• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yaşında bebeğim uyumuyor 😭 yardimmmmm. Gece kalkıp saatlerce oturuyor ve her gün 😭😭

Uyumadan bir saat önce bir şeyler yedirmeye ve uymadan hemen önce emzirmeye gayret ediyorum. Devam sütü yada mama kabul etmiyor. Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı uyumadan önce tok tutan mama vs
Benim oğlum da asla kabul etmedi devam sütünü mamaları. Bende irmiği (az suda ocakta pişirip 1 buçuk tatlı kaşığı kadar ) yoğurt,muz, ceviz az biraz da pekmez damlatıp yediriyordum. Muz yerine cennet hurması da kullanıyordum. Ya da irmik yerine balkabağını haşlayıp elma muz ile karıştırıp veriyordum. İnstgrmda çok güzel gece maması tarifleri var arama kısmını gece maması yazın binbir çeşit tarifler çıkıyor

Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben ne yapacağım bu durumda. Eşim gece çalışan birisi yanlızım. Uyandı diyelim geri uyutamıyorum. Ekran açmıyorum başka odaya götürmuyorum ama artık gücüm kalmadı. Bende dinlenmedigim için desteğim azalıyor
Çok zor malesef ama yapacak birşey yok sanırım bende tek bakıyorum.hoc desteğim yok eşim sabah 8 akşam 11 çalışıyor gece uykusuz kalınca gün içinde tahammülüm azalıyor bazen sesler yükseliyor sonra tabi vicdan azabı başlıyor bu gece mesela yine 0 uyku ile uyandım.

Merhaba, günlük hayatınızda belli bir düzen var mı, çocuğunuza karşı kararlı ve dik durabiliyor musunuz?

Benim kız yeğenim annemde kaldığı zamanlarda hem öğlen uykusunu güzelce uyur hem de gece uykusuna vakitlice geçer ve sadece bir kere mamaya uyanırsa uyanır. Kendi annesiyleyken hem öğlen uykusu düzensiz hem gece geç saatlere kadar uyumaz, bazen de gece uyanıp saatlerce oturur.
Çok hareketli bir hayatımız yok odası yatağı evdeki kişiler belli. Nasıl davranıyorki anneniz

Benim oğlum da asla kabul etmedi devam sütünü mamaları. Bende irmiği (az suda ocakta pişirip 1 buçuk tatlı kaşığı kadar ) yoğurt,muz, ceviz az biraz da pekmez damlatıp yediriyordum. Muz yerine cennet hurması da kullanıyordum. Ya da irmik yerine balkabağını haşlayıp elma muz ile karıştırıp veriyordum. İnstgrmda çok güzel gece maması tarifleri var arama kısmını gece maması yazın binbir çeşit tarifler çıkıyor
Denedim ama bu sefer pekmez hurma falan daha çok enerji verdi

Çok zor malesef ama yapacak birşey yok sanırım bende tek bakıyorum.hoc desteğim yok eşim sabah 8 akşam 11 çalışıyor gece uykusuz kalınca gün içinde tahammülüm azalıyor bazen sesler yükseliyor sonra tabi vicdan azabı başlıyor bu gece mesela yine 0 uyku ile uyandım.
Bende aynı hiç uyumadım sinirlerim dayanmıyor artık kıyamıyorum ama kendi kendime ağlıyorum

Back
X