAkşam test yapmıyorsun sabah kalktığında ilk idrarla da yapmıcaksın 1 saat öncesinden sıvı tüketmeden öğlen 12,1 arası yapmalısın çift çiziğini görene kadar devam edeceksin çizgin koyu olduğunda ilişkiye giricek sonrasında testi yapmaya devam edeceksin tamamen silik çizgiyi yakaladığında test yapmicaksın :)
Ay çok teşekkür ederim canimm hiç bilmiyorum ilk defa yapicam çok çok sagolAkşam test yapmıyorsun sabah kalktığında ilk idrarla da yapmıcaksın 1 saat öncesinden sıvı tüketmeden öğlen 12,1 arası yapmalısın çift çiziğini görene kadar devam edeceksin çizgin koyu olduğunda ilişkiye giricek sonrasında testi yapmaya devam edeceksin tamamen silik çizgiyi yakaladığında test yapmicaksın :)
Önemli değil kuzum inşaallah güzel sonuçlar alırsın testleri çok boşa harcama ben ilk acemiliğimde hepsi çööp olmuştuAy çok teşekkür ederim canimm hiç bilmiyorum ilk defa yapicam çok çok sagol
Ay ben o ara hiç durmiyim o zaman :)Silik çiziğini gördüğünde de ilişkiye girmelisin bu yumurtanın çatladıgı anlamına geliyor ilk önce koyu çizgi yumurtlama silik çizgi çatlama oluyor
Bosa nasil harciycam kizz :) adet bittikden sonra başlıcam işte hiç çizgi gitmeyene kadar yanlışmıyım:)Önemli değil kuzum inşaallah güzel sonuçlar alırsın testleri çok boşa harcama ben ilk acemiliğimde hepsi çööp olmuştu
Yumurtlamayı gördükten sonra önemli gün o gün sonrası da o günden önemli ya bu testın aslında em önemli yanı yumurtmala gününden sonra çatlaması yani sadece yumurtmala önemli değil sonrası daha da önemliAy ben o ara hiç durmiyim o zaman :)
Ben işte her saat başı Test yapmıştım geçen sene acemligimle 50 tane testi 1 haftada bitirdimBosa nasil harciycam kizz :) adet bittikden sonra başlıcam işte hiç çizgi gitmeyene kadar yanlışmıyım:)
Pcolu olup hamile kalanların sayısı oldukça fazla ben çok ilaç taraftarı biri değilim ama klomen yumurta tembelliği ben çatlamasını sağlamak için sende anladığım kadarıyla yumurtlama sorunu yok pco da gümlerimi yakalarsanız gebe kalabilirsiniz çok kafaya takmadan akışına bırakmalıMerhaba,
Ben de katılmak istiyorum. 15 ay bitti. Bugün yine regli oldum. Üzüntümü ruh halimi hepiniz anlayabilirsiniz. Bu sürede 3 doktor değiştirdim. İlk iki doktor her şeyin normal olduğunu 1 yıl beklemem gerektiğini söylediler. 10 ay olmuştu ama hala bebek sahibi olamamıştık. Eşimin de test yapması gerektiğini söylemişti doktor. 10. Ayda ikna oldu ve o da test yaptırdı. Sonuçlar normaldi.ben de doktor değiştirmeliyim diye düşündüm ve 11. Ayda farklı bir doktora gittim. Eşim erkek doktor istemiyordu ancak ona da ikna oldu. Çünkü çok üzülüyordum. 3. Gittiğim doktor bana polikistik over olduğunu söyledi. Ben her şey normal diyecek diye beklerken... dünyam başıma yıkıldı sanki. Sorun bendeydi. İlaçsız bile hamile kalan hikayeleri dinleyince telaşım azaldı. internetten kitaptan araştırdım. Örnek hikayeler dinledim. klomen kullandım ve yumurtam çatladı. Ama olmadı. Doktorum normal şartlarda olması gerekiyordu bir de hsg çektir dedi. Çok şükür onda da sorun çıkmadı.. hsg sonrası hamile kalma ihtimalin yüksek dedi doktor ama yine olmadı. Femara verdi geçtiğimiz ay 2 tane yumurtam çatladı. Bu ay çok ümitliydim... bu ay da olumsuz ne yazık ki... çevre faktörünün bebek ne zaman geliyor diye baskısı yakın çevrende kısa sürede hamile kalanlar benim psikolojimi çok bozdu. Psikoloğa gitmeye başlayacağım. Bir de bitkisel kürleri denemek istiyorum. İşte benim hikayem de böyle. Allah hepimize sabır versin . Bana tavsiye edeceğiniz kürler var mı ? Ya da başka tavsiyeler...
Çam balı, adaçayı,aslanpençesi,civanperçemi, çörekotu ve hayıt tohumu varmış canım içinde
kızlar uyudunuz mu gelin muhabbet edelim
M MiyavKedi @elif320embytn diligecmisinsan00 - Pudra Pembe - E Ebr111 ipeek35 Elfesya35 Sseerraayy N Nurlana14 Delfin_ P Pelinimben B Balgozlu55 Sweet03 papatyakokankadin dombili_xl kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 A alsah B beri Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 @dileksed Sebepsonuc
Uyumaya çalışıyorum :)kızlar uyudunuz mu gelin muhabbet edelim
M MiyavKedi @elif320embytn diligecmisinsan00 - Pudra Pembe - E Ebr111 ipeek35 Elfesya35 Sseerraayy N Nurlana14 Delfin_ P Pelinimben B Balgozlu55 Sweet03 papatyakokankadin dombili_xl kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 A alsah B beri Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 @dileksed Sebepsonuc