Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.837 898 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #1 Sam Barsky adındaki bir adam bugünlerde internette viral olmuş durumda. Sebebi ise kendine ördüğü kazaklar. Sam Barsky, 1999 yılında kazak örmeye başlamış. Önceden belirlediği yerlerin manzarasını ya da oraya ait herhangi bir obje veya görüntüyü kazaklarına işliyor. https://o nedio.com/haber/bir-yere-gitmeden-once-o-yerin-goruntusunden-kazak-orup-giyen-enteresan-adam-750540
Sam Barsky adındaki bir adam bugünlerde internette viral olmuş durumda. Sebebi ise kendine ördüğü kazaklar. Sam Barsky, 1999 yılında kazak örmeye başlamış. Önceden belirlediği yerlerin manzarasını ya da oraya ait herhangi bir obje veya görüntüyü kazaklarına işliyor. https://o nedio.com/haber/bir-yere-gitmeden-once-o-yerin-goruntusunden-kazak-orup-giyen-enteresan-adam-750540
illederengarenk Biraz vicdan,biraz bahar Kayıtlı Üye 12 Mart 2011 2.837 1.182 373 11 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #2 İLGİNÇ
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.228 216.105 1.223 52 11 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #3 Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam
Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam
office Ben sizden değilim... Pro Üye 9 Eylül 2007 21.429 66.507 1.123 12 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #4 Mune .!.: Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam Genişletmek için tıkla... allahını seven üzerime göz atsın, gözlerim kanadı kardeş iki yere az gideydin de kendine adam gibi bir örgücü teyze falan tutsaydın allahım o yaka ne öyle bana kazak örmesin Mune bu anca başımıza çorap örer ben diyeyim
Mune .!.: Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam Genişletmek için tıkla... allahını seven üzerime göz atsın, gözlerim kanadı kardeş iki yere az gideydin de kendine adam gibi bir örgücü teyze falan tutsaydın allahım o yaka ne öyle bana kazak örmesin Mune bu anca başımıza çorap örer ben diyeyim
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.690 26.447 548 12 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #5 Mune .!.: Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam Genişletmek için tıkla... Niye batı? Niye Amerika? Yurdumda bu kadar güzel yerler varken, hiç yakışmadı size. Hadi Ofis hanım batı hayranı ama sen Mune.. sen...
Mune .!.: Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam Genişletmek için tıkla... Niye batı? Niye Amerika? Yurdumda bu kadar güzel yerler varken, hiç yakışmadı size. Hadi Ofis hanım batı hayranı ama sen Mune.. sen...
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.228 216.105 1.223 52 12 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #6 shot .!.: Niye batı? Niye Amerika? Yurdumda bu kadar güzel yerler varken, hiç yakışmadı size. Hadi Ofis hanım batı hayranı ama sen Mune.. sen... Genişletmek için tıkla... Benimkisi tamamen tatil amaçlı mı acaba olabilir mi
shot .!.: Niye batı? Niye Amerika? Yurdumda bu kadar güzel yerler varken, hiç yakışmadı size. Hadi Ofis hanım batı hayranı ama sen Mune.. sen... Genişletmek için tıkla... Benimkisi tamamen tatil amaçlı mı acaba olabilir mi
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.690 26.447 548 12 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #7 Mune .!.: Benimkisi tamamen tatil amaçlı mı acaba olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum altında nasıl derin manalar yatıyor...
Mune .!.: Benimkisi tamamen tatil amaçlı mı acaba olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum altında nasıl derin manalar yatıyor...