• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yaşıma daha girdim

eski esi veya herhangi baska biri kimbilir ne düsünmüstür..
ortaya bir laf atiyor bakalim kim üstüne alacak
cok cirkin birsey bu esinizin yaptigi

hem insan esine öyle bir tweet mi atar yahu
cok garipsedim
yanlis anlasilcak bir durum bu bence

eski esi veya herhangi baska biri kimbilir ne düsünmüstür..
ortaya bir laf atiyor bakalim kim üstüne alacak
cok cirkin birsey bu esinizin yaptigi

hem insan esine öyle bir tweet mi atar yahu
cok garipsedim
yanlis anlasilcak bir durum bu bence
Eski eşinin görmesi mümkün degil ama onu düşünecek bir kafa da yok maalesef. Bütün haftasonu mu zehir etti. Suratına bakmayan adam dışarı çıkalım diyor git sen oğlunda gez dedim cünkü bana o. Kadar dün laf edip evde bırakmıştı ben kızımla cıkarız dedim eskiden olsa giderdim ama yapamıyorum artık kalbim cok kırık şimdi o benim eskiye dönmeni beklesin

Konu canım alışveris teydim bitirp kızımla markete gidecektim mesaj Attı araba lazım diye bende Cumartesi isi yogun halletsin diye markete gitmeden arabayı götürdüm vay efendim neden gitmemiş kendim halletmemişim arabayı getirmişim suclu cıktım birde . Mesele bu kısa ca o kadar sacma geliyor ki bana
Aaaa :O
Hem suclu hem guclu :/
Benim erkek arkadasimda whatsapp durumuna yazar tartistigimiz zaman :D
Bende o sekilde cevap veririm sonra barisiriz zaten :-)
Sizde twit atin o zaman: "Gel konus hadi" diye. :-)

Aaaa :O
Hem suclu hem guclu :/
Benim erkek arkadasimda whatsapp durumuna yazar tartistigimiz zaman :KK70:
Bende o sekilde cevap veririm sonra barisiriz zaten :-)
Sizde twit atin o zaman: "Gel konus hadi" diye. :-)
Gecti canım gittim yanına uzak duracak ışım cok bekler artık gelmemi

Eski komşum aklima geldi eşiyle küs olunca surekli mesajla laf sokarlarmis yatakta bile mesajla konusurlarmis:KK70:

twitterdan yollaması pek mantıklı gelmedi bana? konuşmayacaksanız da bari evin içinde mektuplaşın :D öbür türlü tanıdıklarınız tarafından yanlış anlaşılırsınız .

Eşimle kavga ettik bugün kırgınım kızgınım konuşmuyoruz o bir oda da ben bir odadayım benimle konusmak yerine Twitter den yazılarla mesaj yolluyor bana attığı son twit " gidip konusasım var ama boğulmaktan korkuyorum " gibi benimde var ama cok kırıldım normalde ayağına hep ben giderdim gurur yapmadan haksız bile olsa ama eskisi gibi olamıyorum tahammül sınırım tükenmek üzere ne yapsam ?
nasıl anlamadım..sen bir oda da kocan diğer odada tiwittleşiyor musunuz?

Back
X