bence cok rahatsız edici bir konu bu
neden mi siz kv için bu konuyu acarken
annesini babasını hatta evladını kaybedenler bu konuyu okudukca cok rahatsız olucaklar
cünkü biz sizin kv niz için yasadığınızın binlerce milyonlarca hatta milyarlarca kat daha fazlasını yasıyoruz
ben oyle dusunmuyorum
tabi ates yaktigi yeri yakar,en yakinini yuregi en fazla daglanir
ama bence bu konuyla kayinvalidelerin degeri bilinir
kv boyle kv soyle yerine bikezde kayinvalidesi icin uzulen dualar eden bi ablamiz var.
ben ayrica tesekkur ederim bu konuyu acan ablamiza
basin sagolsun ablacim Allah sabir versin insallah mekani cennet olur kayinvalidenin
rahatsız olacaksanız okumak zorunda değilsiniz.sonuçta ben kimseyi üzmek rahatsız etmek için açmadım.birincisi ölümü hiç bu kadar yakınımda görmediğim için ikincisi hep şikayet ettiğimiz kv bile olsa ne kadar üzücü oluğunu paylaşmak istedim.beğenmediğiniz konuları okumaya mecbur değilsiniz...
bence cok rahatsız edici bir konu bu
neden mi siz kv için bu konuyu acarken
annesini babasını hatta evladını kaybedenler bu konuyu okudukca cok rahatsız olucaklar
cünkü biz sizin kv niz için yasadığınızın binlerce milyonlarca hatta milyarlarca kat daha fazlasını yasıyoruz
evet buraya üzüntülerinizi açmıssınız cok guzel allah kayınvalıdenızın yakınlarına ve sevenlerıne sabır versın...ama ''kayınvalıde bile olsa'' sözünüz biraz ağır değilmi yanı nedır bu kayınvalıde dusmanlıgı o cok sevdıgınız eşlerinizi bu zamana getıren onların annesı sıızn kayınvalıdenız degılmı unutmayınkı sızlerde bı gun kayınvalıde olacaksınız bu kurdugunuz cümleler ve davranıslar sıze mıslıyle gerı donmez insallah...sankı onlar bır can dııl canavarlar...
biraz geç oldu ama hemen söyleyeyim o ''kv bile olsa'' sözüyle ne demek istediğimi.benim kv ile bir problemim yok ufak tefek sorunlar yaşadık hepsi bu.ama her seferinde kv lerden şikayet ediyoruz ya o yüzden öyle yazdım.yoksa kv lerin kötü insanlar oldukları asla değil.
işte benim tuhafıma gidende bu kayınvalıde sankı canavar gibi bişe olarak görünüyor herhalde gelinlere hepsi oyle yansıtıyorlar çünkü...bazılarınada ne yapsan yaranmıyor ama oda var yaptıgı ettıgı halde gelınler hala kayınvalıdelerını ınsan yerıne koymuyor...
başınız sağ olsun arkadaşım cok üzüldüm insan eşini oyle görüncede cok kötü olur
ölüm yanıbaşımızda..o kadar yakın kii.ama işte farkında olmuyoruz ve birbirimiz kırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?