• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl önce boş gebelik yaşadım..Tahlillerim normal ama hamile kalamıyorum..

umran2034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
14
0
36
İstanbul
arkadaslar ben yeni katıldım aranıza, ben 3 yıllık evliyim tam bir yıl önce hamile kalmıştım ve boş gebelik oldugunu öğrendim ve düşük yaptım. bir sene boyunca hiç korunmadım bütün tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun yok. ama bir senedir hamile kalamıyorum.ŞİMDİ ADETİMİ 2 GÜN GEÇTİ VE COK MERAK EDİYORUM SİZCE VARMIDIR BANA DUA EDİN BEKLEYEMİYORUM AMA DİGER GEBELİGİMİ ADET OLUCAM GUN OGRENMISTIM ONUN İÇİN BİRAZ BEKLEMEK İSTİYORUM CVP LARINI BEKLİYORUM BURADA ARKADaş olmak istiyorum sizinle:69::69::69:

slm canım bende 1 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı tabi,bende ondan sonra hamile kalamadım hiç ama sebebinidee araşdırmadım daha bundan sonra gitmeyi düşünüyorum,ben biraz daha bekle derim canım,biliyorum çoooook zorbeklemek zaman hiç geçmez,hayırlısı olur inş.

arkadaslar ben yeni katıldım aranıza, ben 3 yıllık evliyim tam bir yıl önce hamile kalmıştım ve boş gebelik oldugunu öğrendim ve düşük yaptım. bir sene boyunca hiç korunmadım bütün tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun yok. ama bir senedir hamile kalamıyorum.ŞİMDİ ADETİMİ 2 GÜN GEÇTİ VE COK MERAK EDİYORUM SİZCE VARMIDIR BANA DUA EDİN BEKLEYEMİYORUM AMA DİGER GEBELİGİMİ ADET OLUCAM GUN OGRENMISTIM ONUN İÇİN BİRAZ BEKLEMEK İSTİYORUM CVP LARINI BEKLİYORUM BURADA ARKADaş olmak istiyorum sizinle:69::69::69:

eşin yaptırdımı tahlillerini... inşallah hamilesindir :49: insanın bebeğine duyduğu özlem her ay yaşadığı hüsran çok zormuş umarım bunu daha fazla yaşamazsın bizi güzel haberlerinle sevindirirsin:65::emir_bebek:

canım çok teşk.bende senin için aynı dilekleri paylaşıyorum.eşim tahlil yaptırmadı,henüz yanaşmıyor böle bişeye:)

canım çok teşk.bende senin için aynı dilekleri paylaşıyorum.eşim tahlil yaptırmadı,henüz yanaşmıyor böle bişeye:)

benimde 2,5 sene kadar çocuğum olmadı sürekli ben gittim doktora her şeye bakıldı sonra dedi eşin testlerini yaptırdı değilmi dedi bende o hiç test yaptırmadı dedim en kolay erkeğin testidir dedi ilk önce onun test yaptırması gerekirdi dedi senin hiçbir sorunun yok dedi eşime yaptırdık ve kronik iltihap çıktı sayıyı hareketi herşeyi etkiliyo ilaçlar hiçbir işe yaramadı tüp bebek yaptık şuanda 2,5 yaşında kızım var eşim yeni varikosaldende ameliyat oldu inşallah bu sorunlar biterde 2. normal yolla olur bende müjdemi veririm burdan hiç korunmadık çünkü...... inşallah seninde hamiş haberlerini alırızda eşin tahlil yaptırmak zorunda kalmamış olur ama hamile değilsende mutlaka doktor için ikna et:4:

arkadaslar bana cvp verdiğiniz için çok sevindim. bir gün daha gecti ve yine olmadı ve sigaradan midem bulandı iki defa içerken çıkarmak mecburiyetinde kaldım anlamıyorum ama kendımı de fazla ümitlendirmek istemiyorum. ama hayal kurmaktanda kendimi alamıyorum inşallah hepimizin hamiş haberlerini duyarız pazartesiye kadar beklemek istiyorum bakalım dua edin bana bende sizler için edicem :21::21::21:

canım çıkabilir,ben kimyasal gebeliğimde adetimii 1 gün geçdiğimde yapmışdım ikinci çizgi silikdi ama çıkmışdı,bi yap istersen,inşallah ALLAH gönlüne göre verir,güzel haberlerini bekliyoruz....

Back