- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Yanliz bazi odalarin petegini kapatmak faturada cok bir dusus yaratmiyormus aksine kapi acilip kapandikca dahada evi sogutuyormus. Azda olsa acin soguk oda olmasin evde diyorlaryaa işte bizimki fazla sırnasık inan esimin yanında üstümü bile degistiremiyorum sürekli sarılmak öpmek istiyo gidiyrum soguk odaya üstümü degistirmek icin
bilmiyorum vıc vıc olmak bana göre degiil esim le daha insan gibi bi balkonda oturup cay icememisizdir mesela hep söylenirim ya omzumu öper ya kolumu yapar
burda kadınları okuyorum sasırıyorum fazla aktifler yatak odasında
bense hicccccccccc isim olmazzzzz
akYanliz bazi odalarin petegini kapatmak faturada cok bir dusus yaratmiyormus aksine kapi acilip kapandikca dahada evi sogutuyormus. Azda olsa acin soguk oda olmasin evde diyorlar
aynısını benim esim yapıyo bide bizde söyle bi sorun var tenin tenime degsin diyo ve 6 sendir bende ne yazıkkı alıstım esortman giymeden yatıyoruz ee tabi haliyle onun ayagı üstümde ben dönmüsüm kolu boynumdaa ayyy delircek gibi oluyorum vallaSarılmak falan neysede benim eşim bacağını üzerime atmadan uyuyamiyor.ben 50 esim 90 kilo sabaha ne belim kaliyor ne sirtim. sabah erken gidiyorda 2 saat rahat uyuyorum çok şükür. ben yatağın 5 te 1 lik kisminda anca yatiyorum kaciyorum resmen yataktan dusucem uyurken bile pesimde beni bulup bacak atacak. bazen kalkip esimin arkasina yatıyorum. aglamakli oluyorum gece, çok sinir oluyorum.şöyle rahat bir uyku e 6 cekemiyorum.
ahh cnm dısardan davulun sesi hos gelir adama ben ne küfürler ediyorum artık defol git diye ama yok kafası kesilmis deli tavuk gibi ben zannetmiyroum diger arkadaslarımın esleri bu kadar cinsellige aktif olsuntam hayal ettiğim erkek tipi ne güzel sabahleyin sizi severek uyandırıyor ve sarılarak uyumak istiyo çok güzelbence siz ona ayak uydurun erken yatın.bu bi dert değil.adamı yataktan atmışsn ben onun yerinde olsan bi daha yaklaşmam size
bizimki gece uyurken bile uayndırıyo sürekli ama yanii küfür etmemek zor yasasalar anlarlar düsünü gece 1 yada 2 de yatmısısnız ohh miss gibi uyku cekiceksin 1 saat sonra bi el üstündede degil baska yerinde ordan ceksem popomu eller ordan ceksen gögsüme sarılırvalla asırı cınsellıge duskunse o sızı rajatsız edıyor edebılır onunda bır dozu olmalı dıye dusunuyorum. ama aynı yatakta uyumak, tv ızlerken sarılmak , arada opup koklamak bunlar dogal seyler ve ben ten uyumu olmasını sevıyorum sahsen. ama uyurken tabıkı sureklı kasık pozısyonunda yatmayız arada ben ona , arada o bana sarılır. genelde sevısmek ısterse ekstra fazla sarılır. onun dısında herkes doner arkasını uyur)) ama ılla esım yatakta olacak dıye bır takıntımda yoktur. arada evde olmadıgı da oluyor ıs dolayısıyla valla yayıla yayıla yatıyorum yatakta tek basıma ))
bizimki gece uyurken bile uayndırıyo sürekli ama yanii küfür etmemek zor yasasalar anlarlar düsünü gece 1 yada 2 de yatmısısnız ohh miss gibi uyku cekiceksin 1 saat sonra bi el üstündede degil baska yerinde ordan ceksem popomu eller ordan ceksen gögsüme sarılır
sonra yataktan atıyorum diye kızıyolar bana adam resmen saldırıyo
