• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Yere Gitmeden Önce O Yerin Görüntüsünden Kazak Örüp Giyen Enteresan Adam

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Sam Barsky adındaki bir adam bugünlerde internette viral olmuş durumda. Sebebi ise kendine ördüğü kazaklar.

Sam Barsky, 1999 yılında kazak örmeye başlamış.
stream_img.jpg

Önceden belirlediği yerlerin manzarasını ya da oraya ait herhangi bir obje veya görüntüyü kazaklarına işliyor.
stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

stream_img.jpg

https://o nedio.com/haber/bir-yere-gitmeden-once-o-yerin-goruntusunden-kazak-orup-giyen-enteresan-adam-750540

Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam :KK69:

allahını seven üzerime göz atsın, gözlerim kanadı :27: kardeş iki yere az gideydin de kendine adam gibi bir örgücü teyze falan tutsaydın allahım o yaka ne öyle :27: bana kazak örmesin Mune bu anca başımıza çorap örer ben diyeyim :70:

Ne becerikli bir adam, lütfen bana Miami beach, office office hanıma da özgürlük heykeli modelli kazak ör Sam :KK69:
Niye batı? Niye Amerika?
Yurdumda bu kadar güzel yerler varken, hiç yakışmadı size. Hadi Ofis hanım batı hayranı ama sen Mune.. sen...

Back