bir yerde yanlışmı yapıyorum?

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
kızım 42 günlük ve sürekli gaz sorunu yasıyor. 2 gündür sürekli aglıyor ve doğdugundan beri sürekli emmek istiyor. gündüz en fazla 4 saat uyuyor kalan sürede sürekli emiyor...
göğüslerim yara içinde...sizdede böyle seyler oldumu lütfen paylaşırmısınız..

Evet ben de yasadim arkadasim.Benim oglum da cok gazliydi ve surekli meme emmek istiyordu .Daha sindirmeden yeniden emdigi icin de bir kisir dongu seklinde gaz tekrarliyor. Bazi gaz giderici ilaclar kullandik ama ne kadar ise yaradi bilemiyorum.Bu bir surec arkadasim ve malesef pek bir caresi yok zamandan baska .Goguslerin icin lansinoh krem kullanmalisin.Sevgiyle kal.

canım aynı sorunu yaşıyorum inanilmaz bi emme eğlimi var oğlumun..bana sitedeki arkadaşlar gazı olan bebek emmek ister emzirmeden oyalamaya çalış dediler artık kucağımda gezdiriyorum tabi benim en büyük kurtarıcım emzik oldu kızıyo falan ama emziğe alıştı bende rahat ettim..sakın emzik zararlı diyenlere inanma ben çok araştırdım aksine çocuğun çene yapısını güçlendirio..diş hekimleri öneriyo bile..şimdi yine hep emmek istiyo ama emzik kurtardı beni..sabırla bebeğin ağlasada emziğe alıştır,seni en çok anlayacaklardan biriyim çünkü anlattığını birebir yaşadım emzik olmasa halada yaşıyorum sayılır,umarım emzik işe yarar

canım emzik aldım ama kesinlikle reddediyor. nasıl alıştırdın bana bu konuda tavsiyen var mı..

canım benimkide ilk başta tepki gösterdi ama ben ağlasada ağzında tuttum..insanın içi elvermiyo ama mecburen dayanmak zorunda kalıyosun..şuan hala ilk aldığında çok sinirleniyo ama sonra çaresiz kalıp emiyo:)ama karnı biraz açsa ne yaparsam yapayım almıyo..karnını doyur gazını çıkar baktın ağlamaya başladı zorla ver emziği..annem bile ilk gördüğünde eziyet ediyosun diyodu,eşim emziğe müthiş karşıydı ama şu an emzik yanımızda olmadan dışarı adım atmıyoruz..ya bide marka değştr ben chicco nun damaklı emziğini aldım..ya umarım alıştırırsın ççooook zor yoksa işimiz..benim artık piskolojim bozulmuştu inan 7 saat emzirdiğimi biliyorum uyuyo yatağına gidiyo 10 dk sonra geri kalkıyo bidaha emiyodu..kucağında sırtını ovalayarak gezdr..emme süresini uzat benim bebeğimde 50 günlük..bide dikkatini çeken ses çıkaran oyuncak aldık bu hafta o da oyalıyo biraz..hani silikon gibi olyo ya yumuşak sıkınca viyak viyak ses çıkarıyo ondan..biraz emzik biraz oyuncak birazda kucağımda gezdirme derken süreyi uzatıyorum...ya inan bunun ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir umarım atlatırsın..gerçi bende hala tam olarak atlatmış sayılmam çok çaresiz kalınca yine emziriyorum üst üste..ama eskisinden daha iyiyim..biraz sabrememiz lazım canım zamanla geçiyomuş..

bence emziği ile alışırsın benim oğlum 40 günlükken bile çok ağlamıştı emmeyi istiyor sürekli ıkınmaya çalışıyor bi almanyadan aldık en iyi marka NUK damaklı emziği aldım verince hemen emiyor bırakmadan akşam 9 ta emziğiyle uyuttum gece 2 de kadar emziği bırakmadı hala emiyor bu kadar uzun emdiğini görmemiştim böyle durumu yaşayanlar var mı merak ediyorum şimdi 2 aylık oldu ağlamayı hafifleniyor gaz uyku düzenliyor gibiydi gaz ilacı metsil kullanıyorum onda işe yarıyor

uyuyacaginda, tam doymadan bebek arabasinda ve banyo sonrasi hemen emzigini ver ustune dusersen alisir bende oyleyaptim kizlara bebek kucukken emzigin hicbir sakincasi yoktur hata uyurken emzik kullanan bebeklerde uykuda ani bebek olum sendromu daha az oluyormus

acaba doymuyor mu canım sütün iyi mi yani.mama ver demiyorum tabi de aklıma bu geldi.ya da çok gazlı bir bebek olabilir ondan da olur.ben hiç emzik vermedim ikizlerime ama tabi hem anne sütü hem mama aldılar mecburen yalnız mamayı çolk az veriyordum.neyse istersen bi doktora sor belki bir yeri ağrıyordur

mama takviyesi yapıyorum zaten. önceden daha cok mama veriyordum. simdi azalttım daha cok süt veriyorum. dr gittik ve bazı bebeklerin annelerini emzik gibi kullandıgını söyledi. son günlerde mamayıda almaz oldu. biberonu itiyor ve meme istiyor bende sonunda veriyorum caresiz. emzik denedik biraz rahatlamıştık onuda almıyor. cok fazla gazı var belkide ondan böyle yapıyor.

benim kızımda da aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz hala.her yöntemi denedim dr dr gezdik ama bu gazı geçiremiyoruz yediklerimede dikkat ediyorum ama malesef 5. ayına girdi 6. ayımızı bekliyorum geçer diye geçmezse yaşı beklicez artık.
neler yaptı sıralayayım. ayaklarına sıcak su torbası, karnına havlu,banyo,arabada gezdirdik,şarkı söledim sıkıca sarılıp kendini güvende hissetmiyordur diye müzik dinlettim elektrik süpürgesi, fön makinesi,çamaşır makinesi ,karnına masaj yağla,bacaklarını karnına doğru itip çekme(yavaşça) egzersizi, yalancı emziği tutturamadım.saat başı memede,emzirmeyi uzatmaya çalıştım ama olmadı hala geçmedi tam GAZ yola devam malesef birde rezene içirdim faydası yok ,nurse harvey kullanıyoduk o kalkınca omx kullanıyoruz bitkisel gaz şurubu, çok sancıda ağrı kesici veriyorum malesef acı çekmesin çok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…