bir yastıkta evlilik

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
simdi kızlar ben geceleri erken yatamıyorum esim saat erken ise gittigi icin 11 gibi koltukla uyuya kalıyo bende 1 yada 2 gibi kaldırıyorum geciyoruz odamıza ama sorun su ki

esim sarılarak uyumak istiyo ve ben bu sekılde uyuyamıyroum valla kızmıcanı bilsem
ingilizler gibi yatakları ayırır haftada 1 buluşurum
iç içe geçmiş kaşık gibi uyumak hic bana göre degil
sabah bazen erken kalıyo 10 dakka benle oynuyo tabi bu sırada benım sınırler tavanda
diyorum kaliteli uykumun icine ettin
pazarları falan yataktan kovdugun ittigim vardır yanii gitte rahat uyuyım dıye

simdi merak ettigim sizde böylemisiniz yoksa misss gibi biri sagda biri solda güzel güzel uyku cekenlerdenmisiniz

ayrca bunu daha esime nasıl anlatabilirim

Haftada bir buluşmak??? Durum vahim :KK53::KK53:

Ben de geç yatarım ama eşimle 11'de yatağa gireriz. Sever, öper uyutur kaçarım. Sonra uykum gelince gider yatarım. Sabah da onunla kalkar, hazırlanırken sohbet eder, yolcular sonra tekrar uyurum. Uyku hayatınızdaki insandan daha önemli hale geldiyse orda bir terslik var demektir bence.

7 ay oluyor evliyim hic birimiz sagda oburumuz solda uyumadık dipdibe uyuyoruz hep ikimizde seviyoruz ki bence önemli birsey bu benim için .. bende eli kolu ustumde olmayinca rahat edemem :KK70: oyle alistik .. ayrica sevmesen bile bu kadar itip kakma esinin yerinde sen olsan o seni itse ,uykumu mahvettin dese kalbin kirilirdi
Ortada kotu bisey yok" sevgi gostermek istiyor sadece" insan gibi davranmakta fayda var

Haftada bir buluşmak??? Durum vahim :KK53::KK53:

Ben de geç yatarım ama eşimle 11'de yatağa gireriz. Sever, öper uyutur kaçarım. Sonra uykum gelince gider yatarım. Sabah da onunla kalkar, hazırlanırken sohbet eder, yolcular sonra tekrar uyurum. Uyku hayatınızdaki insandan daha önemli hale geldiyse orda bir terslik var demektir bence.

Aynen bende böyleyim :KK70:

X