Bir vicdansız kayınvalide de bende var

Doğru söylüyosn. Bebeklerin için çok üzüldüm canım onlar melek artık sana şefaatçi

Çok doğru demişsin canım merhamet olacak şanslısın ki kalitelisine düşmüşsün kadın işden gideriz ayda yılda bir yemek hazırlamamız için gelinlerini bekler her cümlesi emir vaki.Dediğin gibi lafım koltuğumun altında ama eşim olsun kaynım olsun o kadar temiz insanlar ki sanırım onların hatırına yutuyoruz

kayınvaliden kesinlikle merhameti hakeden birisi değil geldiğinde hiçbişey yapma ya. senin arkandan iş yapmıyor diye konuşsa bile o haksız çıkar çünkü hamilesin. gerçekten insanlara yüz verdikçe tepesine çıkıyorlar insanın. boşver belim falan ağrıyo de bütü gün otur kaldırma poponu

Eşin senden yanaysa yinede şanslısın bence, bazı eşler anneci oluyor hem kaynana hem eşle anlaşmazlık olması daha kötü. Senin kararlarına eşinin saygı duyması çok önemli bunu kaybetme

Her zaman hiçbir şeyi bilmiyormuş gibi,saf olucaksın. Ben aynı öyle yapıyorum. 1 saat uzaklıktayız eşimin ailesine. 2 haftada bir gidiyoruz. Ama kendimi hiç yormuyorum desem yeridir. Ama tek iyi yanı,benım kayınvalıdem gururlu biraz,'Benim elim kolum var şükür ben kendi işimi kendim yparım,ama sende ucundan yardım edersen fena olmaz' diyenlerden.. Saf ol arkadaşım biraz. Bilmniyormuş gibi davran hiçbir seyi,o suratını assada anlamıyormus gibi davran.. Gül geç. anladınmı.

üzüldüm gerçekten...kendi kıza olsa asla böyle davranmızdı..saygını göster sen yine kiliğini bozma ama arana mesafeyi koy..o iş yapmıyors sende yapma

Kokusu midemi bulandırıyo diyip yemek falan yapmazdım, ne olsa yersin ona hizmet etmektense :/ çünkü haketmiyo

İnanmyrm aynı benm kv gibi.bende 7 aylk hamileyken kv ve kp geldiler 20 gün kaldılar ve kadın hiç bir iş yapmadı sabh erkenden kalkıp kahvaltı yapıolardı o masayı bile uyandığımda ben topluydm düşün gerisini.üstelik cok sorunlu bi hamilelik geciriyorum bunu bile bile ben buraya dinlenmye geldm diyodu.ve yakında yine gelcek

Vicdan noksanı insanlar işte

tatil köyüne gitseymiş ya o zaman

sende bıdahakıne araya mesafeyı koy canm one öle be terbıyesız kv. varms kusura bakmada

Canım ya napcan bu KV ler bu modeller böyle ama eminim bizler böyle olmayacağız inş kıymetimiz olurBen oğlumu doğurdum annem yanımızda kaldı 10 ay sıcak sudan soğuk suya girmedim hiç abartmıyorum.Kızımı doğurdum annem yok çalışıyorduKV eşime ben 40 gün bakarım demiş 10 gün geldi öğleden sonra eşim akşam gelene kadar 3 günlük lohusaydım evi süpürüyordum sezeryan olmuştum ben senin süpürdüğün evi beyenmiyorum dedi bana 11.gün oldu kız yıkancak gelen giden yok Dedimki kendime kızım naz hergün birimi gelcek yıka kendin gitsin ilk bebek değil ya ,bende senin gibi çok takdım kafama ama anladımki boşşşş sende boşşşşver gitsin kendini ezdirme yeter.

allahim ya nedir bu kv cektiklerimiz benimkide oyle yapti hic bi ise yardim etmez esim eve gelince yapardi sonra derdi ben bugun temizlik yaptim belim agriyo ben 9 aylik hamileyken yapiyorum sen bigundemi belin kirildi bide sezaryenle dogum yaptim kv bi hafta icinde neler cektirdi dusunun ilk gelin ilk torun heyecani yok kadinda hirs ofke ve kin var ben kendi derdimdeyim oda bana diyo kalk kocana yemek yap kalk temizlik yap ve canim yanarken aglarken bi yandanda yemek yapardim oda icerde tv izlerdi :-( unuturmuyum ben bide daha 21 yasindaydim neler cektim ben halada eziyet ediyo bana

Ah bende derdimi yansam mi bilemedim :/ bende evliyim kayinvalideyle birlikte oturuyorm kadin pisligin teki. Hangi bi yaptigini anlatsam. Kadin demeye bin sahit ister. Ev borcumuz var ve benim kocam butun maasini anasina veriyo babasida veriyo ona resmen kocamin parasini zorla harclik olarak alabiliyorum kavga dovus yani. Hamileyim ssuanda. Olmadan once allah sizi inandirsin ramazanda oruc tutmaz sekeri var hanimin. Ben orucluydum iftar sofrasini kurarken yuzsuz gibi yatti tv izledi sonra geldi benim kurdugum sofradan yedi. Ben kinci degilim ama ona karsi bir gram acimam yok. Simdi bende hincimi cikartiyorm hic bir ise karismiyorum he ayrica universitede okuyorum iki yildir yani orgun egitim olarak. Allah boylelerine dusurmesin. Kisacasi hersey erkek de biter canim bi yerde dur demeleri gerekiyor ama malesef.

Evet evine gelen misafire hizmet etmek gerek.kv yardim etmesin boşver Allah goruyor . Kv yardim etmedikce ogluna yaptir ne yapilacaksa zorlanmaman gerekiyorsa taviz verme esin yapsin.

Pek inanmazdım insan kv alide de olsa çok kötü olamaz diye. Oluyormu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…