- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Canim öncelikle teşekkür ederim.Youtube değil instagram sayfam var.Yasak sanırım diye isim vermekde çekiniyorum.Bence imkanlar kisitliyken siz 1 degil 2 degl 3 farkli yonden cok guzel cabaliyosunuz biseyler basarmak icin.
Youtubedaki videolarini daha fazla kisi gormesi lazim, o an paraya dokebilirsin bunu cok guzel. Ama sanirim etrafiniz genis olmadigindan hemencecik olmuyor bu.
Aslinda kk hanimlari cok comert hatunlar.
Burda sayfanizi paylasirsaniz like ve takipci sayinizi cogaltabiliriz birlikte egerki bi yardimimiz dokunursa boylelikle.
Takipçilerinden gönderdiği veya benim beğendim ev dekorasyon fotoğraflarını paylaşıyorum.Ve benim sayfamdan kat kat büyük sayfaların bile aslında cok birsey yapamadığını görünce bu konuda morelim bozuluyor.Dekorasyon üzerine nasıl bir şeyler paylaşıyorsunuz? Belki doğrudan markalar ile görüşseniz, reklam alabilirsiniz.
Instagram kısmını ticari olarak kullanabileceğiniz, para kazandıracak bir şekle dönüştürmenin yollarını tahlil etmek lazım öncelikle. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Canim yasak biliyorum oyuzden isim vermekten çekindim.Güzel düşünceleriniz icin tesekkur ederim.Yasak degilse link at da biz de begenelim canim. Faydamiz dokunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?