Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her geçen gün hayret içinde kalıyorum ya birinin oğluna okulda tecavüz etmeye çalışmış bir suruyeli pislikler bir bitemediler

İnşş canım hepimizin güzel mutlu haberleri olur.. insanlar öyle biraz yaşamadan anlayamıyoruz belliki

Ya zaten bende kist vardıda aynen öyle kahverengi şekilde. E ne yapmam lazım şimdi benim ovulasyon testini ne zaman yapicam ayy off delilenicem
Kanama geldiği ilk gün adetten sayılıyor canım adetin tamamen olana kadar bekliceksin bittiydi gün testlere başlıcaksın ovu testi gebelik testi gibi değil 12 1 arası yapmalısın

Hmm anladım canım adet bittikten sonra inşallah ama gece mi öğlen mi
Akşam test yapmıyorsun sabah kalktığında ilk idrarla da yapmıcaksın 1 saat öncesinden sıvı tüketmeden öğlen 12,1 arası yapmalısın çift çiziğini görene kadar devam edeceksin çizgin koyu olduğunda ilişkiye giricek sonrasında testi yapmaya devam edeceksin tamamen silik çizgiyi yakaladığında test yapmicaksın :)

Silik çiziğini gördüğünde de ilişkiye girmelisin bu yumurtanın çatladıgı anlamına geliyor ilk önce koyu çizgi yumurtlama silik çizgi çatlama oluyor

Ay çok teşekkür ederim canimm hiç bilmiyorum ilk defa yapicam çok çok sagol

Pcolu olup hamile kalanların sayısı oldukça fazla ben çok ilaç taraftarı biri değilim ama klomen yumurta tembelliği ben çatlamasını sağlamak için sende anladığım kadarıyla yumurtlama sorunu yok pco da gümlerimi yakalarsanız gebe kalabilirsiniz çok kafaya takmadan akışına bırakmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…