• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet bir yaşında oğlum katı şeyler yemiyor nasıl sevicek

ikiaslanannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
17
1
36
34
Aydın
arkadaşlar 1 yaşında oğlum var beslenmede sorun yaşıyoruz sadece çorba gibi sulu şeyleri yiyor kıymalı olursa onu da yemiyor uğraşıp neler hazırlıyorum ama yok yediremiyorum yoğurdu seviyor onu da yatarken yediriyorum gece 5 6 kere uyanıyor acaba sizce yoğurt gaz yapıyor mudur fikirlerinizi bekliyorum:50:

benimde bi oğlum var 10 aylık bizde yavaş yavaş katı gıdalara geçiyoruz.çok zor bi dönemmiş. madem gece çok sık kalkıyor o zaman yatınca yoğurt verme. daha tok tutucu şeyler ver. yoğurt çok fazla tok tutmaz bence. katı gıda içinde sofraya oturttur. bizimkide yutamıyordu. şimdi pilavdan elimle bi kaç tane veriyorum. babasına bakarak yemeye çalışıyor. görerek öğreniyorlar birazda...

benimde bi oğlum var 10 aylık bizde yavaş yavaş katı gıdalara geçiyoruz.çok zor bi dönemmiş. madem gece çok sık kalkıyor o zaman yatınca yoğurt verme. daha tok tutucu şeyler ver. yoğurt çok fazla tok tutmaz bence. katı gıda içinde sofraya oturttur. bizimkide yutamıyordu. şimdi pilavdan elimle bi kaç tane veriyorum. babasına bakarak yemeye çalışıyor. görerek öğreniyorlar birazda...

canım zaten yoğurdu tok tutsun diye değil de hani uyku yaparya yoğurt ondan veriyorum .Karnı tok oluyor ama ne versek kar misali işte ama gaz yapıyordamı uyanıyor yoksa alışkanlıkmı bilmiyorum allah tüm annelere sabırlar versin :16:

canım zaten yoğurdu tok tutsun diye değil de hani uyku yaparya yoğurt ondan veriyorum .Karnı tok oluyor ama ne versek kar misali işte ama gaz yapıyordamı uyanıyor yoksa alışkanlıkmı bilmiyorum allah tüm annelere sabırlar versin :16:

anladım. yoğurt uyku yapar ama çocuklar acıktıkları için gece uyanırlar. o yüzden söyledim.

Back