bir yıl geçti ve burnum süper

yonca6100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
61
1
bir yıl önce ameliyat oldum,üçüncü ameliyatımdı.çok araştırdım,çok doktorlar gezdim fakat istediğimi bulamadım.İstediğim sadece doktorla konuşurken bana güven vermesiydi,işlemi anlatırken kendinden emin ve işini nasıl yaptığını anlatan üslupta olmalıydı.Sonunda bir arkadaşım vasıtasıyla Doç dr Fatih Pekere ulaştım.Fatih bey bana gerçekci,dürüst,birazda otoriter geldi ki be bana güven verdi.hemen ameliyat kararı aldım.Ameliyatımın üzerinden bir sene geçti,burada yeni olduğum için foto koyamadım ama en kısa zamanda fotoğraflarımla gelicemm.

Merhana yonca. Nehayet 3 cude olsa bile super bir buruna kavusmussun, sevindim senin adina. Amma ilk 1 ve 2 ci ameliyyatin neden basarisizdi? Birde ben 4 ay olucak ameliyyat olali burnum 6 aya 1 yila cokmu deyisecek? Bazilari 3-4 ay cok yeni memnun degilseniz tereddut etmeyin daha cok degisecek diyor amma :/

Merhana yonca. Nehayet 3 cude olsa bile super bir buruna kavusmussun, sevindim senin adina. Amma ilk 1 ve 2 ci ameliyyatin neden basarisizdi? Birde ben 4 ay olucak ameliyyat olali burnum 6 aya 1 yila cokmu deyisecek? Bazilari 3-4 ay cok yeni memnun degilseniz tereddut etmeyin daha cok degisecek diyor amma :/

Merhaba ben trafik kazası geçirdim ondan dolayı 3 ameliyat oldum.bazı dokulardan dolayı 3 veya 6 ayda burun değişiyor tamamen oturmasıda bir yılı buluyor.Bazı burunlarda ise ödemin inmesi 3 ayı bulabiliyor bence burnunla ilgilenmeyi bırak daha değişir.

Sendedemi oyle oldu? Ilk aylara nezaran 6 ay bir yil sonra cokmu deyisti? Ödem neki? :/

Benim burnum guzel olmus zaten cok fazla bir sorunum yoktu. Amma ben simdi bir tek burun sirtimdan memnum deyilim. Iki as ve goz arasinda olmasi gereken burun batakligi ben de cok az. Bu da burnumu alnima yapisdirmis qibi, duz qibi gozukuyor. Doktoruma dedim 6 ay kecsin 10 dakikami alir torpulerim dedi. Amma ben tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum, tekrar morarma, sisme, tampon, alcii. Tekrar iyilesme surecini beklemek offf. :KK43:

bir yıl önce ameliyat oldum,üçüncü ameliyatımdı.çok araştırdım,çok doktorlar gezdim fakat istediğimi bulamadım.İstediğim sadece doktorla konuşurken bana güven vermesiydi,işlemi anlatırken kendinden emin ve işini nasıl yaptığını anlatan üslupta olmalıydı.Sonunda bir arkadaşım vasıtasıyla Doç dr Fatih Pekere ulaştım.Fatih bey bana gerçekci,dürüst,birazda otoriter geldi ki be bana güven verdi.hemen ameliyat kararı aldım.Ameliyatımın üzerinden bir sene geçti,burada yeni olduğum için foto koyamadım ama en kısa zamanda fotoğraflarımla gelicemm.
merhaba yonca.benim ameliyatim uzerinden tam 4 ay gecti.burun ucumun ust kisminda hafif bombe kaldi. sislikmi yoksa kalicimi bilemedim.1 yil demisin de,senin burnunda 4.aydan sonra ne degisti hatirliyomusun

6 ayla 1 yil arasini bilmiyorum ama ilk aydan 3 aya degisiyor. burnum 4 aylik ve yeni oturdu gibi .daha degisecekmi onu bilmiuorum

burun üzerinden kemer dediğimiz çıkıntı alındıktan sonra hatlar düzgün olsun diye törpü yapılır,O bölgedeki şişlik biraz daha geç iner ama masaj yapabilirsin o bölgeye.belki burun ucunda değişiklikler olacaktır

Benim burnum guzel olmus zaten cok fazla bir sorunum yoktu. Amma ben simdi bir tek burun sirtimdan memnum deyilim. Iki as ve goz arasinda olmasi gereken burun batakligi ben de cok az. Bu da burnumu alnima yapisdirmis qibi, duz qibi gozukuyor. Doktoruma dedim 6 ay kecsin 10 dakikami alir torpulerim dedi. Amma ben tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum, tekrar morarma, sisme, tampon, alcii. Tekrar iyilesme surecini beklemek offf. :KK43:

törpü yapılacaksa aynı şeyları yaşamazsın.Kemik kırılmayacak sadece törpünün girebileceği kadar bir yerden girip yapacaktır doktorun işlemi.İçin rahat olsun sorununu en kısa zamanda gidermelisin bence.

Merhaba Yonca, sen tecrubelisindir sana bir sorum var. Bende hafif kemik egriliyi vardi burnumda sadece onu yapdirdim ve simdi o kemiyin ustunde azacik bir yer yumusak dokundugum zaman elime yumusak seyler degiyor. O nedir? 4 ay oldu ameliyyat olali, o ne zaman gecer? Ne zaman elimi vurdugumda normal burunlar gibi direk kemige deyer? :/:KK54:

arkadaşlar merhaba, ben yeni üyeyim, sizlerden yardım alabilmek için üye oldum, forumda gerçekten faydalı paylaşımlar olduğunu düşünüyorum,burun estetiği için doktor araştırıyorum uzun zamandır, karar vermek çok zormuş, Ankara da tavsiye edeceğiniz doktor var mı ?

senin adına cok sevındım fotoğraflarını merakla beklıyoruz cok geçmıs olsun :)

Merhaba Yonca, sen tecrubelisindir sana bir sorum var. Bende hafif kemik egriliyi vardi burnumda sadece onu yapdirdim ve simdi o kemiyin ustunde azacik bir yer yumusak dokundugum zaman elime yumusak seyler degiyor. O nedir? 4 ay oldu ameliyyat olali, o ne zaman gecer? Ne zaman elimi vurdugumda normal burunlar gibi direk kemige deyer? :/:KK54:

6 ayı bekle bence; dokunduğunda yumuşak geliyorsa halen ödemli olabilir

lütfen bana yardım edin ... burun estetiği oldum bugün 18.günündeyim burnumun ucu çok kalkık geliyor psikolojim çok bozuk ne zamn düzelir inermi ayrıca önden bakıldığında top gibi ne yapıcam ben ...kimsenin yanına çıkamıyorum...

Ankara da Muvaffak Sipahioglu öxellikle burunda 1 numara...ben oldum sonuç mükemmel. Hayatta verdiğim en dogru karardır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ankara da Muvaffak Sipahioglu öxellikle burunda 1 numara...ben oldum sonuç mükemmel. Hayatta verdiğim en dogru karardır

Ne kadara oldunuz acaba o kadar doktor arasinda en samimi yorumlar muvaffak bey icin yazilmis. Burnunu da gorebilir miyim🙏

X