Benim kayınvalidemde ben yurt dışındayım, o da buradaydı ama döndüler Türkiye'ye. Ekimin 22sinde geldi daha yeni 10 martta gitti biliyor musun? Neredeyse 5 aydır Yanımda. Üstelik bende senin gibi hamileyim geldiğinde 12haftalık hamileydim gittiğinde 33 haftalık ve biliyor musunuz bilmiyorum ama Avrupa'da evler öyle Türkiye'deki gibi büyük ve rahat değil. Bi oda bizim yatak odamız bi oda onların odası ve salon var sadece. Eşim gece çalıştığı içinde gündüzleri yatak Odasında uyuyo oluyor. Ben 21 hafta küçücük bi salon içimde tıkış tıkış oturdum. Ayaklarımı uzatıp doğru düzgün dinlemedim bile. Sadece 1 yada 2 kere uyumuşumdur o kadar. Ve tabiki ne Yemeğe ne temizliğe yardım etti.arada bazen oğluna yaranmak için girip lahmacun yaptı 2 kere canım şimdi Hakk'ını yemiyeyim ama temizlik hak getire bide o kadar kocama beni kötüledi etti ben hep yakaladım Konuşurken. Öyle çok yazılıp söylenecek seyler var ki. Tek çocuk değil üstelik eşim bi kızı ve bi oğlu daha var ama. Kızında 3 gün anc kaldı. Oğlunda da 2 3 kere aralıklarla 3 4 gün ANCA kalabildi. Devam hep bizde. 31. Haftadayken acayip ağrım olduğunda dr a gitmemize gereksiz dedi ne varmış. Ben ayakta kalmıyomuşum ki. Falan Fıstık. Demem o ki hacıya hocaya bu güvenmeyeceksiniz. Ben böyle insandan insanlıklarından imrendim yani. Eşimi sevmesem zerre katlanmam. Hamilelik falan umrumda değil. Valla bebeğim olacak ama o kadar bıktımki Herşeyden. En güzel zamanlarım zehir olarak geçti. Ben bu insanları hakikaten anlamıyorum.