bir yangının külü

SaaHiKKa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
481
0
yirmi yıl yok yok yirmibeşyıl geçmiş aradan,hani bir şarkı vardı dillerde .Bir yangının külünü yeniden yakıp geçti, rahmetli zeki müren den dinlemek daha bi keyf verirdi.
Benim küllerde depreştiler galiba , eski çocukluk arkadaşım (uzaktan akrabaydık aynı zamanda)yıllar sonra karşıma çıktı . Tabiki tesadüf eseriydi şimdi ikimizde çoluk çocuğa karıştık, eee gönlüne kilit vuramıyorsunki yada sök at .olmuyo,olmuyo,olmuyo.nerden bilebilirdim yıllar sonra onu böylesine seveceğim böylesine özliyeceğim.Allahım yüreğimin köşesinde gizli kalmış bu sinsi duygularımı sen biliyosun. yıllar varki kalbimin kapısına kilit vurdum ve oraya kimseler girmeyi başaramadı. Ne bunun adı ne , sevgimi, aşk mı ,
onu kimbilir bir daha ne aman göreceğim ,belkide çok yakında ,belki yine uzun yıllar sonra göreceğim.bu sevgi bitmez , bu hasret bitmez.

Allah kimseye umutsuz aşk yaşatmasın bende senin gibi kilit vurdum kalbime kimseler giremiyo ama inşallah kurtuluruz bundan benneyaptımki

Saahikka hikayeni çok merak ettim belkide benimkine benziyordur umarım bu umutsuz aşk evliliğinin bitişine de neden olmamıştır(yazından evlenip ayrıldığın kanısına vardım) eğer çocuğum olmasaydı ve eşim bu kadar sevmeseydi bende bitirirdim Allah kurtarsın umutsuz aşka düşenleri

:teşekkürler arkadaşlar ilginiz için, uzun hikaye işte yüreğimdekileri kağıda döksem ne kağıt yeter ne kalem gün gider ömür biter bu aşkda benimle mezara kadar gider :enbuyukkk:

seni teselli edebilmek isterdim.ama sen hiçbir teselliye cevap verebilecek durumda gibi görünmüyorsun.bence sen yıllardır yanıyormuşsun.bu aşkla yaşamaya devam et.yapacak başka bişey yok gibi görünüyor.

offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... bu aşk acısı ne illetmiş ya

Geçmiiiiiiişşşşş gitmiiiişşşşş boş ver bırak en kuytu karanlığın da kalsın .....:1no2:

canım aşak bence karşı cinis iyi davranırsa çok güzel aşak doğar sevmeden dahi evlensen ona çok büyük aşakla bağlanırsın iyi niyetin sonucunda aşak doğar bence senin karşına seni anlayan kişi çıkmamış eskiye takıntılı kalmışsın inan bana seninki aşak değil özlem sevilmye özlem çünkü her kadın sevilmek sahiplenmek ister kadınların fıratında var bu bunları yaşamayıncada çok eskilere takılırlar ALLAH yardımcın olsun canım

yaaaa bende mi böyle olucam seneler sonra bile hala sevicek miyim. oysa herkes bana geçer unutursun diyo

yaaaa bende mi böyle olucam seneler sonra bile hala sevicek miyim. oysa herkes bana geçer unutursun diyo

Aynı seyi bende düsünüyorum Allah korusun..seneler sonra bile zaman için derler ya herseye care diye ben asla demek istemiyorum bu nasıl bir careymişte bir bana yaramamıs diyesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…