bide ona göre ten uyumumuz mükemmel bayılıyo sana sarılınca huzur buluyorum diyo bende arkadan hareket cekiyorum
bide bana sor diyee
o kadarına da pes :) sürekli cinsellik düşünmez benim eşim öyle ama sarılması hoşuma gider.sabahları bazen kalkınca ben oynarım onla yani yüzüyle falan.cinsellik manasında dememiştim ben duygusallık anlamında demiştimahh cnm dısardan davulun sesi hos gelir adama ben ne küfürler ediyorum artık defol git diye ama yok kafası kesilmis deli tavuk gibi ben zannetmiyroum diger arkadaslarımın esleri bu kadar cinsellige aktif olsun
bu resmen taciz yaa insan daha 1 kere yan yana tv izleyemezmi 5 dakika sonra bana masaj yaparak olay son buluyo o b
5 dakka dur diyroum ya insan gibi yatalım yada
mesela o tv izliyo ben laptopun basındayım bana bakar kendince güzel söyler söyleyerek ufff gögüslerin felaket ufff seyin söyle güzel inan yazarken bile sinir oluyorum
saglıklı degil bencee
herkezin karısı var yani kimse böyle manyak iltifatlar etmiyodur
yo kadarına da pes :) sürekli cinsellik düşünmez benim eşim öyle ama sarılması hoşuma gider.sabahları bazen kalkınca ben oynarım onla yani yüzüyle falan.cinsellik manasında dememiştim ben duygusallık anlamında demiştim
o kadarına da pes :) sürekli cinsellik düşünmez benim eşim öyle ama sarılması hoşuma gider.sabahları bazen kalkınca ben oynarım onla yani yüzüyle falan.cinsellik manasında dememiştim ben duygusallık anlamında demiştim
ona göre dünyanın en güzeliyim bilemiyroumçok mu seksisiniz acaba
O kadarida sanki biraz garip gibi. Neyse bir yastikta kocayin :)ak
bizim petek yok cnm 1 odada dogalgaz sobası var ama insna 1 rahat durur ya 1 dakka be kardesim deli fişek gibi akleti giycem alltan elliyo elin, tutuyom bacagıyla sarılıyo hani burdakiler bence esimi görse bu sevgide fazla der yani hatta bence bu sevgide degil cinsellige olan fazla aclık
gececiyken mesela 1 hafta bütün gün evd ebisey yapamıyorum hanginiz buna katlanır mutfak oluyo less
yat yanımda simdi elini üstüme koy uyuyamam yoksa isim var mesela alır beni gel simdi kim görcekte yapıysoun ben gidince yaparsın diyo ee aksam 9 a kadar senle oynayınca diyorum bana ne zaman vakit kalıcak
ee bazen evde kalıyorum bazen annemde evde kalıcan gittimi ohh cekiyroum yapıyorum 1 demlik cay bide amerika dizilerimiden acıyorum izlemedeiklerimi zaman geciyo yada anneme gittin mi hic mutfagı görmüyoum zaten
ne olursa olsun kokusunu almadan sarsılmadan uyuyamam esimde ayni şekilde oyleki uyku hali donsem dağılmayı biraksam kendine doğru ceker benisimdi kızlar ben geceleri erken yatamıyorum esim saat erken ise gittigi icin 11 gibi koltukla uyuya kalıyo bende 1 yada 2 gibi kaldırıyorum geciyoruz odamıza ama sorun su ki
esim sarılarak uyumak istiyo ve ben bu sekılde uyuyamıyroum valla kızmıcanı bilsem
ingilizler gibi yatakları ayırır haftada 1 buluşurum
iç içe geçmiş kaşık gibi uyumak hic bana göre degil
sabah bazen erken kalıyo 10 dakka benle oynuyo tabi bu sırada benım sınırler tavanda
diyorum kaliteli uykumun icine ettin
pazarları falan yataktan kovdugun ittigim vardır yanii gitte rahat uyuyım dıye
simdi merak ettigim sizde böylemisiniz yoksa misss gibi biri sagda biri solda güzel güzel uyku cekenlerdenmisiniz
ayrca bunu daha esime nasıl anlatabilirim