7 ay sonra bu pek normal değil sanırım.. ama yürüyüş ameliyattan hemen sonra tavsiye edilir. kısa mesafeli ve sakin ..sizmi oldunuz
bu belli bir yaş ortalamasında normal görülebilir. ama şeker rahatsızlığı varmıydı.
baypas yöntemi anjiyodan ve stenden farklı olarak açıktan yapılan bir tatkikat. opere edilen hastanın çoğunlukla kalp pompalama seviyesinde bir düşüklük oluşursa saydğınız nedenler ggibi rahatsızlıklar oluşabilir. ayrıca şeker ve böbrek fonksiyonlarının operasyona cevabı bu durumu ortaya çıkarabilir. masaj ve yürüyüş yaptırmalısınz. kısa aralıklarla
Benim babamda da aynı sorun var ama sanırım bypass dan değil çünkü 3 sene oldu .Dr seker ilacının yanetkisi dedi ilacı değiştirdi ama özellikle damar alınan ayağı şiş yavaş yavaş iniyor gecmiş olsun
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Yazımın devamı gelmemiş evet çorabımız var ancak gündüz giyip gece çıkarılması gerekiyor çorap çok sıkı bununla ilgili yapılacak bir şey olur mu diye sormuştum bir de göğüs korsesini gece de takmalı mıyız?Bunun için çorap vermiş olmaları gerekirdi . Devamlıda yürüyüş ve perhiz
Yazımın devamı gelmemiş evet çorabımız var ancak gündüz giyip gece çıkarılması gerekiyor çorap çok sıkı bununla ilgili yapılacak bir şey olur mu diye sormuştum bir de göğüs korsesini gece de takmalı mıyız?
Tam ameliyat olalı 1 hafta oldu yürüyüşü evde odalar içinde yapıyoruz. Aslında şişlik yok ayaklarında ancak yine de çorabı giymesi gerekiyormuş emboli durumu olmasın diye.korseyle ilgili bilgi alamadık taburcu olmamız biraz biraz ani oldu. 10 gün sonra kontrole çağırdılar.şuan için diyet yok.ama gece çok huzursuz şuan da bile uyanık uykuyla alakası yok:/Babam by pass lı çok zorladığında onda da şişme oluyor .O ameliyat olalı 10 yıldan fazla oluyor varis çorabı şişmeyi önlüyor . yürüyüş ve perhiz öneririm . Babamı en çok soğuk hava zorluyor .Soğukta bile evde 15 dk 20 dk yürüyüş yapmaya çalışır Allah acil şifalar versin . dr ne dediyse söylediklerini yerine getirmeye çalışın .
ilk zamanlar beslenmesine çok dikkat etmeli diye biliyorum tabii sonrasındada..Tam ameliyat olalı 1 hafta oldu yürüyüşü evde odalar içinde yapıyoruz. Aslında şişlik yok ayaklarında ancak yine de çorabı giymesi gerekiyormuş emboli durumu olmasın diye.korseyle ilgili bilgi alamadık taburcu olmamız biraz biraz ani oldu. 10 gün sonra kontrole çağırdılar.şuan için diyet yok.ama gece çok huzursuz şuan da bile uyanık uykuyla alakası yok:/
Anjiyoda 3 damar tıkalı denilmişti ama ameliyat sonrasında 2 damarının değiştirildiğini söyledi doktor 1 damar sanırım ameliyat sırasında açıldı.bacaklarında korse diil de normal bildiğimiz çok çok sıkı olan varis çorapları var damar 1 bacağından alındı.gündüz giyip gece çıkardığımız.görünürde şişlik yok ama önlem amaçlı sanırım.moral de elimizden geldiğince veriyoruzilk zamanlar beslenmesine çok dikkat etmeli diye biliyorum tabii sonrasındada..
kaç damar değiştirildi acaba?
benim babamda bacaklarındaki korseyi hergün takıyorduk sararak..ama göğsünde sarılı olan hep vardı..uykular düzensiz ve fazla morale ihtiyaçları oluyor..
ayaklarındaki şişlikse halen ara ara olur..
benim babamın 5 damar değiştirilmişti ve iki bacaktanda alınmıştı..çok zor bi süreç ama iki üç ay sonra inşallah tam iyileşir..Anjiyoda 3 damar tıkalı denilmişti ama ameliyat sonrasında 2 damarının değiştirildiğini söyledi doktor 1 damar sanırım ameliyat sırasında açıldı.bacaklarında korse diil de normal bildiğimiz çok çok sıkı olan varis çorapları var damar 1 bacağından alındı.gündüz giyip gece çıkardığımız.görünürde şişlik yok ama önlem amaçlı sanırım.moral de elimizden geldiğince veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?