Bir yaşam alanı arayışı...

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
Merhaba Hanımlar,

Ev arkadaşım ile iletişimimi minimuma indirdiğim halde bende huzur bırakmadı. Ben de evden taşınmaya karar verdim. Şimdi yaz döneminde olduğumdan geçici olarak ailemin yanına geldim. Annem sinirleri fazla yıpranmış ve kronik bunalımlı bir kadın. Babam ise var mı yok mu belli değil. Şimdi ben, huzursuz olan ailemle yine huzur vermeyen ev arkadaşım arasında kaldım. Hangisi daha hayırlıdır karar veremiyorum.

Siz olsaydınız nelere dikkat ederdiniz böyle bir karar alırken?

Benim bu ev arkadaslarina hic eyvallahim olmadi, iki kere kendi istegimle ayrildim ev arkadaslarimdan en son tek yasamaya karar verdim huzuru buldum. Kimsenin kahri cekilmiyor. Bence ailenle yasa ya da tek yasa imkanin varsa.

Ev arkadaşı arıyorum bir yandan. Yurtlarda o kadar çok ömür tükettim ki bir daha dönmek kolay olmaz. Alternatif bile değil şu an ki tez dönemindeyim yurtta tez yazmak yürek ister.

Bazı özel yurtlar 2 kişilik falan odaları oluyormuş diye duymuştum.. Bide apartlar varmış, tek odan var bide başka bi iki kişiyle ortak salon mutfağın var gibi.. Apart da düşünebilirsin.. Yada tanıdığın efendi , saygılı birisini bulacaksın ev arkadaşı olarak..

baska ev arkadası senin icin bence daha iyi olur

baska ev arkadası senin icin bence daha iyi olur

Bulsam önceliğim ev arkadaşı olur. Şu an mevcut ev arkadaşımla ailem arasında kaldım.

Apart beni maddi olarak zorlar ama araştıracağım.

Teşekkürler.

Ev arkadaşına rest çekebilirsiniz, sert çıkabilirsiniz ama ailenize bunu yaparsanız farklı şekillenir. Aynı evin içinde görmezden de gelebilirsiniz, söyledikleri batmaz. Aile için böyle olmaz ama. Bunu da düşünün.

Bu açıdan bakınca çok haklısınız. Aynı evin içinde anneni babanı görmezden gelemiyorsun zaten buna izin vermiyorlar:)) Annem hemen dibimde bitip bana trip atıyor ve bu gerçekten sıkıcı. Teşekkür ettim.

Ailenle okuduğun okul aynı şehirdemi? Yani öyleyse bence ailenle kal ve annene de destek ol.

Ders ve tez zamanı kütüphane de falan kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…