• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yakınımın nişanı

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
n73314373313466064688.jpg

n7331437331346565524.jpg

n73314373313465629779.jpg

ilk yorum benden olsun . . . kaydirigubbakcemile4gelin hanım çok güselmiş .ama saçları çıt çıt olsa gerek . keşke kendi saçının rengine daha uygn bi renk blsaymş :delphin:.ama yinede çok yakışmışlar .elbisesinin rengi çok güsel . bide benim bileziğimn aynısı delikafadulden Allah tamamına erdirsn

Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun . . . kaydirigubbakcemile4gelin hanım çok güselmiş .ama saçları çıt çıt olsa gerek . keşke kendi saçının rengine daha uygn bi renk blsaymş :delphin:.ama yinede çok yakışmışlar .elbisesinin rengi çok güsel . bide benim bileziğimn aynısı delikafadulden Allah tamamına erdirsn

sağol canım evet saçlarında çıtçıt var :)

tatlım yakınınına mutluluklar diliyorum darısı en kısa zamanda sana şekerima.s.a.s.

allah tamamına erdirsin bebeğimm arkadaşını saçlar bence de ya daha açık olmalı ya da koyu da gider arkadaşına çok hoş bir yüzü var canımm maaşalaahh

o fazladan saçları takmasa daha güzel olurdu, bi de damatın yanağında peercing var galiba.. ilginç olmuş baya..
Allah mutlu mesut etsin....

Allah mesut etsin ama saçlar bence hiç yakışmamış...Kendi doğal haliyle daha güzel olurmuş...

canım arkadaşına mutluklar dilerim. Allah onları bir yastıkda kocatsın

saclar filan hosuma gitti cok güzel olmus.... arkadasinin haberi varmi canim fotograflarini buraya eklediginden

bence saçlar çok yapay görünüyor..
arkadaşın çok güzel ama elbisesi de çok yakışmış..
allah tamamına erdirsin..

:nazar::nazar::nazar:
cok seker masallah
birbirlerinede yakismislar
rabbim tamamina eerdirsin
nisanligina bayildim
modeli rengi süper
saclarini begenmedim tek
ama önemli olan onun icine sinmesi

Back