Bir yakının öldüğünü görmek çok acı!!

herkesin başı sağolsun..

benim de geçen sene arkadaşım öldü...bize arada sırada kendimi öldürücem falan derdi, ama hiçbirimiz ciddiye almazdık.çünkü devamlı eğlenen neşeli biriydi..parası pulu da vardı ama ailevi sıkıntısı çoktu..

her gün birlikte gezer tozardık, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.ölmeden önceki gece beni sevdiğini söylemişti..sonra o akşam yanıma geldi, konuştuk..keyfi yerindeydi, bana kendince tavsiyeler verdi falan..sonra 9 gibi beni eve bıraktı..o son bakışını ve konuşmamızı hiç unutmam..

O: benden bi isteğin var mı?
ben: canının sağlığı, kendine iyi bak..yarın görüşürüz.
O: sen de kendine çok iyi bak..tamam yarın görüşürüz..

eve girene kadar arkamdan baktı..
gece son bi mesaj atmış ben uyurken: "çok kötü şeyler oldu evden çıktım."

sabah oldu gördüm mesajı, "günaydın canım noldu iyi misin?" yazdım..

O MESAJ HİÇ İLETİLMEDİ..

saat 3 telefon çaldı, arayan bi ortak arkadaşımızdı.x ölmüş dedi.nası yani şaka yapma dedim.şaka değil kardeşi aradı söyledi az önce dedi..o gece o mesajdan önce babasıyla kavga etmiş ve evden çıkarken yazmış bana o mesajı.sabaha kadar içip içip kendini KALBİNDEN vurmuş...

hayat böyle işte, adam resmen veda konuşması yapmış benle.yarın görüşürüz diye yanından ayrıldığım adamın ölüm haberini aldım ertesi gün.günlerce kendime gelemedim.biz insanlar bu dünyada hiç ölüm yokmuş gibi yaşıyoruz.halbuki sevdiklerimizi bida görebileceğimizin hiçbi garantisi yok..kıymetlerini bilmek lazım henüz onlar hala bizleyken..

Kızlar mesajlarınızla gece gece ağlattınız beni boğazım düğüm düğüm oldu.Bende canım babacığımı kaybettim bundan tam 10 yıl önce.Acım hala yüreğimde unutmadım unutamam ki seni canım babammmm

Son düzenleme:
Ah ölüm, ailesinden birini kaybetmemiş olanlar, lütfen mutlu olun, dünyadaki her şeye değer bu mutluluk..

ölümlerin en beteri evlat acısı, sonra kardeş, sonra anne ve baba..

annemi ani bir şekilde kaybettim, 47 yaşındaydı, ben hamileydim, cinsiyeti belli olmayan bebeğime pembe battaniye örmüş ölmeden önce, dolabında buldum, ölüm bize çok uzak sanırdım ama değilmiş,, hepsi huzur içinde yatsın, bir gün mutlaka buluşacağız, zaman çabuk geçiyor...

evet kayıplar çok kötü çok üzücü...ama rabbim sıralı ölüm versin ...anneye evlat acısı göstermesin...

rahatsız olacaksanız okumak zorunda değilsiniz.sonuçta ben kimseyi üzmek rahatsız etmek için açmadım.birincisi ölümü hiç bu kadar yakınımda görmediğim için ikincisi hep şikayet ettiğimiz kv bile olsa ne kadar üzücü oluğunu paylaşmak istedim.beğenmediğiniz konuları okumaya mecbur değilsiniz...

asıl ben sana teşekkür ederim canım.

evet buraya üzüntülerinizi açmıssınız cok guzel allah kayınvalıdenızın yakınlarına ve sevenlerıne sabır versın...ama ''kayınvalıde bile olsa'' sözünüz biraz ağır değilmi yanı nedır bu kayınvalıde dusmanlıgı o cok sevdıgınız eşlerinizi bu zamana getıren onların annesı sıızn kayınvalıdenız degılmı unutmayınkı sızlerde bı gun kayınvalıde olacaksınız bu kurdugunuz cümleler ve davranıslar sıze mıslıyle gerı donmez insallah...sankı onlar bır can dııl canavarlar...

