• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Yastıkta Aşkkkta .....1.Yıl :)

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.354
1.423
748
Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek..

Bugün buraya topic acacagımı hiç düşünmemiştim..Ama gece 00.dan sonra öyle güzel şeyler yaşadım ki ,içimden buraya bu topiği açmak geldi..

nişan günümüzle düğün tarihimizi aynı gün yapmak harıka bır fıkırdı ve bugune gelmek daha da harikaa:))

nişanlanalı 2 yıl..
evleneli 1 yıl

birilikte olalı 8 yıl bitmekte..

uff heyecanlandım ,lafları bırlestırıp yazamıyorum :kedi:

o kadar çok mektup yazdım ki ,kelımeler ucusuyor beynimde..

tek dıyecegım sey,senle cok mutluyum kocaaaam ,cok cok cok ,huzur dolu..

son sözüm ,ikinci düğünümüz için benim sectiğim düğün şarkımız..

Ta Uzak Yollardan,Koştum Geldim Senin Kollarina............

Haykirsam göklere
Artik yanimda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanliz sensin benim yüzümü güldüren

:asigim:​

Ne güzel bi şarkının sözlerini yazmışsın ya, içim burkuldu duygulandım :gitme:
Birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmenizi diliyorum opuyorumnanaktan

nice sağlıklı sevgi,aşk,huzur,mutluluk dolu yıllara tatlım kutlu olsun
9eafde3fb65f0c13.gif

Ne güzel yaa, rabbim herkese bu mutluluğu, huzuru yaşatsın (bana da :kedi:), sizinkinide kat kat artırsın inşallah....

Allah'im bu mutlulugunuzu hic bozmasin guzelim, nice senelere insallah, esinle ve istersniz bebisleriniz tebrikler !!!

hepiniz ayrı ayrı tesekkurlerimi iletiyorum kızlar ,Allah herkes yasatsın bu duyguyu ,kat kat arttırsın..

eşimle tanıstıgımda daha liseye gidiyordum ,bitirmemiştim bile ..ne günler yaşamışız ,o an anlamıyoruz ama şimdi beraber gerıye dönüp baktıgımızda çokkk uzun ,zorlu ama bir o kadar güzel günlermiş..

heyy uzaktan sevgılı olmaz ,internetten adam cıkmaz diyenler ..bakın oluyor ..yıllarca cıkılıyor ,nişanlanılıyor,evlenılıyor ve hatta bir yılı bile doldurabılınıyor...

daha önümüzde 2.yıl,5.yıl,15,yıl 25,yıl hatta belkı de 50.yıl varr delikafadulden

canımm ne güzel şeyler yazmışsın...mutluluğunuz daim olsun.demek evlilik yıldönümümüz aynı.bizim 17-sizin 18 mi?

18.10.2008 cnım

nişanlama tarıhımde 18.10.2007 :)

bir yıl arayla :)

sizin mutlulugunuzda daim olsun :)

oyyyyyyy opuyorumnanaktan Allah ağzınızın tadını bozmasın canım..he böyle birbirinizi sevin,sayın..öutluluklar.. yıldönümüz kutlu olsun

size 2 cihandada mutluluklar dılıyorum..
bana bambaska bı kapı actınız anlamı daha buyuk oldu
benım bırıcık yarım lıse arkadasımdı yıllar sonra sevgılım oldu 2 sene bana kocaman bır masal yasattı
şimdi ayrıyız.çunku askım benı daha 3 yıl belkıde 4 yıl bekletmemek ıcın aldı basını gıttı
bende sustum sadece o bana kıyamazken kal demedım çunku cok demıstım çok kez
4 gundur ayrıyız bende tamam haklı 4 yıl uzun bekleyemezdık dayanamazdık derken sızı gordum
8 yıl yazmıssınız
ve çok mutlusunuz... aşk her engelı zamanıda aşmaya yetermıs
mutluluklar...