her gün 1 tk rezene 1 tk ısırgan 1 tk ıhlamur 1 çay k. anason 1 çay k. tane kimyonu sabah akşam bir fincan sıcak suda bekletip süz ve iç
ayrıca her gün ıhlamur papatya ısırgan çayı iç hatta ben ilk zamanlar ısırgan ve rezeneyi poşet şeklindekileri ama, bir fincan suya atıp ikisini aynı anda bekletip içiyordum günde en az 3 kez.
ayrıca boca yeşillik tüket semizotu sütün kalitesini arttırıyor
ve yoğurtla dereotunu karıştırarak yiyordum ben ama sizin alerji varmıiş sadece bol bol dereotu ye sütü arttırıyor
ben hiç mama vermedim ama çok dikkat ettim beslenmeme
artık 6 aylığız şükür hala sütüm yetiyor bebeğim sadece tadıyor ek gıdaları
ama dedim ya önce moral her annenin sütü 6 ay boyunca yeter sadece stresten dolayı azalır ama gene arttırmak mümkündür
yalnız gaz yapan şeyleri bilemicem maalesef ama bi tavsiyem olcak sana ben kuru fasulye dahi yedim ama içine bolca kimyon koydum kimyon koy her yemeğine ve kısıtlama kendini. kimyon bebeğin kolayca gaz çıkarmasını sağlar senin sütünden gçecektir rezene de bebeğin gaz çıkarmasına yardımcı olcak merak etme bu reçeteyi ben diyetisyenden aldım cidden işe yarıyor kendine inan
bir de bebeğe sık sık temas etmenin işe yaradığını söylüyor uzmanlar
emzirmekten bıkma olmasa da sütün emzirmeye çalış sütün gelcektir
bol şans canım
canım nerdeyse bendede aynı sorun var seni çok iyi anlıyorum. aslında moralin herşeyi tetikliyor, moralini bol tut, sütün gelsin. bende canımı çok sıkıyordum bebeğim sürekli ağlıyor diye her hafta bi doktora götürüyordum hatta en son dün gittim ama artık benim fazla elhamlı ve panik oldugumu kabullenmeye başladım. Dünden beri vita malt diye bir içecek var eczaneden sipariş verdim sanırım büyük marketlerde de satılıyormuş sanırım faydasını görmeye başladım bir gündür bebeğime mama takviyesi yapmadan sadece sütle besliyorum allaha şükür ve mutlyuyuz. Mama verince ne kadar yenidoğan maması olsa da sanırım bünyelerşne ağır geliyor şunu farkettim ne kadar çok mama verirsem bebeğime sancımız ve sıkıntımız daha çok oluyor. Bende rezene işe yaramadı bol bol idrara çıkarttı.
Günde bi tane vita malt iç ve üç kez de humana still tea ve en az 3 lt su. Alah bebeklerimizi sağlık bizlere bol süt versin.
karpuz kavun portakal mandalina kayısı roka tere turp nohut kuru fasulye taze fasulye bakla bezelye lahana karnıbahar brokoli gazlı içecekler sarımsak taze kuru soğan kabak salatalık
bunları bana gittiğim bi doktor yazmıştı.bende bebeğimde gaz yapacak diye peynir bile yemiyorum. Ama gaz olacaksa biz ne kadar dikkat etsekte oluyor. sanırım laktoz intoleransına laktozla ilgili bir damla veriyorlarmış bunu doktorunla konuş. Birde mama olarak gazlı bebekler için olan mama var BEBELAC AC ALMİRON yada MİLUPA COMFORMİL mutlaka bu mamaları kullan
teşekkürler canım,rezene çayı içiriyorum hatta yeni bitti.Ama sanırım uzuntuden azalıyor benim sutum.Dediğin gibi stres yapmamaya calısacağım artık.kimyonu sevmiyorum ama rezenin içine katıp içiyorum arasıra mecburen..insallah artar tekrar sütüm..
canım bu vitamalttan sonra sütünmü arttı peki.içeriği nedir bunun.Bebişimize zararı yoktur değilmi??bende alayım hemen yararlıysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?