Bir yerlerden tutunmaya çalışmak

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Kizlar direk konuya girecegim.1 senelik evliyim 5 aylik da hamileyim.Eşim memur.Çalıştığı yerde imkanlar kısıtlı.1 sene daha buradayız.Suan çalışmıyorum.Kpss puanim gayet iyi atanirim diye bekliyorum ama o da belirsiz.Bir yandan yeni memurluk sınavı için çalışıyorum.Bu süreçte kendime maddi manevi fayda sağlayacak birşeyler yapmak istiyorum .
Popüler resim paylaşma sitesinde 33 bin takipcili bir dekorasyon sayfam var .3 ay önce de kadin bakimi ve makyajla alakali bir sayfa açtım cok hizli büyüdü 50bin takipcim oldu(blog şeklinde değil).Günde bine yakin takip aliyorum.Ama ben bunlari ilerde kendime maddi açıdan fayda saglayabilecek şekilde kullanmak istiyorum.Bir yandan kitap yaziyorum evde(hobi olarak yapiyorum bunu maddiyatla alakali olarak değil ama ilerde bitirince yayinevine göndermek istiyorum begenilirse neden birşeyler olmasin ki diye.Cevremdeki çok insan hayalgücümun ve kalemimin kuvvetli olduğunu söylediği ve kendi içimde de böyle bir istek olduğu için başladım buna)
Yani anlayacağınız çok şey yapmak istiyorum ama işe yarar birşey yapamadığımi düşünüyorum.Birazda kendime bir fayda saglayamadigimdan böyle bir düşünceye kapılıyorum.
Buna benzer bir konu açmıştım ve hemen konum taşındı.Ve birtane bile yorum gelmedi.Herkesin söylediği o popüler lafi söyleyeyim.Burada daha fazla bayana ve fikirlerine ulasabilecegimi düşündüğümden en azindan biraz öneri gelene kadar konumun tasinmamasini rica ediyorum eğer mümkünse.Gerçi benim derdim de bu ama sanirim içerik meselesi.
Bayanlar bana tavsiyeleriniz nelerdir.Veya nasil bir yol izlemeliyim ne gibi şeyler yapmaliyim.Mutlaka sizin bilip benim bilmediğim çok şey var.Öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bence imkanlar kisitliyken siz 1 degil 2 degl 3 farkli yonden cok guzel cabaliyosunuz biseyler basarmak icin.
Youtubedaki videolarini daha fazla kisi gormesi lazim, o an paraya dokebilirsin bunu cok guzel. Ama sanirim etrafiniz genis olmadigindan hemencecik olmuyor bu.
Aslinda kk hanimlari cok comert hatunlar.
Burda sayfanizi paylasirsaniz like ve takipci sayinizi cogaltabiliriz birlikte egerki bi yardimimiz dokunursa boylelikle.

Dekorasyon üzerine nasıl bir şeyler paylaşıyorsunuz? Belki doğrudan markalar ile görüşseniz, reklam alabilirsiniz.
Instagram kısmını ticari olarak kullanabileceğiniz, para kazandıracak bir şekle dönüştürmenin yollarını tahlil etmek lazım öncelikle. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.

instamomlarda daha çok para var tabi:)
ürün çeşitliliği fazla ne de olsa.
valla güzel bir yol ilgi duyduğunuz sevdiğiniz şeylere yönelmek...

Canim öncelikle teşekkür ederim.Youtube değil instagram sayfam var.Yasak sanırım diye isim vermekde çekiniyorum.

Takipçilerinden gönderdiği veya benim beğendim ev dekorasyon fotoğraflarını paylaşıyorum.Ve benim sayfamdan kat kat büyük sayfaların bile aslında cok birsey yapamadığını görünce bu konuda morelim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…