Son düzenleme:
Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır ve ömür versin inşallah...

sankı burda olen kişi can diill...herkesın acısı kendısıne bunu yargılamak cok sacma uzulmus ıcı yanmıs acmıs konusunu allah rahmet etsın mekanını cennet etsın...

başınız sağolsun canım ve kanser hastalarına hasta yakınlarına acil şifalar versin rabbim, sevmesekte yada hareket ve tavırlarını beğenmesekte kayınvalidelerimizin sonuçta giden bir can oluyor ama unutmayalım; Her canlı birgün ölümü tadacak, Allah hayırlı ve sıralı ölümler versin herkese inşallah......

biraz geç oldu ama hemen söyleyeyim o ''kv bile olsa'' sözüyle ne demek istediğimi.benim kv ile bir problemim yok ufak tefek sorunlar yaşadık hepsi bu.ama her seferinde kv lerden şikayet ediyoruz ya o yüzden öyle yazdım.yoksa kv lerin kötü insanlar oldukları asla değil.

işte benim tuhafıma gidende bu kayınvalıde sankı canavar gibi bişe olarak görünüyor herhalde gelinlere hepsi oyle yansıtıyorlar çünkü...bazılarınada ne yapsan yaranmıyor ama oda var yaptıgı ettıgı halde gelınler hala kayınvalıdelerını ınsan yerıne koymuyor...

evet katılıyorum öyle gelinler de var kaynanalar da.dediğim gibi benim kv le çok bi problemim olmadı.ben de yaşadığı zamanlarda hiçbir saygısızlık yapmadım.burda bisürü şey okudum.ama her zaman olduğu gibi bazen gelinler çok iyi oluyo kv ler cadı bazen kv çok iyi gelinler cadı.bu doğanın kanunu gibi bişey olmuş artık.benim de kendisiyle ufak tefek sorunlarım oldu.yaşarken çok kızdığım şeyler de oldu.ama ne kadar kızarsan kız gencecik bir anne ölüp koca koca adamların anne anne diye ağlaması insanın içini yakıyo.kv de olsa o bir anne.tam olarak bunu demek istedim sanırım

allah geride kalanlara sabır versin çok zor bi durum ve insanın elinden hiç bişey gelmiyor.. bende geçen yaz bayramın 2. günü dayımı kaybettim ailesi çoluğu çocuğu perişan oldular bide bayram evi cenaze evine döndü dahada bi acı oldu herkes için ( allah herkese sabır versin

başınız sağ olsun arkadaşım cok üzüldüm insan eşini oyle görüncede cok kötü olur

başınız sağ olsun arkadaşım cok üzüldüm insan eşini oyle görüncede cok kötü olur

evet.dün tam 5 ay oldu.ama hala da eşimin o geceki halleri gelir gözümün önüne ve hala da içim sızlar.ben gelini olduğum ve yakınlarının acısını dışardan gördüğüm halde bu kadar içim sızlıyorsa yakınlarının nasıl canının yandığını düşünemiyorum bile.Allah daha büyük acılar göstermesin inşallah.

ölüm yanıbaşımızda..o kadar yakın kii.ama işte farkında olmuyoruz ve birbirimiz kırıyoruz

ölüm yanıbaşımızda..o kadar yakın kii.ama işte farkında olmuyoruz ve birbirimiz kırıyoruz

haklısın arkadaşım.ben de ne bu hastalığı ne de ölümü bu kadar yakınımda görmedim.ve sonradan farkettim gereksiz yere birbirimizi hem de en sevdiklerimizi kırıyoruz en çok.ama insanın aklına ilk ailesi geliyor.hatta geçenlerde bunları düşünüp ailemi ne kadar boş şey için kırdığımı düşününce bi konu açmıştım.ailemi kırdığım için içimi dökmek istedim.ama bazı arkadaşlar arsında alay konusu oldu.ama yine de herkesin fikri kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…