- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde utanmadan kızım sen ağırlaştın otur, ben yaparım deyip hiç bi işin ucundan tutmuyor bu ikiyüzlülük değil mi
normal tabi ki ,kiminin agrisi olur ona eyvallah ama hastalik sahibi gibi davrananlara da kiziyorum var boyle cunku.onlara göre hamilelik normal bişey
bunlar kırk içinde yaşamış dogurmuş
bi evi kırk kişi çevirmiş işleri azmıştı
çocuk desen ortada bahcelerde büyümüş
bizlerde şartlar farklı oldugundan bunlara göre naz yapıyoruz
Kaynanan yokken evde yemek yapmıyor muydun ya da temizlik. Onlar gelmeden önce ne yapıyorsan o gelince de onu yap özel birşey hazırlama ne temizlik yapıyorsan onu yap. Biraz fazla yaparsın sadece. Kendi annen gelmeyiyor mu mesela yardıma. Ayrıca anneme giderim mevlüdü de orada yaparım derken bu da sizin eşinizi düşünmeden dediğiniz konuşmalar. Eşiniz bu düşüncelerin neresinde eşin çalışıyordur ne kadar annende kalabilir 1 ay kalamaz. Ayrıca kendi evinizde düzeninize alışsanız iyi olur. Ne olursa olsun onlar görmesin diye doğumu mevlidi orada yapmak mantıklı değil. Onlarında torunu ve doğduğunda görmeye hakları var kaçırmaya göstermemeye çalışmak mantıksız hem doktorunuz zaten bulunduğunuz ilde değil mi nasıl orada doğum yapacaksınız. Bazı insanları öyle kabul etmek gerekiyor bayramda seyranda gitmem etmem dediğiniz zaman sizin yanınızda olan eşinize karşı da kötü duruma düşersiniz fazla beklentili olmamak lazım ama eşimizinde annesi çocuğununda babaannesi.
normal tabi ki ,kiminin agrisi olur ona eyvallah ama hastalik sahibi gibi davrananlara da kiziyorum var boyle cunku.
böyle şeyler okudukça kendi kv me kocaman kocaman sarılıp sevesim geliyor
çok ilginç bu insanlarda nasıl vicdan var... sizde araya mesafe koyun zaten eşinizde durumun farkındadır diye düşünüyorum
Hiçbir şey yapmazdım diyenlere şaşıyorum valla ben olsam eve misafir gelmiş aç mı bırakıcam diye düşünerek hizmet ederdim sizin gibi. Ama Kv ve eşim anlayışlı o konuda. Yani sizin eşinizin anlayışlı olması ve yardım etmesi gerek. Belki konuşmuşsunuzdur ama bilmiyorum konuştunuz mu bu konuyu eşinizle?
ben gebeyken de geldi kv de
yemek salata çorba bundan sonra tatlı hatta kurabiye
peki kv memnun oldu mu
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hemde karnım burnumdaydı utanmaz diyor ki birde ben hem tarlada çalıştım hem hamileydim sizinkide birşeymi
ayyy neyse yemek yapıyorum ben batsın kvler
EŞİNİN ARKANDA OLMASI EN ÖNEMLİsi zaten. eşin seni anlıyorsa mutlaka sana destek olacaktır. tabi sen onun yaptığı gibi vicdansız olamazsın mutlaka ama en azından araya ciddi bir mesafe koy ve dediğin gibi bayramdada kendi ailenin yanına git... çokta güzel olur hem böylece aslında kendisine ettiğini anlar belki kv. oğlunun mutlu olmasını isteyen bir kv önce gelinini mutsuz etmemeli. kv ler bunu neden anlamıyor acaba . . aynen ben kv min kıymetini çoook biliyorumFarkında eşim ben zorlanarak yürüyorum iş yapıyorum annesi yardım eder diye düşündü baktı birşey yapmıyor yardm etti,zaten her zaman yardim eder vicdanlıdır. Ben kv demin vicdansızlığına anlam veremiyorum. Kayinvalidenin kıymetini bil
Evet şu eskiden ben şunu yaptimsiz rahatsiniz aynen laf sokmalar oglunun yaninda daha siz ne gördünüz bize. kv m kp m kbiraderim kizardi demeler.hem eskiyi sevmezler hemde getirip önümüze koyarlarben gebeyken de geldi kv de
yemek salata çorba bundan sonra tatlı hatta kurabiye
peki kv memnun oldu mu
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hemde karnım burnumdaydı utanmaz diyor ki birde ben hem tarlada çalıştım hem hamileydim sizinkide birşeymi
ayyy neyse yemek yapıyorum ben batsın kvler