tamamen katiliyorum bende oyleEşim olmadan yatağa gelmeden uyuyamam. Illa ki gelecek. Ben ona sırtımı dönwceğim. O bana sımsıkı sarılacak. Üç beş sevgi sözcüğü söylenecek sonra isterse sarılmayı bırakabilir. Ve uyuruz. O hemen dalar. Ben geç uykuya dalarım. koltukta falan uyuyakalırsa çok Rahatsız oluyorum. Herkesin huyu farklı.
hemde 6 yıl ama yanlız yatmann keyfi paha bicilemez esimde ben sensz uyuyamam diyen cinstenEvlisiniz sonucta alistir bence kendini bi sure israr eder ustune duser bakti sen ayni uzaklasabilir herkes karisiyla kocasiyla birlikte yataga girmek sarilmak ister heleki yatak ayirmayi aklindan bile gecirme kendindende uzaklastirma derim
yaa işte bizimki fazla sırnasık inan esimin yanında üstümü bile degistiremiyorum sürekli sarılmak öpmek istiyo gidiyrum soguk odaya üstümü degistirmek icinEsiniz ne iyi ya. Maasini falanda getirip elinize veriyordu degil mi? Bir konuda epey anlatmistin...bircok kadin esim sarilsa diye beklerken bence sikayet etmeyin :)
mşllh ne guzel. Bizde arada tv başında ole yapıoruz. Bayılırım bn bole ilişkilereEşim sarılırken miss gibi uyku çekiyorum. Kocaman yatağımızda tek tarafı kullanıyoruz, bazen tv karşısında koltuğu açmadan tek kişilik yerde yine sarılarak sabaha kadar deliksiz uyuyoruz.
ayyy inanmıyorummyaa işte bizimki fazla sırnasık inan esimin yanında üstümü bile degistiremiyorum sürekli sarılmak öpmek istiyo gidiyrum soguk odaya üstümü degistirmek icin
bilmiyorum vıc vıc olmak bana göre degiil esim le daha insan gibi bi balkonda oturup cay icememisizdir mesela hep söylenirim ya omzumu öper ya kolumu yapar
burda kadınları okuyorum sasırıyorum fazla aktifler yatak odasında
bense hicccccccccc isim olmazzzzz
mşllh ne guzel. Bizde arada tv başında ole yapıoruz. Bayılırım bn bole ilişkilere
Eşim sarılırken miss gibi uyku çekiyorum. Kocaman yatağımızda tek tarafı kullanıyoruz, bazen tv karşısında koltuğu açmadan tek kişilik yerde yine sarılarak sabaha kadar deliksiz uyuyoruz.
Eşim çok Zayıf :)) Deli yatanımızda olmayınca rahat rahat sığıyoruznası sığıyonuz: ))))
biz hiç sığamadık: DDD
e ikimizde tosun paşayız biz ondandır tabi.
simdi kızlar ben geceleri erken yatamıyorum esim saat erken ise gittigi icin 11 gibi koltukla uyuya kalıyo bende 1 yada 2 gibi kaldırıyorum geciyoruz odamıza ama sorun su ki
esim sarılarak uyumak istiyo ve ben bu sekılde uyuyamıyroum valla kızmıcanı bilsem
ingilizler gibi yatakları ayırır haftada 1 buluşurum
iç içe geçmiş kaşık gibi uyumak hic bana göre degil
sabah bazen erken kalıyo 10 dakka benle oynuyo tabi bu sırada benım sınırler tavanda
diyorum kaliteli uykumun icine ettin
pazarları falan yataktan kovdugun ittigim vardır yanii gitte rahat uyuyım dıye
simdi merak ettigim sizde böylemisiniz yoksa misss gibi biri sagda biri solda güzel güzel uyku cekenlerdenmisiniz
ayrca bunu daha esime nasıl anlatabilirim
Eşim çok Zayıf :)) Deli yatanımızda olmayınca rahat rahat sığıyoruz