• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bir yanda korku, bir yanda ümit

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

eda_naz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
1.254
6
116
Bursa
Selam arkadaşlar...
Adetim 3 gün geçti ve ben bu sabah kan tahlili yaptırdım. Sonuç öğlenden sonra çıkacak. Korunuyorduk ama bir kaçak olmuştu. Endişelerim var aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Allahın ne verirsen hayırlısını ver.
Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatlı uçulmaz zaten.
Ben şu an bu durumdayım hem korku hem ümit....
İki kanadınızla uçarak hedefinize ulaşacağınız bir yıl diliyorum.
Ve size bir şiir armağan ediyorum...

La TAHZEN

Bir gece....
Issız yollar, adımlarımı arşınlıyor,
karanlığın ördüğü duvar ardında,
benliğimi sıfırlıyorum.
sen!
Ey güzel insan!
değerinden kaybederken,
mevsim istanbulumda haziran,
nice aşklar bitip giderken,
kalplerde hüzün..
La Tahzen..
Hayat oyununun ilk perdesinde,
zalim var,
mazlum var,
insaf yok.
Zulümler içindeyim,
öfkemi yutuyorum,
Kaderin adalet ettiği,
bir sabaha uyanmak istiyorum.
Gönül katığımda yalnızca acı..
istenmeyen bir yabancı rolündeyim.
ayrılıkları,ölümleri ardı ardına tespih yaptım.
sabır çekiyorum.
Sebepler sükut etti.
varlığım karanlıkta tecessüm etti.
şeytan sağıma yanaştı.
göğsümün sol yanında deprem..
La Tahzen..
Bana üzülme diyorsun.
Elde değil güzelim!
elde değil..
bu kalp,gözyaşlarıyla sulanmakdıkca,
bu tohum yeşermez.
bu ağaç meyva vermez.
Bu belimi büken yükü,
kalbimden söküp atacak bir sabaha uyanmak istiyorum.
Evet biliyorum.
her zorlukla beraber bir kolaylık var.
Bende o günü bekliyorum.
ve biliyorum.
La tahzen!
O,bizimle beraber.

Cengiz Akdag

canım hadi hayırlısı bakalım.sonucunu bizede yaz olur mu.allahım yanında olsun sevgiyle kall

hadi hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım
hiç korkma herşey güzel olucak
rahim ağzı yetmezliği çok büyük bir problem değil
ben bile bunu söylüyosaaaaam

hadi hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım
hiç korkma herşey güzel olucak
rahim ağzı yetmezliği çok büyük bir problem değil
ben bile bunu söylüyosaaaaam

Canım siteye sana cevap yazmak için girmiştim konuma cevap yazdığını gördüm. Kaç ay beklediniz diye sormuşsunya. Ben İlk gebeliğimdeki doktora sorduğumda 3 ay korun yeter demişti. Sonra erken doğumumda benimle ilgilenen doktoru tercih edip ona gitmeye başladım oda bana 6 aydan önce düşünme demişti. Ablam 25 yıllık hemşire oda aynısını söyledi kadın gebelikte kaybettiklerini ancak toparlıyor acele etme demişti. Yani yeni bir bebek için depolarını doldurman gerekiyor. Ben bebeğimi kaybedince hemen hamile olmak istiyordum bir süre sonra yanlış olduğuna karar verdim bu düşüncemim ve zaman çabuk geçiyor 7 ay geçti üstünden. Şu an hamile değilsem hala bile bekleyebilirm 4-5 ay diye düşünüyorum. Allah hayırlısını versin arkadaşım. Bence bir süre beklemen iyi olur.

Son düzenleme:
Kızlar sonucumu aldım değer 1024 e çıkmış Allahım sen bana tekrar evlat acısı yaşatma kızlar dua edin ne olur...

canım 1024 değerini okuyunca cok sevindim.:nazar:allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:iyi düşün hep olumlu düşün canım.seni iyi anlıyorum insan olumsuz seyler yasayınca kaygılanmamak elde değil.ama sen iyi düşün iyi olsun güzelim.

Allah hakkında hayırlısını versin.Kötü şeyler düşünme lütfen.Senin yaşadığın üzüntünün aynısını arkadaşımda yaşadı.4 ay sonra hamile kaldı şimdi 4 günlük bebeği var.umarım sende sağ salim alırsın yavrunu kucağına.Ne umut ediyorsan Allah onu versin sana.

oh ne kadar güzel tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin yavrunu inşallah saglıklı hyırlı bi şekilde kucağına alırsın.iyi düşün tatlım bu bebişine bişey olmıycak sen kendine dikkat eet.bebişine iyi bak haftada i,ki gün balık yemeyi umutma:)))))allahım bebiş isteyen herkesin yaında olsun.biz hamişlerede saglıklı doğum nasip etsin inşallahhhhh

Back