Merhaba kızlar.üstünden zaman geçti ama bugün paylaşmak istedim.bilenler bilir 1 ay önce kayınvalidemi kaybettik.daha önce de yazmıştım ya eşim başka memlekette ben başka memleketliyim şimdi de 3.şehirde yaşıyoruz diye.kv memleketlerinde hastanede yatıyordu.durumu kötüleşti diye çağırdılar.neyse gittik onkoloji bölümüne odasına girdik.dağ gibi kadın küçücük kalmıştı.kv olmasına rağmen çektiği acıları hissetmemem ağlamamam mümkün değildi.ilaçların etkisinden bizi göremiyordu belki bilinci bile kapalıydı ama belki hissedip üzülür diye ağlamadım yanında tuttum kendimi.bi taraftan da bölümde yatan diğer hastaların sesleri.hayatımda ilk kez ölmek için yalvaran bu kadar acı çekip feryat eden insanları gördüm.hem de herkes aynı acıyı çekiyordu hemen hemen.neyse bikaç saat sonra ziyaret saati bitti eve gittik.üzüntüden gözüme uyku girmedi erken geçe 2 de haber geldi.eşim ben babası bikaç akraba gittik.yolda hep dua ettim allahım bi kere daha bize bağışla alma diye.gittiğimizde doktorlar yanındaydı kalp masajı yapıyorlarmış.sonra eşi girip gördü falan.derken onu uzaklaştırdık kalp hastası olduğu için.sonra baktım eşim orda değil bizimle gelmemiş annesinin odasının önünde gözünde yaşlarla haber bekliyo.gidip yanında durayım dedim.5dk falan geçti doktor çıktı başınız sağolsun dedi.sadece eşimle ben vardık.sonra eşyalarını topladık defnedildi falan.ama geçen zamana rağmen hala cenazeyi alırken eşimin o hali,kp hali eve gelip küçük oğluna söylediklerinde yalan söylüyorlar dimi abi diye bağırması, mezarlıkta ana anaaaa diye haykırışları ve daha büsürü şey hala aklımdan çıkmıyo.yani insan kaç yaşında olursa olsun annesiz kalmak çok zor.Allah annelerimize uzun ömür versin.
bence cok rahatsız edici bir konu bu
neden mi siz kv için bu konuyu acarken
annesini babasını hatta evladını kaybedenler bu konuyu okudukca cok rahatsız olucaklar
cünkü biz sizin kv niz için yasadığınızın binlerce milyonlarca hatta milyarlarca kat daha fazlasını yasıyoruz
ben oyle dusunmuyorum
tabi ates yaktigi yeri yakar,en yakinini yuregi en fazla daglanir
ama bence bu konuyla kayinvalidelerin degeri bilinir
kv boyle kv soyle yerine bikezde kayinvalidesi icin uzulen dualar eden bi ablamiz var.
ben ayrica tesekkur ederim bu konuyu acan ablamiza
basin sagolsun ablacim Allah sabir versin insallah mekani cennet olur kayinvalidenin
melekyavrum ozel mesaj kutun dolu canimm
selam kizlar yazilarrinizi okuyunca bende cok duygulandim...mekanlari cennet olsun allah rahmet eylesin...sevdigin insanin bu hayatta olmayisi kadar kotu bir sey olamaz...bundan 8 ay once bende annemi kaybettim...annem ayakta gonderdim tabutu geldi...ailece yikildik..anneme doyamadan gitii bizden...istanbula tedavi icin gitmisti..pazartesi gunu son tahlili yapilackti araya haftasonu gectigi icin..cumartesi gecesi kalbim yerinden cikacak kadar hizli carpiyordu...nedense o gunu uyuyamiyordum...melegim can cekiyorduhissetmistim..kardeslerime baktim uyuyorlardi...esim aradi konusmak istemedim..sabah oldu teyzemler ariyor bize gelin kahvalti edelim yok dedim siz gelin birlikte edecez..melegim olmustu bize nasil haber vereceklerini dusunuyordu herkes...kapiyi bir actim herkes siyahlara burunmus..esarplarini takmis..ne oluyor dedim herkes aglamaya basladi..suan bile agliyorum...hic dinmedi gozyasim..cigligimi attim... 1 ay sesim gelmedi yerine..ne faydaa annem gitmisti aramizdan..melegim gitmisti..istanbuldan ucakla tabuutu getirdi babam ve teyzem..inanamiyorumm hala..kardeslerime sarildimmm..abim de yurtdisindaydi haberi yoktu...nasil haber verecez.annemin ilk goz agrisi bir sekilde ogrendi duvarlari yikti...annesizlik cok zor allah kimseye yasatmasin...zor gunler geciriyoruzz...bir evladim olsun annemin ismiyle yasatacam...tum herkese bassagligi diliyorumm...melegimle ne hayallet kurmustuk...hepsi yikildi...kucuk bir cocugun bile anne demesi beni aglatmaya yetiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?